Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik!!
ja zaciążyłam 2 razy w sierpniu i we wrześniu. tzn. tak twierdził test facelle
a poza tym zaczełam 8 cs
Mid :*
katiuszka
paskudny masz, tfu tfu wykres! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 12:33
Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow czyli będzie synek fajnie Ruby gratulacje raz jeszcze :*
Cinnamonek też będzie miała synka czyli chłopaki górą
Lucc ahh te paskudne testy. To powodzonka w 8 cs :*
No własnie chyba muszę wrócić do prowadzenia wykresu, bo jak sobie olałam cykl to nie wiedziałam kiedy co było.
W czwartek za tydzien idę do Szamanka.Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:No własnie chyba muszę wrócić do prowadzenia wykresu, bo jak sobie olałam cykl to nie wiedziałam kiedy co było.
W czwartek za tydzien idę do Szamanka.Ruby wrote:oj będą emocje
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Ruby lekarza olałam totalnie, dlatego teraz wracam do boju.
Przy tym olewaniu systemu relacje z M. poprawiły się ogormnie żadnych spin i kłótni nie było.W sumie dobrze nam to obojgu zrobiło.
Katiuszkaa ojj te testy chyba bardzo Cię kuszą ?katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby lekarza olałam totalnie, dlatego teraz wracam do boju.
Przy tym olewaniu systemu relacje z M. poprawiły się ogormnie żadnych spin i kłótni nie było.W sumie dobrze nam to obojgu zrobiło.
Katiuszkaa ojj te testy chyba bardzo Cię kuszą ?
Ciesze się że twoje relacje z mężulkiem się poprawiły. Teraz będzie łatwiejEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziś kochane nadal w dobrym nastroju
Usłyszałam dziś że wyglądam jak ''milion dolarów'' -niestety nie od męża i tak też sie czuję
I chciałabym Was zarazić dobrą passą
Milka fotkę na FB wrzuciłam Kciuki za prenatalne! i obyś cały czas dobrze sie czuła
Madzik odgoń ten wstrętny pms tfu! kawka, jakiś dobry filmik, kocyk, jutro odsypianko
Bratku no to dajemy szansę Twojej szyjce, niech sie wszystko rozwiąże jak należy :*
Cinnamon 6 jak cudownie teraz już z górki
Edycik no wreszcie witam, kciuki za nowy cykl :*
Jeszcze brak tu Maji, Agi...Paryzetki, Smerf znów gdzieś poszła...
Ruby
Katiusza kciuki tfutfu za wykres!Edycik, madzikk, katiuszaa, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ło matko kogo ja widzę Edycik ☺witaj kochana.
Katiusza sikaj☺kiedy zaczynasz?Ja ex maniak testowy ci nie odpuszczę ☺będę namawiać codziennie.
Milka kcikasy za prenatalne☺
Ja dzisiaj o 19.00 wizyta, moja ginka przesadza wykończy mnie tymi wizytami co tydzień ☺szalona kobieta.katiuszaa, Milka1991, Edycik lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Mid, gratulacje!!! Wspaniale, że z pracą się udało, tyle kciuków zaciskanych, że nie mogło być inaczej A tak się niedawno stresowałaś, jak widać lepiej się skończyć nie mogło. Fryzurka pierwsza klasa, wyglądasz BOSKO dziewczyno
Edycik :* Fajnie, że jesteś :* Czasem trzeba się trochę zresetować, ale nie ma co odpuszczać. Ja kiedyś forum na rok zostawiłam i tak tkwiłam w jednym miejscu, a mogłabym już wtedy coś działać, może byłabym już teraz na fiolecie?
Też mam nadzieję, że niedługo tam wyląduję. Mam nadzieję, że po tej mojej laparce uda się zaskoczyć.
Marcysiem a z tarczycą coś lekarz mówił? Nie zalecił nawet jodu?
Ja kiedyś brałam 3x500 metforminy, teraz biorę 1x1000 i wszystko jest ok. Ale TSH mam podobne do Twojego a mimo wszystko biorę 50 eutyroxu.
Nie znam się na tyle, a co lekarz to inne opinie.
Katiuszka, rzeczywiście, tfu tfu
Ja nie mam pewności, ale dziś chyba 14dpo, fl. zwykle 15 dniowa, więc czekam. Nawet myślałam o teście, ale wczoraj miałam gorączkę i cały dzień przeleżałam pod kołderką, a dziś zostawiłam portfel w pracy, więc nie miałam za co kupić po drodze do domu Tak więc czekam dalej cierpliwie.
Kobietki w przyszłym tygodni idę na roczek syna mojej przyjaciółki. Tzn. nie na żadną imprezę, tylko do domku na kawę i ciacho. Co doradzacie kupić? Ciuszki odpadają, myślałam o jakiś zabawkach edukacyjnych. Może mamuśki coś doradzą? Co byłoby takie super hiper dla rocznego bobasa, a nie jakoś szalenie drogie? Koło 100 mogłoby kosztować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:21
midnight, Edycik lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)