Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wiec, bylam u lekarza z plecami, dal mi pojemniczek, nasiurkalam I sprawdzili to nie ciaza I zadna infekcja w siurkach. Lekarz chcial sie upewnic zanim przepisze mi leki no I przepisal mi naproxen, mam brac razem z paracetamolem. Wzielam juz jedna tabletke naproxenu I chyba dziala. We wtorek mam wizyte kontrolna. Podotykal mnie troche I przy jego dotyku boli mnie miesien z lewej strony przy kregoslupie. Lekarz twierdzi ze moze byc to powiazane z moja @ (ktora powinnam dostac na dniach), tak bylo tez ostatnim razem. Chociaz ja nadal sadze ze to od kregoslupa. Dzisiaj odstawiam acard bo nie mozna mieszac z naproxenem, wogole mysle zeby go calkowicie odstawic bo nie jem juz miesa a to ma wplyw na krzepliwosc krwi. Az sie poryczalam rano bo nie moglam sie sama ubrac.
Partyzerka kolej na twoje siuranko:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Madzik współczuję kurcze ty to się ostatnio nacierpisz. Ale swoją drogą to dziwne że ci się tak dzieje przed @. Kuruj się i oby ból jak najszybciej przeszedł.
Edycik jak tam?
Paryzetka u mnie choineczka już stoi sprzątanie można powiedzieć że ogarnięte więc my już czekamy na święta A no i kciukam oczywiście za testowanko
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucc ciezko powiedziec, plecy przestaly bolec, chociaz czasem cos poczuje, za to lek za ciezki na zoladek, chyba zadzwonie do lekarza niech mi da cos innego albo niech sie zgodzi zebym wziela ten lek z Polski ktory zadzialal ostatnim razem. Dostalam @ nawet nic nie czulam, czyli naproxen dziala. Ogolnie to jestem na lekkim haju. Niech ten rok juz sie skonczy. Moje noworoczne postanowienie, nigdy wiecej bolu plecow.
Edycik wzywam cie, jak sie czujesz?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyDziewczyny, ja od jutra się urlopuję, robie przerwę od neta i forum, także chciałam wam życzyć Wesołych Świąt!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 14:14
Imię_Róży, madzikk, Smerfelinka, Paryzetka83, chmurreczkaa, midnight, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:-) życzę wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt:-)
Paryzetka kiedy teścik?
Madzikk jak ja ci współczuję z tym bólem, dobrze że lek pomaga, a jak za ciężki to może faktycznie coś lżejszego. Mnie też całkiem nie ustał, ale to ćmienie da się przeżyć-)
Dziewczynki życzę wam niespodzianek w postaci II kresek bo nie ogarniam która kiedy testuje:-)madzikk lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ja rowniez zycze Wesolych I spokojnych Swiat!
Mi jeszcze kilka godzin w pracy zostalo, dzisiaj wychodzimy wczesniej. Nie bralam juz dzisiaj naproxenu, naprawde jest za mocny, nie dosc ze na haju bylam, zoladek bolal to jeszcze apetyt stracilam i odwoze skuter na serwis wiec musze byc trzezwa. Jak plecy beda nadal bolaly to wezme pol tabletki ale narazie jest dobrze.
Jakie potrawy robicie na swieta? Ja dzisiaj robie rybe po grecku I salatke jarzynowa z weganskim majonezem (dla mnie porcja bez gotowanego jajka), jutro robie weganskie ciasto, ala pierogi z grzybami ale zawijane w papierze ryzowym, weganskie krokiety, sledzie marynowane, boczniaki smazone, buraczki, barszczyk bedzie instant az sie glodna zrobilam, apetyt wraca:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHej hop,
Madziulek ale smacznie brzmią te twoje potrawy, chyba się wybiorę do ciebie na święta my gotujemy grzybową, reszte przynoszą rodzice i siostra tj. kapustę z grzybami, rybną zupę, ryby pieczone, barszcz z uszkami i chyba tyle o ile dobrze pamiętam
Byłam dzisiaj u gina, dostałam globulki bo jeszcze śluz nie taki jakby miał być, a poza tym mówił że jest poprawa!!! nie straszył mnie żadnym łyżeczkowaniem, ba nawet nie wspominał więc chyba wszystko jest na dobrej drodze! nawet mówił że po globulkach możemy sobie z m prezent zrobić o ile będę się dobrze czuła! także to dobre wieści nawet bardzo wasze kciuki pomogły!
Mały mało śpi dużo płacze ale rośnie i waży już 4700, byliśmy u kardiologa wczoraj, wszystko wyszło dobrze ale lekarka życzy sobie abyśmy w lutym poszli na oddział na 3 dni żeby założyć małemu holtera i zobaczyć tak na 100 % czy wszystko jest ok...także 10 lutego lecimy do szpitala, ale dobrze sprawdzimy i będziemy mieli pewność
Ja też wam życzę zdrowych i wesołych kochane kobietkimadzikk, Luccecita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Widzę,że wątek chyba się rozpada
Luc trzymam mocno kciuki.11 cykl wielu przynosi szczęście Jak po imprezce?
Paryzetko widzę,że u Ciebie spadek. Więc życzę powodzenia w kolejnym cyklu Jak z Twoim facetem? Pójdzie na badania?
Edycik jak u Ciebie? Zdrowa?
Madzikk jak plecy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 11:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny