Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja się wtrynię między wódę a zakąskę)
No wreszcie będę jakieś testy:-)) trzymam kciuki dziewczynki za was w piątek oj musi być ciążowo:-)
Ja zaraz lecę na skubanie pierza jutro badania więc nie mogę wyglądać jak zarośnięty goryl;-) mąż się na mnie denerwuje, że z domu wychodzę jak antybiotyk biorę, ale nie mogę sie ogolić bo ja brunetka i pod spodniami już jutro bym się zadrapała po goleniu.
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Różyczko to Ty dziś będziesz seksi wydepilowana ciężarówka
Kochane nie stresujcie mnie tymi testami, bo ja bym wcale nie sikała najchętniej
Dobrze że dziś do 14 w pracy i jadę do domu odpocząć dół brzucha boli, w krzyzu boli muszę do łóżka.Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Hej
Edycik dziękuje, ja sie czuje spanikowana, i tak już pewnie będzie do końca
A za Twoje testowanie mocno mocno kciukam i tfu tfu, wykres źle wrózy
Lucc za Twoj teścik również kciuki !!!
Pozdrawiam dziewczynkiLuccecita lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
dzień dobry
Różyczko dziś prenetalne to mocne kciuki trzymam :*
Mid wiem,że się denerwujesz ale mam cichą nadzieję,że wszystko będzie dobrze.
Ja dziś obudziłam się z silnym bólem głowy ale to pewnie przez wczorajszy dzień.
Jak wróciłam do domu babcia M.wylądowała w szpitalu,bo mocz się jej zatrzymał i prawie nie kontaktowała,ta doba miała być decydująca więc czekam na info od teściów.
Jak by mało było ja codziennie wstaję 4,50 to dziś mój budzik nie zadzwonił i na szczęście mój kot Sylwek o 5,10 przyszedł mnie obudzić.Kochane zwierzę
Biorę się do pracy kobitki.Imię_Róży, Milka1991, midnight, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć z rana laseczki:-) ja już nie śpię od 6.30 ... adrenalina mnie trzyma od rana:-)
Już prawie gotowa jestem, zjemy z mały śniadanko pokręcę się po domu i po 10 jadę na badania:-) Dam znać po:-) Z jednej strony cieszę sie , że zobaczę malutkie z drugiej mam stresa...echhh... Miłego dnia:-)Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny