Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatiusza to skuście się na biokominek, my mamy taki i bardzo sobie chwalę, zero smrodu, dymu, a ogień prawdziwy z najprawdziwszych
Cynamon kominek jak ta lala, a to na tym kominku hmmm siadło by jak złotocinnamon cookie, zjblog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby a powiedz mi czy ten płyn do biokominka nie daje smrodu? Bo tak mówiła kuzynka mojego M że śmierdzi spirytusem i później muszą wietrzyć mieszkanie
a ten kominek można postawić wszędzie? tzn nie trzeba przy kompinie?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatiusza można wszędzie, my mamy mały w ścianie zabudowany można kupić też stojący, na ścianę jaki wam się marzy
Cynamon nie śmierdzi chyba, że kupisz jakiś byle jaki najtańszy, raz miałam tańszy i śmierdział ale tylko przy podpalaniu przez może 3 minuty, a potem kupiłam jakiś eco niewiele droższy i nic a nic nie śmierdziałoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 17:14
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ale naskrobałyście dzisiaj Brakowało mi tego w ostatnim czasie.
Smerfelinka na pewno wróci, coś tam z nią pisałam na fb bo wysyłała mi forumową książkę.
Na szczęście Edycik już jest. Ty się nam nie dziw, bo Twoje posty o 6tej rano to niemal tradycja
Cynamonek jaki piękny kominek... Zazdraszczam na serio.
Lucc - owulka zawsze może się poprzesuwać. dla przyjemności, a nóż widelec
Milka miłego wyjazdu. Wstyd się przyznać, ale byłam w Paryżu, Barcelonie, Berlinie, Pradze, Wiedniu, Bratysławie... a w Warszawie nie Choć byłam w Jankach pod Warszawą w centrum handlowym - liczy się?
Katiuszka toć to oczywiste, że to był falstart, ale jak lubisz ten sport to sikaj, aż wysikasz. A nadzieję mam, że tak się stanie już za kilka dni
Różyczko zmajstrowałaś tego suwaka, aż miło popatrzeć Ja też już chcę swojego
BRATKU - hop hop !!! Wszystko ok?
Ja mam dziś chyba 15dpo, tzn tak myślę, ale nie wiem czy mam rację bo się nie mierzyłam w tym cyklu. W każdym razie jutro powinna być @ a jak nie to kupię jakiś test i w niedzielę nasikam. Choć na nic nie liczę, bo właśnie prawa strona podbrzusza zaczęła mnie boleć iście okresowo, więc tak jak mówiłam - nie w tym cyklu, ale w następnym zaciążam
Klocki dla młodego zamówiłam i książeczkę, wyszło mnie to z przesyłką coś ponad 80zł. Myślę, że starczy Dzięki za rady dziewczyny :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 18:40
cinnamon cookie, Imię_Róży, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyWitam. Mam pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek o czym mogą świadczyć takie wyniki badań jak moje : TSH 2,37 , progesteron 0, 20 ng/ml oraz prolaktyna 29,80 ng/ml były wykonane w 6 dniu cyklu. Staram się od 5 miesięcy o maluszka. Proszę o pomoc w interpretacji wizytę mam dopiero we wtorek. Dziękuję
-
Edycik dużo zdrowia dla teścia. Niech szybciutko wraca do zdrowia.
Katiusza sikaj,sikaj na pewno wysikasz Trzymam kciuki
Chmurko kciuki za Ciebie też zaciśnięte
Uwielbiam komiki ale u nas też w planie bio kominekkatiuszaa, chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, chmurreczko :-* Dzięki za troskę. Indukcja odłożona do środy/czwartku. Jeśli zacznę rodzić... to będę rodzić i samo pójdzie. Ale jeśli przed środą, to bez zzo.
Więc zostaję na oddziale... i czekamy
Edycik - miło Cię widzieć :-*
Protestuję, jakoby wino bez alko było profanacją
Paryzetka też mi ostatnio chodziła po głowie...chmurreczkaa, Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki przepraszam ale dzis tylko na moment, nie jestem w stanie dzis was nadrobic.
Wpadam tylko powiedziec ze dzis mialam wizytę i ogólnie owulka byla i mamy nowy plan dzialania, nowe leki ale to dopiero jak przyjdzie @. Dostalam skierowanie na kilka badan. Ogólnie tak duzo dzisiaj mi mowil ze za duzo by bylo pisania. Jest plan to najważniejsze A będę was powiadamiac na bieżąco ponieważ on mi plan dal na najblizsze pół roku, jeżeli oczywiście w miedzy czasie nie znajdę w ciążę Ja chwilowo podchodzę do wszystkiego z pewnym dystansem ale czas pokaże.
Pozdrawiam was wszystkie i przepraszam ze tak tylko o sobie ale przez weekend może uda mi sie was troszkę nadrobic -
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:Witam dziewczynki przepraszam ale dzis tylko na moment, nie jestem w stanie dzis was nadrobic.
Wpadam tylko powiedziec ze dzis mialam wizytę i ogólnie owulka byla i mamy nowy plan dzialania, nowe leki ale to dopiero jak przyjdzie @. Dostalam skierowanie na kilka badan. Ogólnie tak duzo dzisiaj mi mowil ze za duzo by bylo pisania. Jest plan to najważniejsze A będę was powiadamiac na bieżąco ponieważ on mi plan dal na najblizsze pół roku, jeżeli oczywiście w miedzy czasie nie znajdę w ciążę Ja chwilowo podchodzę do wszystkiego z pewnym dystansem ale czas pokaże.
Pozdrawiam was wszystkie i przepraszam ze tak tylko o sobie ale przez weekend może uda mi sie was troszkę nadrobicKasia1407 lubi tę wiadomość
-
Ogólnie to sie nie zapytalam ale ciałko bylo widać no niby jest szansa kazal przestac brać jakiekolwiek leki tylko dupka bo go o to poprosilam bo powiedzialam ze będę czuc sie pewniej
Powodzenia dla ciebie kochana w kolejnym testowaniu Trzymam za ciebie mocno kciuki -
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:Ogólnie to sie nie zapytalam ale ciałko bylo widać no niby jest szansa kazal przestac brać jakiekolwiek leki tylko dupka bo go o to poprosilam bo powiedzialam ze będę czuc sie pewniej
Powodzenia dla ciebie kochana w kolejnym testowaniu Trzymam za ciebie mocno kciuki
ciałko żólte cacuś. czyli masz max 12 dni na testowanie. Będzie się działoKasia1407 lubi tę wiadomość
-
Melduję, że zaczyna się u mnie plamienie, więc @ w kilka godzin się rozkręci na amen. Miałam rację z terminem owulki, miałam rację, że to nie mój cykl. Choć jak zawsze przykro i szkoda, to w końcu nastawiałam się, że uda się dopiero w następnym Tym razem będę sikać na testy owu, żeby trafić jak najbliżej owulki. Nadzieja w Katiuszce i Kasieńce, może one coś nam wysikają tym razem
Bratku cały czas czekamy na wieści od Ciebie, może uda się urodzić wcześniej
Po śniadaniu zbieram się na zakupy, muszę odebrać paczkę z kiosku ruchu i trochę ogarnąć mieszkanie. Miłej soboty życzę :*Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dzień dobry
Katiusza oj z tym testowaniem to ja jednak będę w tym miesiacu ostrozna bynajmniej będę sie starac chyba ze tepmka pokaże ze jakieś szanse sa to wtedy Fajnie ze cos sie zaczęło dziać ale jak zawsze boje się tego rozczarowania pod koniec cyklu
Milego weekendziku wam wszystkim życzę
Ja zmykam do pracy -
dzień dobry
a my dziś z M.pospaliśmy do 9.15 jak nigdy
wczoraj było palenie w kominku i grzaniec no i film oglądaliśmy dopiero tą Planetę Singli
Cinnamonku śliczny masz kominek bardzo mi się podoba.
Chmureczka może kolejny cykl będzie szczęsliwy to tradycja postów porannych w ciągu tygodnia powróciła na forum hiihih.
Milka baw się dobrze :*
chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiema
Chmurko kciukasy za kolejny cykl. Będzie twój.
Kasiu kazdy testuje kiedy chce. Dla mnie jest to sposób do przełamania. Od poczatku sa białasy wiec jak na koniec cyklu znow bedzie bialo to lepiej to przezyje niz ciagle myslac udalo sie czy nie. Bardzo nie lubie nie miec kontroli a te 2 tygodnie dla mnie to najwiekszy koszmarchmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny