Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Edycik super ta sukienka! zwłaszcza na okres świąteczny też bym taką chciała, ale na razie mogę pomarzyć...
Ja mam za miesiąc urodziny i chcę wysępić od męża jakiś depilator, bo golenie się co dwa, trzy dni mnie wykańcza myślę o czymś do kwoty 300 zł. Czy macie jakieś takie cuda w domu? któraś może coś polecić?
Edycik, Lucc trzymam kciuki i już się nie mogę doczekać testowania ! -
nick nieaktualnyMilka
mam, Brauna, leży i się kurzy boli jak cholera, a depiluje i tak niedokładnie, że musiałam maszynką poprawiać
a ja wypatrzyłam boską kiecę dla młodej
http://allegro.pl/piekna-sukienka-tiul-brokat-bawelna-6l-116cm-i6590112636.html
Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to mi nie pomogłyście no poczytam opinie i zadecyduję. Muszę coś kupić bo u mnie włoski odrastają jak szalone i cały czas mam podrażnioną skórę od tego golenia, nie mówiąc o czasie jaki mi to zabiera, a ja się golę od stóp do głów - bez głowy of course
Lucc bardzo ładna sukienka, brałabym
-
nick nieaktualny
-
O widzę o depilacji, ja świeżo po woskowaniu, i tylko taka depilacja u mnie wchodzi w grę, przyjaciółka jest kosmetyczką więc depilujemy wszystko i trzy tygodnie mam spokój. Przed porodem też mnie ona depilowała i czułam się zadbana. U mnie maszynki, golarki i depilatory odpadają,wywołują podrażnienie i wrastanie włosków.
Ja po badaniach ...ufff... jest dobrze przezierność 1,53, kość nosowa widoczna, rączki nóżki, kręgosłup, brzuszek w porządku. Dzidziol ma już 7,44cm i nie chciał okazać co ma miedzy nóżkami:-)) po weekendzie badania z krwi genetyczne będzie i jeszcze jeden stresik:-) aha małe większe z usg o tydzień ja chyba odpadnę na dżemkę bo mi już stres odszedł
No to teraz czekamy na wasze teściki dziewczynki, byle do piątku:-))Edycik, Milka1991, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hej
Edycik super kocio
wykres fuj!!! kciuki zaciśnięte!
Milka o depilatorze z mojej strony pól na poł. raz zaciśnęłam zęby, wygoliłam tym nogi, raz drugi trzeci, i po którymś razie już tak nie boli, włski są cieńsze, jśniejsze, mięciejsze, wiec nawet jak odrosna-to prawie jakby ich nie było-troche jak u dzieci pod światło widać, ale fakty:
-boooli jak cholera
-wrastają włoski-trzeba często peeling robic
-nie goli dokładnie-zawsze jakies omija
- i trzeba konsekwentnie tylko tym...wystarczy dwa razy ogolić zwykła maszynka-bo np chcesz dokładnie na wyjście itp, i znów booooli jak cholera..
-i nie zdecydowałabym sie w innych miejscach niż na nogach...brrrr
także u mnie jednak też leży i się kurzy
Mocne kciuki za testujące!!!
pozdrawiam i dobrej nocki życzeMilka1991 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej dziewczyny.
Milka ja mam depilator Philipsa z żelem chłodzącym. Używałam go na początku i wkład zawsze coś dawał,że mniej bolało. Jak chcesz dokładnie to musisz bardzo powoli przesuwać i na początek też dobrze co dwa dni np. bo każdy włosek wyrasta w innym tempie Więc żeby się wyrównało ale czy tak będzie? Miałam nasadkę na bikini ale moim zdaniem zdecydowanie za mocne są tam włosy. Mam też końcówkę-trymer i częściej bikini nią goliłam bo włoski nie wrastały,nic nie swędziało.
IR super,że wszystko ok. na badaniach. Maluch rośnie jak na drożdżach.
Trzymam kciuki za testowanie ale to chyba w piątek?Imię_Róży, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
dobry
A ja zbudziłam się 15 minut po północy i do 2 nie spałam
dziś mogę straszyć i do tego jestem mega zmęczona
mróz we Wrocławiu byl bo autko skute i 1,5
Różyczko bardzo się cieszę,że takie dobre wieści przyniosłaś z badań
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-