Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W cyklu z histeroskopia nie spodziewam się cudu. W końcu grzebali w macicy, wiec endometrium pewnie będzie słabe.
HSG to zabieg który trwa chwile, bezpośrednio po nim do domku.
Edycik, kciuka za betę!Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyHej kobiety
Madzikk zdrówka, rób inhalacje to szybko przejdzie
Edycik kciuki za betę, czekamy na info!
chmurka powodzenia na wizycie, oby poszło gładko, a IUI okazało się strzałem w 10! niech już się coś zadzieje i ruszy do przodu
Nade mną wisi wizja łyżeczkowania bo słabo macica się obkurcza i czekam tylko na mojego gina co mi powie, niestety nie karmię bo musiałam przedłużyć kurację lekami i laktacja na tym ucierpiała...byłam na kontroli u innego gina bo mój na urlopie i ten mi kazał iść na zabieg do szpitala, ale ja nie pójdę - poczekam jeszcze na mojego - może jakimś cudem macica się ogarnie i nie będę musiała iść na to łyżeczkowanie:/
Mój mały się troszkę naprawił ostatnio i spał rewelacyjnie bo po 3 h w nocy po czym znowu od dwóch dni popsuty bo śpi jak zając pod miotłą i w dzień i w nocy fatalnie więc czekamy na lepsze czasy, poza tym jutro pierwsza wizyta u pediatry , a za tydzień u kardiologa na kontrolę tych szmerów i ekg...to tyle w wielkim skrócie
Trzymam cały czas za was kciuki i czekamy na kolejne ciężarówki na fiolecie , buziaki :*madzikk, Smerfelinka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Chmurka kurczaki to już tak zleciało, ze ten poważny krok przed wami
A pamiętam jak dopiero była mowa na temat iui
A tu już grudzeń, hmm, trzymam kciuki żeby wszystko się super zakończyło
Edycik daj znać jak zrobisz tą betę teraz tu będę zaglądać co 5 minut.
Musi się udać
Ciastek to Ty też masz dziś urodziny ?
To ja stawiam urodzinowego szampana
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Rubek pelnia sie zbliza. Za dwa dni bedzie spal jak susel;) mam nadzieje ze lyzeczkowanie nie bedzie potrzebne.
Edycik do swiat to mi przejdzie:) prosze zrob bete dzisiaj:) czekam na wynik!
Hsg nie nalezalo do przyjemnych. Ponoc przy tylozgieciu jest bolesne, ja bym juz drugi raz na zywca sie nie zgodzila. Ale niektorych wogole nie boli wiec to zalezy od organizmu I pomimo tego ze ja jestem bardzo wytrzymala na bol to po co sie meczyc. Nawet jakby mu dali konska dawke jakiekos sprawdzonego leku przeciwbolowego to I tak lepiej zeby mnie uspili. Nie nie I jeszcze raz nie! Zaraz po hsg zastanawialam sie po co mi to, czy napewno chce miec potomstwo. Jak jest mozliwosc to glupi jas, bo po zabiegu nic juz nie boli.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie dobre pytanie. Normalnie bym na nie nie odpiwiedziala, ale Beta nie jest nigdy negtywna, negatyw jest ponizej zera. A jezeli chodzi o wynik ktory jest tak niski ze nie uznaje sie go jako ciazowy, na moja logike jest mozliwe ze jest sie w ciazy, jezeli np zrobilas badanie kilka sekund po wlasciwym zagniezdzaniu, wiadomo ze beta nie idzie w tej samej sekundzie az tak do gory, ale jezeli wiesz ze jestes juz ponad 10 dni po owulacji I wynik bety nadal za niski to niestety nie jest to ciaza.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyEdycik byłaś na becie ??
dzis kolezanka z pracy ma urodziny. ma siostrę bliźniaczkę. opowiadała, ze jej mama nie mogła mieć dzieci przez 10 lat! w końcu trafiła na lekarza, ktory stwiedzil, za ma niedrozne jajowody. robiła gorące nasiadówki (cokolwiek to jest ) z rumianku i po 10 latach zaszła, i to z bliźniaczkami. nieźle. kolezanka ma 40 lat, wiec nie bylo wtedy HSG -
Edycik kochana kciuki za betę i to takie mocne A jeżeli chodzi o mnie to raz jest dobrze a raz niekoniecznie, mdłości mnie czasami męczą i ten brzuszek mnie czasami boli
Chmureczko oby u ciebie było podobnie jak u Różyczki Żebyśmy niedługo zobaczyły i u ciebie dwie kreseczki :*
Cinnamonku wszystkiego najlepszego kochana Zdrówka przedwszystkim dla waszej dwojeczki:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny