Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuby wrote:teraz jestem na detoksie od 30 tyg więc nie będę tego psuć, chyba już do tego nie wrócę, więcej dzieci nie planuję ale mogę oddać w dobre ręce
-
nick nieaktualnykochana dzieci jeszcze nieeee, test oddam w dobre ręce dzieci to pewnie tak koło grudnia, jak już młody będzie i młoda i zaczną dokazywać na zmianę
Teraz to ja mam błogi spokój...młoda w pkolu, m w pracy a ja leżakujęcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
O witam i ja z rana:-)
Kjopa dzięki suwak jest:-)
Ale mam sklerozę przeczytałam kilka stron i zapomniałam co której napisać, ale może nie pomieszam;-)
Chmurrka dziewczyny dobrze piszą klocki to zawsze jest dobry prezent. Mój synek wiecznie coś buduje, i jeszcze bardzo lubi bawić się jeździkami jakieś samochodziki traktorki, motorki itp. dostał na roczek jak nie chodził a jeździ nimi do dzisiaj.
Katiusza 8 dpo brawo za siknięcie, ale faktycznie wcześnie, tak że spoko mamy jeszcze ze trzy dni do ujawnienia się kresek:-)
Edycik post o 6 rano wow )Kjopa3, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witam kobietki w ten mroźny aczkolwiek słoneczny poranek
IR gratuluję pięknego suwaczka, widzę że na dziewczynkę się zanosi
Ja też na samym początku miałam usg co kilka dni, ginek był bardzo dociekliwy, odpuścił dopiero jak zobaczyliśmy serducho
Już 6 tydzień, ułła
katiuszaa mówisz że się rozgrzewasz ?? a co Ci szkodzi, trochę emocji chociaż
no ale czary nie działają tak szybko, spokojnie
Ruby jak byś jednak chciała oddać dzieci, to ja chętnie wezmę takie już odchowane
Edycik też mi brakowało tych postów, zawsze jak jeździłam do pracy na 6.00 i wchodziłam na forum to bach: pierwszy post z kawką Edycik, zaraz potm Lucc...
A ja dziś jadę do Wawy na 3 dni !!! wycieczka rekreacyjno krajoznawcza
Właśnie obok leży torba do spakowania i krzyczy żeby się za nią wziąć ale jakoś nie mogę kurczę nie chce mi się jechać, to rozleniwienie ciążowe to nic dobrego, jeszcze popołudniowe mulenie, blee...
Edycik, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Hej
Różyczka cieszę się że z kropeczkiem wszystko dobrze
Edycik oby teść wyszedł do domu i szybko doszedł do siebie :* a grzane winko brzmi zachęcająco
Lucc to trzymam kciuki by owu jednak poczekała ,a testy to może jednak olewaj -żółtą cieczą
Katiusza jakie ładne nastawienie, a test oczywiście nie zaliczony- za wcześnie
Ruby takiej to dobrze męża do roboty, dzieciaka do pkola i leges odpoczywaj bo 7 tyg migiem zleci
Milka udanej wycieczki
Miłego dnia
Milka1991, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzień dobry
No nareszcie wróciły poranne posty, Edycik brawo Ty ale wino bezalkoholowe to profanacja? Ojjjj Kochana, jak zajdziesz to zmienisz zdanie u mnie pół roku bez alko, sezon grillowy, wszyscy piją, uwierz że takie specyfiki są jak zbawienie a ja już wcześniej pisałam, że jak dla mnie wino bez% z Piotra i Pawła jest naprawdę świetne różowe, smakuje identycznie jak normalne tylko że nie ma % a co do kominka to zmotywowałaś mnie - wysłałam M do kominiarza, żeby przeczyścił komin u nas i będzie można rozpalać nie mogę się doczekać!
Katiusza zdecydowanie za wcześnie, falstart jak nic!
Imię Róży jeeeeest i suwaczek!Imię_Róży, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku pewnie masz rację, kiedyś będę zmuszona ocenić smak winka bez % ale kiedy to będzie?
Fajnie,że tez odpalicie komineczek, od razu inny nastrój w domku się robi
Mid dziękuję. Mowa już mu powoli wraca , M. do niego dzwonił chyba jednak w poniedziałek wyjdzie ze szpitala.
Bardzo się ciesze,że moje posty poranne czyli po 6 tak Was cieszą a ja byle do 14 i jadę do domku odpocząć sobie.Milka1991, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Bo już kiedyś miał i mu się nie podobało strasznie się dymił.
-
nick nieaktualny