Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik fajnie ze wrocilas, znowu beda posty o 6 rano:) Zazdroszcze kominka
Lucc a ile przed owulka bedziesz na wyjezdzie?
Katiuszka jak tescik?
Zjblog jak jestes zainteresowana to zapraszam na pierwsza strone w celu zapoznania sie z regulaminem panujacym tu u nas na forum I radze czytac ulotki testow I stosowac sie do zasad - sikanie z pierwszego moczu!katiuszaa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chmurreczkaa wrote:Marcysiem, a żadnego usg, nic nic nic? Tylko pomacał? Bo jak tak to trochę dooopa, a nie lekarz. Jeszcze jak znam życie prywatnie, bo jak kiedyś sprawdzałam kolejkę do endo na NFZ to u mnie w mieście ponad 800 dni (tak, tak, to nie żart ani pomyłka).
Prywatnie u mnie na NFZ krócej się czeka, ale i tak ponad rok.
Nie robił USG. -
nick nieaktualnymadzik
nie ma szans zeby dojechał,
zresztą, mam to gdzieś, olewam swoj cykl w tym miesiącu, olewam owulację, olewam śluzy , temperatury- tak jak wszystko do tej pory olewało mnie.
tylko testów nie zamierzam olewać, ani owulacyjnego, nawet jednego marnego za 1 zł z allegro!
tak mam plan!
-
nick nieaktualnyHej,
Edycik tak jest brakowało postu o 6 rano, od razu się gwarniej zrobiło
Lucce olej system, dobrze ci to zrobi , nazbieraj sił na kolejny cykl
Grzanego winka zazdroszczę jak nie wiem co, browara lanego też bym się napiła, w sumie to chyba czegokolwiek żeby trochę pozamiatało
U nas pogodnie chociaż wieczory zimne ale na szczęście grzeją już więc mamy ciepło
Kominek bio też odpalamy dla nastroju tylko tego winka brakEdycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Hej,
Edycik tak jest brakowało postu o 6 rano, od razu się gwarniej zrobiło
Lucce olej system, dobrze ci to zrobi , nazbieraj sił na kolejny cykl
Grzanego winka zazdroszczę jak nie wiem co, browara lanego też bym się napiła, w sumie to chyba czegokolwiek żeby trochę pozamiatało
U nas pogodnie chociaż wieczory zimne ale na szczęście grzeją już więc mamy ciepło
Kominek bio też odpalamy dla nastroju tylko tego winka brak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:będę musiała, wyjścia nie mam
o widziałam że sik był dzisiaj, jakiej marki test oblałaś?
ach te emocje z tymi sikańcami
Ja dziś sikałam na allegrowe podobno czułość 10 -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:oj widzę że nie tylko głoda alkoholu masz. Sikania na patyk też Ci brakuje.
Ja dziś sikałam na allegrowe podobno czułość 10
No został mi jeden test owulacyjny w szafce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny