Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uuu Edycik bidulko, współczuję infekcji. Dobrze, że to się dość szybko leczy.
Katiusza to kciuki, żeby lutka pomogła, a Ty szukaj gina, pewnie warto zmienić, skoro tamten nie pomaga :*
Lucce a co u Ciebie? Już po owulce?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Hej
Edycik :*
Paryzetko...zła jestem na te Twoje testy...ale @ nadal nie ma?...gupie gupie testy...
Lucc powodzenia!
Katiuszka dobrze ze zmieniasz gina, blizej będzie to może chętniej jechać, poza tym ja jestem za zmianami-u mnie największa zmiana pomogła we wszystkim
Miłego dniaParyzetka83 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid a jaka ja zła jestem! Głupie cienie! Ale, tak sobie myślę, że może coś tan zaskoczyło i w kolejnym cyklu już się uda
midnight, Milka1991, Kjopa3, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej laski, witam się z pracy.
Paryzetko ale małpiszona nadal nie ma? Nadzieja zawsze się tli do końca, we mnie też
Katiuszka kończ tasiemca i zmianiaj lekarza. Mam nadzieję, że to będzie prawdziwa "dobra zmiana" Powiem Ci, że ja ponad dwa lata leczyłam się u ginki, w klinice leczenia niepłodności i teraz jestem PEWNA, że gdyby nie to, że zmieniła lekarza to nadal bym nie miała dziecięcia... Więc warto dać na siebie spojrzeć innym okiem.
Edycik, współczuję infekcji, dobrze że w porę zareagowałaś to się z tym raz-dwa uporasz.
Mój dzidziol rośnie, już ma 2,17 cm, więc ładnie rośnie. Zaczyna już nawet przypomianać malutkiego człowieczka. Poza mdłościami ja się czuję ok więc normalnie pracuję
Paryzetka83, Luccecita, Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
A wiecie co dziewczyny, sprawdziłam sobie czas mojego "zajścia" z kalendarzem księżycowym, który kiedyś Kjopka wrzucała i sprawdziło się kropka w kropkę!
Urodziłam się 2 dni po pełni i malucha też zmajstrowaliśmy 2 dni po pełni Oczywiście nie wierzę za bardzo w takie rzeczy ale może coś jest na rzeczy. Ciekawe co by na to o.Sroka powiedział
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucc oby się to potwierdziło:) Mam nadzieję że tak będzie:)
Katiusza bierz się za szukanie i niech przychodzi ta wstrętna @ i zacznij nowy cykl z przytupem
Paryzetka może i masz rację o ten cień mam nadzieję że w nowym cyklu już nie tylko cień wyjdzie
Edycik współczuję infekcji Może to przez te przeziębienia? Niech jak najszybciej ucieka i nie przeszkadza w staraniach -
nick nieaktualny
-
Edycik ja też już w pracy popijam kawkę
Bardzo boleśnie zaczęłam kolejny cykl, ale za to już wiem na czym stoję.
Jest plan na ten miesiąc: Testy owu i ciążowe zamówione na allegro, bo w aptece zostawiłam majątek, i chyba zioła Sroki pójdą w ruch! A co!
I jeszcze na urodziny zażyczyłam sobie od ukochanego dzidziusia, więc musi się wykazać
Miłego dnia wszystkim :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?