Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:A masz goráczkę ? Moja koleżanka, niska chudziutka, "wychodowała" torbiel wielkości pomarańczy...
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:A ja już po teście i oczywiście negatywny. A śniło mi się że były dwie krechy i zrobiłam Wam zdjęcie żebyście mi potwierdziły że też je widzicie
Witam się,
Przykro mi Ejrene, mi się co kilka dni testy pozytywne śnią to przez to,że za dużo o tym myslimy... -
Ejrene bardzo mi przykro
Kas50 trzymam kciuki za prawidłowy przyrost bety
Schmetterling ja "rzuciłam" tydzień temu ale kiepsko mi idzie, jak mnie coś wpieni to potrafię się złamać i zapalić. Na razie wspomagam się e-papierosem , ale to też nic dobrego, tyle że kupiłam liquid bez nikotyny.
A ja przeżywam sporą frustrację - dni płodne są, tempka odbiła w górę a mój luby jakoś nie ma ochoty. Nic mu nie mówię, że to te dni, że trzeba się starać żeby go nie stresować i w efekcie sama jestem zestresowana i zniechęcona.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyHej,
Dla wszystkich chcących przestać palić polecam książkę Allen Carr
'Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie'
nie palę już 6 tygodni ,niektórym nie pomaga ale dużo zależy od podejścia. Jeśli dla Was będzie to za mało spróbujcie Tabex parę znajomych rzuciło dzięki temu.
Mam Pytanie co oznacza jeśli test nie wyznacza mi owulacji? robiłam dwa różne, miała któraś z Was tak ?
Pozdrawiam Was wszystkie
-
kas50, właśnie wracam z bety. Wyniki po 16. W nocy pękła mi jedna torbiel, na lewym jajku jest coś, torbiel albo ciąża pozamaciczna nie mam cierpliwości czekać na wynik bety, siknęłam a tu taka kreseczka... http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/wtybN5vDu4JCGgQ0VoM4qSJKXvkT9b
Umrę z niepewności... Mam jechać natychmiast do szpitala jak beta wyjdzie pozytywna -
nick nieaktualnyCarolq wrote:Hej,
Dla wszystkich chcących przestać palić polecam książkę Allen Carr
'Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie'
nie palę już 6 tygodni ,niektórym nie pomaga ale dużo zależy od podejścia. Jeśli dla Was będzie to za mało spróbujcie Tabex parę znajomych rzuciło dzięki temu.
Mam Pytanie co oznacza jeśli test nie wyznacza mi owulacji? robiłam dwa różne, miała któraś z Was tak ?
Pozdrawiam Was wszystkie
marietta jak tam poranny teścior? :)trzymałam mocno kciukasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:16
Marietta lubi tę wiadomość
-
Ruby masz rację z tym myśleniem ale jak tu nie myśleć? Czy chce czy nie to temat ciągle wokół mnie krąży.
Jeszcze wczoraj siostra pytała czy ma ciuszki dla mnie trzymać czy zacząć sprzedawać (urodziła w czerwcu).
@ przyjdzie to pewnie się porzyczę mimo wszystko, tym bardziej że męża nie ma i samotna się czuje.
Ja nie palę ale mój mąż niestety tak
Marietta kurczę nie dobrze... A może to normalną ciąża + torbiel ? Zdjęcia nie widać. -
Marietta wrote:kas50, właśnie wracam z bety. Wyniki po 16. W nocy pękła mi jedna torbiel, na lewym jajku jest coś, torbiel albo ciąża pozamaciczna nie mam cierpliwości czekać na wynik bety, siknęłam a tu taka kreseczka... http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/wtybN5vDu4JCGgQ0VoM4qSJKXvkT9b
Umrę z niepewności... Mam jechać natychmiast do szpitala jak beta wyjdzie pozytywna -
dziewczyny bardzo dziekuję za odzew odnośnie mierzenia temperatury. Jednak odpuszczam....zbyt skomplikowane dla mnie poza tym jestem niesystematyczna w takich sprawch...podziwiam wszystkie kobiety które prowadzą takie pomiary jestescie wielkie.
Marietta jeszcze nic nie jest przesadzone ...trzymam kciuki!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko ja
Jestem w 34 dniu cyklu, mniej więcej cykle mam około 44 dni( mam nieregularne- ale od pół roku nie miałam dłuższego). Testuje od 7 dnia cyklu, czasami jak miałam płodny śluz to testowałam dwoma rodzajami testów. Mam pcos i martwię się że znów jest coś nie tak chociaż lekarz mówi że wygląda wszystko ok i owulacje są.
-
nick nieaktualny
-
elfiona wrote:dziewczyny bardzo dziekuję za odzew odnośnie mierzenia temperatury. Jednak odpuszczam....zbyt skomplikowane dla mnie poza tym jestem niesystematyczna w takich sprawch...podziwiam wszystkie kobiety które prowadzą takie pomiary jestescie wielkie.
Marietta jeszcze nic nie jest przesadzone ...trzymam kciuki!!!
Elfiona ja też jestem niesystematyczna, i mierzę po wstaniu z łóżka po porannym sikanku ale przynajmniej o tej samej porze w tygodniu a w weekendy to jak się uda Nie przeliczam już tylko zostawiam puste kółka na wykresie a mimo to tak mierzona tempka i śluz jakoś wystarczają do wskazania owulacji. Szkoda tylko że w tym wszystkim za mało8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
uuuuh to trzymajcie te kciuki
tylko_ja- pytałaś o teścior- mówisz i masz
Ejrene- widzę, że mamy podobną sytuację... czekam na bete do 16, że torbiel była i pękła na prawym wnioskuję po tej nocy. Zimne poty, gorączka, palpitacje serca, omdlenia, biegunka. Gotowa byłam na śmierćtylko ja lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie staraczki.
Staramy się z mężem, około roku. Przerobiłam rożnych lekarzy ale ten ostatni dopiero zlecił mi badania hormonalne, wiec zrobiłam i czekam na wyniki. Odebrałam jedynie wynik amh - 7,558 wg mnie za wysoki. biore inofolik i cyclodynon od miesiąca. Dzisiaj to mój 25 dzień cyklu. Dodam , że miesiączki mam nieregularne 30, 35, 44. Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego pełnego optymistu grona.mimona