Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik, Lucce tule Was mocno :*
Chmureczko kciuki za to, by się jednak udało bez IUI
Kasiu to kawał dziecia już jest! Super! I dobrze, że obejdzie się bez antybiotyków
A ja chyba dzień po owu jestem i spróbuję jeszcze dziś zwiększyć szanse Także tego poproszę o kciukichmurreczkaa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Lucc tule x
Kasia no to juz kawalek czlowieczka:)
Kjopka u ciebie juz 22 tydzien, jejku ale leci:)
Partyzerka kciuki zacisniete.
A co u Katiuszki?
Udanego weekendu dziewczynki!Paryzetka83, Kjopa3, Kasia1407 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
witam się
ja wczoraj rozpoczęłam nowy cykl ....i do tego jeszcze się rozchorowałam, gardło mnie boli więc nie poszłam dziś do pracy i lecę na 9 do lekarza
muszę się podkurować do świąt bo wigilia jest u mnie....
Paryzetko kciuki trzymam mocne :*
Lucc powodzenia w nowym cyklu kochana
Majcia, Katiuszka gdzie jesteście?
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja juz w pracy
dzieki dziewczyny :* w tym cyklu piję Inofem i ziółka Sroki, ktore piłam na wiosnę i jeszcze pół opakowanie mi zostało.
tempki nie mierzę, bo od pt urlop, święta, więc o roznych porach bede wstawac, wrzucam na świąteczny luz!
Edycik Tobie tez powodzenia kochana i zdrowka!!
Paryzetko kciuki mocne za testowanie!Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik to kciuki za nowy cykl i duuużo zdrówka, bo coś często chorujesz ostatnio :*
Majju przecież wiesz, że możesz nas zamęczać :*
Lucce urlop od tej spiny staraniowej to dobra rzecz Powodzenia Ja do Sroki też wrócę, jeśli teraz się nie uda.
Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Maju tutaj zawsze możesz wylewa swoje smutki więc my czekamy na ciebie Pamiętaj że jak się człowiek wygląda to mu lżej
Paryzetko kciukam mocno za testowanko
Lucc oj to będą piękne święta Idealnie dni płodne ci wypadają
Edycik zdrówka kochana życzę kuruj się i leż w łóżeczku. -
Hejka.
Majciu my też w następnym roku próbujemy z IUI wiec możesz się tu wygadac, bylybysmy dla siebie wsparciem będąc na podobnym etapie. Nie krępuj się tylko pisz, nawet jakby miały być to smutne wpisy.
Lucce ja w tym cyklu nie mierzyłam tempki i powiem Ci, że mi z tym dobrze i w najbliższym czasie nie zamierzam do tego wracać. Wygląda na to, że w moich cyklach wszystko ok, wiec nie ma co dodatkowo się napinać i stresować. Do Sroki ja juz raczej nie wrócę, bo na wiosnę podczas picia cykle mi się wydłużyły i owulki przesunęły na ok. 20 dnia cyklu. Szkoda czasu mi na to.Im krótsze cykle tym więcej szans w ciągu roku
Paryzetka trzymam kciuki
Rubik jeszcze raz wszystkiego najlepszego
A co do mnie to dziś odebrałam telefon od genetyka i zwolnił się jeszcze wcześniejszy termin na badania kariotypow, wiec jedziemy z mezem na badania jeszcze w tym roku, 29.12 g.18.Milka1991 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Majusia ja tez w przyszlym roku inseminacja. Jak musisz sie wygadac (a przy staraniach jest to wskazane) to najlepiej bedie tobie u nas:)
Ja wam to mowie, przyszly rok to jest nasz rok!
Edycik, ja zgaduje, rozchorowalas sie bo przed okresem tempka jest w gorze I moglo ciebie wtedy przewiac. Musimy szczegolnie uwazac po owulacji, wtedy latwiej sie przeziebic. Do soboty jeszcze kilka dni, zdazysz sie wykurowac. Odpoczywaj duzo.
No patrz Chmureczka, jeszcze w tym roku te badania
Jejku juz za cztery dni Swieta:)chmurreczkaa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHej,
Edycik
co tam u lekarza ? masz L4 ?
chmurka
u mnie były zawirowania z temperaturą jak piłam te ziółka, ale teraz nie mierzę to się nie przejmuję a robiłam porządki w szafce, patrze, pól opakowania jeszcze, to wypiję, a co fajnie, ze wizyta przyspieszona, co to są te kariotyopy ?
Madzik testowałaś czy coś ? -
Lucc narazie nie siurkam, grzecznie czekam, do piatku @ sie zjawi.
Znowu zaczynaja mnie plecy bolec, znowu przed @ normalnie boje sie bo w ostatnim razem bol byl strasznie uciazliwy. Jeszcze cztery dni pracy I 9 dni wolnego, dostane @ I w wolne codziennie bede sie naswietlac, robic oklady z borowiny, smarowac mascia I brac leki przeciwzapalne. Nadal sadze ze to rwa, w domku mam I czerwone I niebieskie sollux:) dobrze ze udalo mi sie zapanowac nad zapaleniemzatok.
Edycik jak sie czujesz?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hello to kiefy pierwsze testy dziewczynki? Madzikk ty w piątek będę trzymała kciukasy. Spróbuj na te bóle pleców żel olfen neurolog mi kazała smarować bolące miejsca i powiem ci że ulga prawie natychmiast. Kupisz w każdej aptece bez recepty.
madzikk lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Rozyczko, ja mialam nie sikac ale zdecydowalam ze sikne jutro, rano ide do lekarza z plecami, wiec bede miala pewnosc ze to nie ciaza;) U mnie w aptece tego olfen raczej nie bedzie, ale czuje ze bedzie masakra bo identycznie mi sie ten bol rozkreca jak ostatnim razem. Ledwo siedze, a na swieta ani nie wstane, ani sie poloze ani usiade, bede wyla I faszerowala sie przeciebolowymi srodkami, mam jeden bardzo dobry (dostlam od tesciowki) ale musze miec pewnosc ze @ sie pojawi. Wiec jutro siuranko, chyba ze mnie @ wyprzedzi:) Ciesze sie ze tobie ten olfen pomaga:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny