Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Katiuszka x
Kjopja jak sa mdlosci to chyba dobry znak
Milka krwiaczkiem sie nie przejmuj
Marcysiem kciuki za wyniki!
Napisalam dzisiaj do Edycik, powinna niedlugo do nas wrocic:)
Wczoraj odlecialam o 9, jakas ospala jestem, ale zaczelam cwiczyc i wczoraj rowerkiem pojechalam do pracy, wiec albo sport albo cos mnie bierze. Wogole to brzuch mam jak balon jak przed @ no i oczywiscie problemy z trawieniem gdzie zawsze po @ brzuch mialam plaski no ale moze przez ta jednodniowa @ sa jakies pozostalosci. Wogole mam dla was fajnego shakea, zwlaszcza dla tych co maja problemy kibelkowe: pol ananasa, jablko, 2cm imbiru, burak, pol kopru wloskiego, ja tez dodalam lyzeczke kurkumy (starczy na dwa dni). Uwaga dla ciezarnych - zastapcie ananasa jakims innym owocem i nie dodawajcie kurkumy! Mozliwe wieksze wiatryMilka1991, katiuszaa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Mam wynik TSH - 2,41 µIU/ml , więc z przysadką i tarczycą chyba wszystko ok. Czytałam, ze jak TSH mieści się w normie to nie potrzeba robić badań tarczycy, bo TSH jest bardziej czułym badaniem. Ktoś się orientuje jak to jest? Endokrynologa mam dopiero pod koniec września, umrę z niepewności do tego czasu
-
nick nieaktualnyIR
Poczatki w pkolu moga byc ciezkie zanim dziecko sie zaadaptuje,ale potem bedzie z gorki,trzymam kciuki !
U mnie.juz od wczoraj plodny sluz,na tescie owu calkiem wyrazna kreska,takze owu na.dniach
Tempke bede mierzyc zeby wyznaczyc skok,bo dupka bede bracImię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucc wiem że poniedziałek to tylko początek pkola mam nadzieję że się synu zaklimatyzuje.
Noooo to działajcie, ja w poprzednim cyklu miałam długo śluz płodny i było bingo. Trzymam kciuki za was.
Teraz się wkurzam brakiem objawów no tak to ja nigdy nie miałam.
Marcysiem dziewczyny dobrze piszą tsh dla staraczki jak najbliżej 1 jak będziesz na wizycie u endo koniecznie powiedz że się staracie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 14:25
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hej dziewczynki
Ogólnie wieści dobre i bardzo słabe Dzidzia jest jak trzeba 7t0d wg. USG, żyje Niestety odkleja mi się mocno trofoblast i muszę koniecznie leżeć. Dostałam Dupka dalej 2x1tabl. i luteinę 100mg. dopochwowo 2x1 tabl.
Ogólnie weszłam do gabinetu mówię chyba ciążunia No to na wagę, na fotel (macica powiększona) no i USG. Pani dr. mówi "pani nic nie widziała ja żadnego USG nie robiłam i nic nie piszę w karcie" . No i się zaczęło "Oj, bardzo mi się to nie podoba". Ubieram się przerażona i zaczęłam płakać nie wiedząc jeszcze co jest. Pani dr. szybko wypisała oficjalne skierowanie USG, zadzwoniła do rejestracji i kazała wcisnąć mnie drugiemu lekarzowi na teraz na to USG. Zaraz zadzwoniła do tego lekarza, zabrała mnie do niego do gabinetu. Poprosiła o szybkie nieoficjalne USG Pokazał dzidzie i razem na de mną stoją i patrzą co tam się dzieje. Wróciłyśmy do gabinetu i wypisała recepty, skierowania. Powiedziała,że jak będę leżeć to jest dobrej myśli i bardzo się cieszyła,że zrobiła USG. Kazała zrobić badania przeciwciała anty ka-lipidowe, białko S, antykoagulant toczniowy i iść do immunologa. Zakaz seksu więc bardzo się cieszę, że razem z moim P postanowiliśmy nie współżyć po pozytywnym teście bo może byłoby już po wszystkim
A oto przedstawiam moją dzidzię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34c22754e2a8.jpgImię_Róży, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam resztę wyników
Ktoś podpowie na bazie swojego doświadczenia co do poprawy? Niby wszędzie mieszczę się w normach dla fazy folikularnej, ale nie może być tak kolorowo.
Estradiol - 65,40 pg/ml (nor: 19,5 - 144,2)
FSH - 3,76 mIU/ml (nor: 2,5 - 10,2)
LH - 4,98 mIU/ml (nor: 1,9 - 12,5)
Progesteron - 0,32 ng/ml (nor:0,15 - 1,4)
Prolaktyna - 8,0 ng/ml (nor: 2,8 - 29,3)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 21:44
-
nick nieaktualny