Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Wpadam po histeroskopii zameldować, że moja przegroda została już do końca usunięta. Lekarz dociął we wtorek jakieś resztki i pozostało już po niej tylko wspomnienie.
Dzisiaj byliśmy z mężem w poradni genetycznej. Zgłosiliśmy się na badania kariotypów. Trochę to potrwa, bo musimy swoje odstać w kolejce. Badania za jakieś 3 miesiące, potem 6 tyg. oczekiwania na wynik. Myślę jednak, że lepiej sobie zaklepać tą kolejkę i spokojnie czekać, na rozwój sytuacji. Nie będę płacić za badania. Całe to leczenie i tak jest już dosyć kosztowne.
15.12 mamy wizytę w klinice bo w nast. cyklu planujemy inseminację. Czy będziemy mogli podejść dopiero się okaże. Moje badania są ok, więc wszystko zależy od kondycji mężusiowych żołnierzy.
Jutro wyjeżdżam na weekend do przyjaciół we Wrocławiu, tak więc Edycik będę w Twoich stronach Mam nadzieję, że nie będzie lało, bo chcemy do zoo i na jarmark świąteczny na rynku skoczyć. Znajomi, którzy jadą z nami będą we Wrocku po raz pierwszy, my bywamy regularnie, więc dla nas to już nie nowość, ale fajna odskocznia od codzienności. Siedzę na L4 do poniedziałku, a coś od życia też się należy.
Co do imion to ja marzę o córeczce Natalce
Kornelcia równie piękne imię A zamiast Lenki wolałabym Milenka
Edycik co do testowania, to rzeczywiście sprawdź czy jeszcze jest ślad po pregnylu, zanim zatestujesz tak na 100%. Życzę dwóch prawdziwych pięknych kreseczek ;*Smerfelinka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Witam się piątkowo
Imię Róży cudnie, że będzie córcia :*
Lucce, pies był szczepiony, ale co z nim teście dalej zrobią to nie wiem. A z tymi zębami to dobry pomysł, też szukam dobrego dentysty. Może to tam tkwi problem?
Edycik, skoro po pregnylu ani śladu, to trzymam kciuki za niedzielny teścik
Mid :* Oby tym razem wszystko było dobrze. Kciuki cały czas zaciśnięte.
Kasiu a ty wizytujesz jakoś niedługo?
Chmureczko u ciebie kciuki za armię twojego M. Oby chłopaki były silne i zdrowe
A Wy trzymajcie za moje dni płodne, które się zbliżają wielkimi krokamiImię_Róży, Kasia1407 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Partyzerka kciuki za owocna owuke.
Szkoda z pieskiem, ale bezpieczenstwo I zdrowie wazniejsze.
Lucc I Edycik kciuki za siuranko.
Chmurka udanej zabawy we Wrocku, jak ja tesknie za swoim miastem:(
Mi sie podoba Natalka,dla chlopca jeszcze nie mam:)
Ja tez wczoraj bylam nieprzytomna,rano oczek otworzyc nie moglam i caly dzien bylam padnieta, pewnie przez zmiane klimatu. A dzisiaj skuter mi nie odpalil:/
Jak tam ciasteczko I nasza Ruby?
Dobrze ze juz piateczek:)Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witajcie, Paryzetka trzymam kciuki za płodne i zielony finał, Lucc i Edycik dla was zrobię wyjątek i odpalę neta w niedzielę, na wasze teściki.
Milka cudne imię.Edycik, Paryzetka83, Luccecita, Milka1991 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
A gdzie się Lucc podziewa?
Madzikk współczuję,że skuter nie chciał odpalić?
Ja dziś wychodzę o 13 z pracy jadę zerknąc do pepco co tam za cuda mają
Pod choinkę prezent dla chrześnicy mojego męża kupilismy
Jej się tak te małe rączki kleją do telefonów już więc będzie miała swój
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/LbAG1rtUn3LPo8oz2g3jgLNHOfzBTwWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 12:08
Milka1991, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam:)
Edycik,Lucc no to kciuki za testowanko
Paryzetka kochana owocowych dni płodnych oby tam dużo było:-)
Ja dziewczyny po wizycie dzisiaj i powiem tak widziałam serduszko pięknie bijące i śliczny zarodek ogólnie z malenstwem wszystko dobrze tylko okazało się że wyszła mi toksoplazmoza I to mnie i mojego gina dobiło. Powiedział że to jest już gigantyczny pech że po tylu latach starania zaraziłam się chwilę przed ciąża no i niestety w pon. Muszę jechać do CZMP powtórzyć badania i jak się potwierdzi to antybiotyki do końca prawie ciąży jak będzie wszystko dobrze. Leków będę musiała dużo brać bo Sterydy na tą immunologie + te antybiotyki+ acard, dupek 4×1 no i najprawdopodobniej to nie koniec. Teraz to się tylko modlę żeby wszystko było dobrze
Milka1991, Edycik, Paryzetka83, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Edycik,Luc trzymam kciuki za jutrzejsze testy
Kasiu kciuki
Chmurko udanego wypadu. U mnie też świąteczny jarmark i chyba pierwszy raz od bardzo dawna przejdę się tam zobaczyć bo postawili koło widokowe i ogólnie wieczorem pięknie wygląda.
Paryzetko trzymam kciuki za owulkę.Edycik, Paryzetka83, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny