Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:
Miłego spacerku u mnie słońca brak i zimnoMilka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszka
piękny cytat
Madzik tulę mocno :*
chmurka
trzymam kciuki żeby nowy cykl nie przyszedł
a u mnie nowy, 8 cykl starań
i w tym miejscu pragnę wyrazić swoje rozgoryczenie
zostałam oszukana. tak- dokładnie tak. oszukała mnie moja własna temperatura- która nigdy tak długo nie trzymała się tak wysoko!
oszukały mnie moje własne, osobiste cycki- które nigdy po owulce tak nie bolały!
oszukał mnie mój własny śluz, który nigdy w 2 fazie nie był tak obfity, mlecznobiały.
oszukał mnie ten je***y test facelle, który znowu pokazał kreskę widmo-cień!
a najgorsze jest to, że oszukała mnie moja własna osobista intuicja, która podpowiadała, że sie udało!
te starania mnie wykończą!
sorry, musiałam się wyżalić
Marti..., katiuszaa, madzikk, Kasia1407, chmurreczkaa, Imię_Róży, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki
Bratku czekamy na wieści. Bede sie modlic zebys za bardzo nie cierpiala i zeby maleństwo urodzilo sie cale i zdrowe. Kciuki kochana :-*
Mid powodzenia na jutrzejszej rozmowie. Bede kciuki trzymac a o której godzinie ja masz?
Lucc ty tez trafnie to opisalas. Ja od jakis trzech miesiecy przestalam wierzyc w sluz, szyjkę i objawy w drugiej fazie cyklu i tego juz kapletnie nie sprawdzam bo juz tyle objaw mialam i nigdy nic nie zalapalo. Tule mocno i powodzenia w tym cyklu :*
Katiusza ja powiem ci ze wlasnie mam przyjaciółkę z ktora moglam o wszystkich moich odczuciach mowic ale teraz nie gadam i ona sama to zauwazyla ze unikam na ten temat rozmów. Kurcze na prawdę pierwszy raz czuje sie zrezynowana w tej kwestii, no mam nadzieje ze mi to przejdzie. I kciukam u ciebie zebys nie czula sie tak oszukana tym razem jak Lucc.
Bratek, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Lucc, tulę za oszustwo...
A ja... piszę do Was z domu Miejsc nie mają. Jutro z rana robimy drugie podejście
Powiedzieli, że mamy dwie opcje - albo na własną odpowiedzialność wracamy do domu, albo szukają nam miejsca w innym szpitalu. Byłam 6. pacjentką, której dziś odmówili przyjęcia
Przy czym uprzedzają, że wczoraj pacjentki z ciążą bliźniaczą ok.33tc nie przyjął żaden warszawski szpital, ani ościenny
No... Tak więc... Popijam kawkę i idę odsypiać poranne stresy..... -
nick nieaktualny
-
Dzięki :-*
Uznaliśmy, że dzieciak kalendarza w tyłku nie ma, więc dajmy sobie jeszcze dzień-dwa, o ile zapisy KTG będą dobre.
Tutaj i tak nic nie zrobią, dopóki wszystko jest ok (w sensie KTG dobre, nie rodzę jeszcze itd.).
Doktor sam powiedział, że nawet, gdyby położyć mnie na korytarzu, to.... po co? Trzeba mnie podpiąć pod aparaturę - a nie mają takowej wolnej.
Więc uznałam, że wolę czekać w domku -
nick nieaktualny
-
Bratku spokojnie bez stresu, na dniach urodzisz:) moze walneli sie w obliczeniach I tak jak Katiuszka pisze 2 tygodnie to normalne a zwlaszcza slyszalam ze pierwsza ciaza w wielu przypadkach sie przedluza jedno jest pewne jestes juz prawie na mecie, jeszcze chwilka I dzidzia bedzie z toba
Bratek lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
A to wiem wiem, ale 2 tygodni nam nie pozwolą czekać ze względu na cukrzycę oraz MTHFR. Już dzisiaj musieliśmy podpisać papiery, że to na własną odpowiedzialność.
Zobaczymy - spróbujemy jutro/pojutrze, a jak nie, będziemy się zastanawiać, co dalej
W każdym razie wróciliśmy do domu z taką głupawką, że hej -
nick nieaktualnyCześć baby
Jako, że któraś pytała co u mnie to melduję się że Ja po wizycie dzisiaj łożysko przodujace bez zmian, młody wazy 1682 , przepływy dobre, wody w normie generalnie nie ma sie do czego doczepic, za ~ 7 może max 8 tygodni cięcie
Któraś odważy się na testowanie na dniach?Imię_Róży, midnight, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Ja myślałam o testowaniu, ale bardzo tego nie lubię i sama nie wiem... Dziś przepłakałam pół dnia, bez powodu w sumie, odbija mi pewnie, to żaden objaw. Zresztą nawet nie wiem na pewno kiedy była owulka, bo tym razem było bez mierzenia tempki. Obstawiam, że mam 12dpo dzisiaj, ale pewna nie jestem.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Ja myślałam o testowaniu, ale bardzo tego nie lubię i sama nie wiem... Dziś przepłakałam pół dnia, bez powodu w sumie, odbija mi pewnie, to żaden objaw. Zresztą nawet nie wiem na pewno kiedy była owulka, bo tym razem było bez mierzenia tempki. Obstawiam, że mam 12dpo dzisiaj, ale pewna nie jestem.
Ja już szykują armatę do testowania bo nie wiem czy wytrzymam do 29 tak dawno nie sikałam na patyki (no z wyjątkiem owulacyjnych raz mi się zdarzyło) -
Witam wieczorowo kobitki ☺
Chmurka sikaj kciukasy za dwie kreseczki ☺
Katiusza ty też niebawem teścik kciuki wiadomo...i dawaj dwie krechy ☺
Kasiula ja tam w ciebie wierzę i w twoje dwie krechy ☺
Ruby no to niezłe chłopiszcze już uhodowałaś rany 7, 8 tygodni i już niuniek się urodzi wow☺
Bratek, bratek ja juz myślałam że tu wieści będą a ten twój maminsynek jeszcze w brzuszku siedzi ☺
Ja w domku na zwolnieniu z małym siedzę bo ma teraz jęczmień na okukatiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Boję sie...rozmowa jutro 13:00 boję by n ie trafić z deszczu pod rynnę...a praca potrzebna...
Milka jak tam spacerek, udany?
Lucc :* w następnym cyklu liczę na radość a nie rozgoryczenie
Bratku kurczę a coś ostatnio słyszałam że chłopakom ogólnie za bardzo sie nie spieszy...trzymam mocno kciuki za nabliższe dni
Ja normalnie gdyby nie to że miałam @ to bym zatestowała...masakra...dopiero owu a objawy jak w 6-8 tc...
Bratek lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid wszystko będzie dobrze a cokolwiek się jutro wydarzy to najwyraźniej tak musiało być. Jestem przekonana że wszystko się ułoży.
A jesteś pewna że to była @?
Imię nie wiedziałam że teraz na zwolnienie z jęczmieniem dzieci wysyłąją. Mam nadzieję że sobie odpoczniesz na zwolnieniu
Ruby jezu jak ten czas leci już za 2 miesiące będziesz miała kolejne dziecko w domciu.midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny