Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu, to zależy, o którą pytasz
Jeśli o tę, co sobie do cewki wepchnęła.... NIE MAM POJĘCIA Ale serio, to musiała być już maksymalna przedporodowa zaćma Bo jednak opór tam i w pochwie, to.....eeeeee, nie to samo )))))
No u nas już niedługo. "Troszkę" się zaczęłam stresować Chociaż aktualnie - bardziej wizją wywoływania etc., niż tego, że sobie nie poradzę. To drugie chwilowo zostało przesłonięte - i wróci zapewne z wieeeeeeelkim impetem, jak już się Bąbel urodzi )))
Ściskam Cię mocno i kciukam cały czas - nie wątp!!!!! (wiem, "łatwo" się pisze :-* ).Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Imię Róży - wspaniale! Piękna beta co do słów gina to ja to doskonale rozumiem - zbyt dużo się już napatrzyli - mój mówił tak samo, nawet jak serduszko już było, to dalej mówił że czekamy, obserwujemy, nie chwalimy się itd
Madzikk kto mnie rano rozbawi jak nie Ty?!
Milka oby wszystko było dobrze i dziś Cię wypuścili :*
Lucc kciuki zaciśnięteImię_Róży lubi tę wiadomość
-
Lucc, piję napar z liści malin, wiesiołek łykam, potem przerzuciłam się na stosowanie dowcipne, seksimy się, masuję sutki, masuję brzuszek, ćwiczę na piłce......
Więcej sposobów nie znam.... )))
Moja macica bardzo odczuwalnie reaguje na takie stymulacje... tylko, że zupełnie się to nie przekłada na moją szyjkę i cała resztę ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się już z domku
IR oficjalnie Ci gratuluję!!!
Lucc to ja już zaciskam kciuki za piękny finał
Bratku ja leżałam z dziewczyną która jest 5 dni po terminie i nic...ani jednego skurczu, miała 2 razy oksytocynę, cewnik i dalej nic, dziś zeszła na dół na kolejne oksy i jeśli dalej nic nie ruszy to jutro albo pojutrze cesarka. Koleżanka wolała naturalnie ale mówi że już jest tak padnięta że jej wszystko jedno
Mam nadzieję, że u Ciebie skurcze się szybko pojawią i nim się obejrzysz, urodzisz zdrowego pięknego dzieciaczka :*
Marcysiem moje zalecenie: dużo seksu nic nie zaszkodzi, a ewentualnie pomożeImię_Róży lubi tę wiadomość
-
Luc wyczuwam dwie kreski. Bardzo mi przypomina mój wykres. Ja taki skok miałam 11dpo i wyszedł bladzioch. Trzymam kciuki
Madzik rozwalasz system
IR będzie dobrze. Kiedy teraz jakaś wizyta?
Ja idę jutro
Milka super,że już w domku.Milka1991, madzikk lubią tę wiadomość
-
Milko, liczę się z tym....
Moja "przewaga" jest taka, że macica się kurczy. Wyraźnie reaguje też na oxytocynę - wystarczy chwila masażu sutków....
Jej natomiast przewaga, to próba przygotowania szyjki - u mnie cewnika nie założą z powodu gronkowca ;((((((( Więc jedyna nadzieja - że może mają żel z prostaglandynami.
A martwi mnie to, bo jeśli macica ćwiczy, a szyjka się nie skraca, to chyba raczej z szyjką jest problem ;/
Zresztą rozmawiałam dziś z moją Mamą i... okazało się, że u Niej dokładnie tak było przy pierwszym porodzie, gdy jeszcze próbowano sn. Macica ćwiczyła, brzuch pod koniec twardy, jak skała.... ale zero postępu ze strony szyjki, a brat do samego końca nie chciał się wstawić. Skończyło się indukcją tydzień po terminie, a po 15h sytuacja była tak cięża, że zakończono cesarką....
Kiedy przyszło do urodzenia mnie, lekarze nawet już nie proponowali podejścia do sn.... ;/ -
Kjopa powodzenia jutro na wizycie ☺będę trzymać kciuki, o której masz wizytę?
I daj nam tu szybko znać☺.
Milka super że już w domu ☺
Bartku życzę Ci porodu jaki sobie wymarzyłaś. Ale kochana cc to nie taki diabeł straszny jak go malują, ja po cc na drugi dzień poszłam sama do toalety, a po 3 dniach śmigałam po korytarzy, pod prysznic, do pokoju połażnych ect. Małego karmiłam cycem do 14 miesiąca życia,na dole☺ stan nie naruszony także ten...spoko☺.Milka1991 lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Kjopa ja znowu w poniedziałek na oddział do ginki od 8 rano,ona bardzo przejmuje się moją ciążą☺i chce sprawdzić czy wszystko jest ok.
Mam objaw ciążowy ryczę a właściwie szlocham 5 razy dziennie...nie jak długo ze mną wytrzymają ☺w pracy i w domu. Wczoraj szlocham szefowi do słuchawki zgłupiał jak usłyszał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 20:39
madzikk, Kjopa3, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyHej.
Wróciłam z nad morza i z wystawy Atenki. Mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie.
IR ryczenie szefowi do słuchawki bosko.
Bratek mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i już niedługo pochwalisz nam się ślicznym maleństwem. Ale ten czas szybko zleciał.
Lucc kciukam za test oby coś pokazał
Imię_Róży lubi tę wiadomość