Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cze
Cinnamon gratuluję ruchów
Madzik mocno kciuki trzymam by udało się jednak naturalnie
Kjopa na białkach sie nie znam..wiem że maja one wpływ na krzepliwość ale czy trzeba od razy clexane to nie wiem, bo u mnie białko c i s były jakoś na granicach normy.
Różyczko gratuluję!!
Ja już jestem wolna, po niedzieli pośredniak i szukanie pracy...ale cieszę sie , kamień z sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 15:12
Imię_Róży, cinnamon cookie, Milka1991 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Imię_Róży, Luccecita, Kjopa3, cinnamon cookie, Milka1991, Bratek, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyIR kjopa na poprzedniej stronie ci napisała step by step instrukcję
Skoro krecha gruba to powinno być ponad 100
Mid super prezent, na pewno jej się spodoba, ja bym się cieszyła i od razu wypiła
no i powodzenia w szukaniu pracy jakiejś fajnej oczywiściemidnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mid ślicznie to zrobiłaś. Ja bardzo lubię takie rzeczy Powodzenia w poszukiwaniu pracy.
IR no piękne te krechy Gratuluję kochana i rośnijcie zdrowo
midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Hello z rana, oj coś spać nie mogę rano, wieczorem za to w sekundzie odpadam. Zrobiłam rano test i krecha taka sama, nie powinna być ciemniejsza?? Zaczynam świrować żeby nie było powtórki z zeszłego miesiąca.
Mid bardzo ładny prezencik.
Dziewczynki jak się robi ten syrop z cebuli na kaszel, ma któraś sprawdzony przepis?
midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyIR
wg mnie i tak ciemna ta krecha
syrop z cebuli robię tak:
pokrojoną cebulę wrzucam do słoika
w szklance wyciskam sok z 1 cytryny i mieszam z 2 łyżkami miodu (dla dziecka słodsze) , zalewam tym cebulę i na wierzch posypuję 2 łyżeczkami cukru
za parę godzin puści syropImię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Imię Róży wspaniałe wieści!!! Ależ piękna druga kreska u mnie nawet tydzień po becie gdy zrobiłam sobie test na pamiątkę to nie ma takiej trzymam kciuki :*
Mid jaki piękny ten prezent zrobiłaś!!! Chyba Cię zaproszę na swoje urodziny powodzenia w szukaniu pracy :*midnight lubi tę wiadomość