Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
ja zamiast w pracy, z młodą w domu, bo zasmarkana okropnie, inhalujemy się
Edycik
to teraz odliczamy do testowania! :*
katiusza
kiedy testujesz?
u mnie 16 dc, ale jeszcze skoku tempki nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:15
-
Hej
Kastiuszka tak praca zmienia wiele, choć teraz najlepiej lekarz każe w domu siedzieć, a tu nowa praca...Trzymam mocno za Ciebie kciuki w tym cyklu! póki co tfu tfu
Edycik kciuki mocno mocno zacisnięte! mam nadzieję że uda sie !!
Wam wszystkim życzę szybkiego zaciążenia... kciuki zaciskam, jestem żadna dobrych wieści.Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam się i ja
Na początek pytam co ze Smerfetką ? wie któraś coś ?
Lucc no to obijanko w domu, jakieś plany na wykorzystanie tego czasu?
Dołączam do Mid i też życzę staraczkom szybkiego zaciążenia w tym nowym miesiącu !!
Katiuszka na razie tempka się utrzymuje, kiedy planujesz jakiś teścik ? -
nick nieaktualnyHej.
Edycik gratuluję owulki to teraz czekam aż przepowiednia z FB się potwierdzi Kiedy planujesz testowanie?
Lucc widzę że test owu pozytywny więc na dniach będziesz miała skok tempki. zaczyna się ciekawy i emocjonujący czas. Zdrówka dla dziecia.
Mid życzę dużo spokoju bo teraz to jest najważniejsze. Praca jak nie ta to inna.
Ja w tym cyklu postanowiłam czekać więc jak nic się nie zmieni najbliższy test zrobię w poniedziałek. Fajna ta tempka bez leków ale u mnie ona zawsze spada w dniu @ lub nawet dzień po więc nawet nie ma co się nią przejmować. Ale jak coś to możecie trochę poczarować.Edycik, chmurreczkaa, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilka
z chorym dzieckiem to się wiele nie poobijasz inhalacje, syropy, miauczenie pobaw się ze mną zrob mi herbatkę, daj jogurt, a mogę coś słodkiego? i takie tam
katiuszka
a no, i to pierwszy raz miałam drugą kreskę mocniejsza niż kontrolną
do poniedziałku wytrzymasz?
tylko nie wiem teraz czy brać dziś dupka ? czy poczekać na skok tempki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 12:08
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Milka
z chorym dzieckiem to się wiele nie poobijasz inhalacje, syropy, miauczenie pobaw się ze mną zrob mi herbatkę, daj jogurt, a mogę coś słodkiego? i takie tam
katiuszka
a no, i to pierwszy raz miałam drugą kreskę mocniejsza niż kontrolną
do poniedziałku wytrzymasz?
tylko nie wiem teraz czy brać dziś dupka ? czy poczekać na skok tempki?
z dupkiem bym poczekała żeby sobie owulki nie zablokować. -
Hej laseczki:-)
Wpadam wam obsmarkać wykresy coby ciążowe się zrobiły Lucc, Katiuszka, Edycik trzymam kciukasy za teściki:-)
Lucc współczuję chorej córy, my w sobotę wróciliśmy ze szpitala z małym, miał wirusowe zapalenie błony bębenkowej. Masakra, ropa z krwią z ucha ciekła. Ale już lepiej jutro idziemy na kontrolę i mam nadzieję, że już dobrze będzie.
Będę śledzić wasze testy, czuję nosem tu jakąś ciążęEdycik, katiuszaa, Milka1991, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Katiuszkaa w sumie może 11 listopada zatestuję. Trzymam kciuki za Twoje sikanie na patyka :*
Imię_Rózy oj to przeboje mieliście z małym, ale się musiał nacierpieć, taki bół ucha musi być koszmarny dla dziecka.
Lucc dupka może zacznij brać od jutra sobie?
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strasznie się cieszę że w końcu jakieś pozytywne emocje na ovu ! oby tak dalej, i oby te wykresy w końcu pokazały nam jakąś zieloną kropkę
Katiusza ja pamiętam jak się do Was dopiero wpraszałam na wątek, haha, ale zleciało
Ciekawe czyj maluszek jest następny w drodze
katiuszaa, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki wpadam tylko powiedzieć że żyję i żebyście mnie nie wykluczały z forum ale ja chwilowo robię pauzę. Muszę odpocząć od tego wszystkiego za tydzień wyjeżdzamy w góry taki prezent M zrobiłam już dużo wcześniej na urodziny i to będzie też czas na wszystkie przemyślenia. Niestety mam dość cieżkie dni ostatnio. M mnie oczywiście przeprosił za tamto całe zajście lecz ja niestety czuję uraz do tej pory. Dziękuje za wasze wspaniałe wsparcie i ciepłe słowa. Myślę że dużo musimy obydwoje przemyśleć i zrozumieć.
Za wszystkie najblizsze testujące trzymam mocno kciuki aby wreszcie jakieś pozytywne wieści się ukazały na naszym forum
Za ciężarne kciukam aby pięknie i gładko znosiły ciąże.
Ruby kawał chłopa nosisz w brzuszku
Dziewczynki odezwę się na pewno i powrócę ale chwilowo muszę odpocząć od myślenia o staraniach i ciąży.
Powodzenia laseczkiMilka1991, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hejka
Chciałam się pochwalić jaka jestem zajebista Miałam dziś w pracy zmianę na g.9:00 a ja zamiast rano pospać poleciałam na 7:00 bo mi się pomyliło Na szczęście mnie nie wygonili i pozwolili zostać skoro już przyszłam, więc tym sposobem skończyłam pracę o 15tej a nie o 17tej. Nie ma tego złego
Więcej czasu na byczenie się w domku.
Kasieńko jak potrzebujesz odpocząć to my oczywiście grzecznie tu na Ciebie będziemy czekać. Mam nadzieję, że wspólnie spędzony w górach czas jakoś zaleczy wasze żale i wrócisz pełna siły i wiary :*
Lucce, Edycik, Katiuszka, robicie nam tu emocje Nie ma szans, żeby któraś z Was nie wysikała w najbliższych dniach dwóch kresek Ja oczywiście liczę łącznie aż na 6 kreseczek, po dwie dla każdej z Was
U mnie przygotowania do owulacji. Testy będę robić od 12dc, czyli zaczynam w sobotęMilka1991 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
dzień dobry
we wrocku zimni i wietrznie aż się z domku nie chciało wychodzić
ja już w pracy z kawusią - także miłego dnia kobitki
Kasia spokojnie odezwiesz się kiedy zechcesz :* czasem odpoczynek wskazany.
Milka świetny ten gif z maluszkiem
Katiuszka sikłaś na patyka?
Chmureczko fajnie,że wczesniej udało Ci się skończyć pracę Powodzenia w przygotowaniach do owulacji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny