Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Marietta wrote:Nie zaszczepiaj nadziei w moim brudnym serduszku Ból mogę porównać do nerwobólów zębów i górnej szczęki właśnie przy zapaleniu zatok Taka igła. No nic, czas pokaże, może nie zemrę
-
kas50, nie mam pojęcia nie byłam u gina, zakładam, że torbiel, bo tak się dokładnie czuję mając torbiel, ten ból, rozpychanie, wrażliwe i bolące sutki, miałam tak przy torbieli. Cieżko to z czymś innym pomylić, obstawiałabym po odczuciach jakieś 4 cm też Zaczekam do @, może po @ samo zniknie, a może wogóle w tym miesiącu francy nie będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marietta wrote:kas50, nie mam pojęcia nie byłam u gina, zakładam, że torbiel, bo tak się dokładnie czuję mając torbiel, ten ból, rozpychanie, wrażliwe i bolące sutki, miałam tak przy torbieli. Cieżko to z czymś innym pomylić, obstawiałabym po odczuciach jakieś 4 cm też Zaczekam do @, może po @ samo zniknie, a może wogóle w tym miesiącu francy nie będzie
-
Wogóle jak wlozylam palec wewnątrz a nie umiem badać szyjki, to czuję zgrubienia po obydwu stronach:-/ gin nic nie mówił, tylko że ok i rozpulchniona nie jest hihi
-
Ja przed @ raczej też nie mam śluzu, chociaż w tym miesiącu mam śluz a @ spóźnia się tydzień i ja nie wiem co robić, denerwuje się. Testy nic nie pokazują a wyniki bety dopiero w piatek... Ale sądzę, że nie zdziwię się przy odbiorze i to nie bedzie wynik ciąży.