Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katiuszka wszystkiego najlepszego!! spełnienia marzenia!
Edycik ja też nie lubię...w koncu musi się kiedyś udać :*
Pryzetki kciuki cały czas trzymam mimo spadkukatiuszaa lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Katiusza i ja się dołączam do życzeń spełnienia marzeń !
Edycik, Paryżetka, no nic czekamy dalej na @ albo II
A czy wiecie co u madzikk ? ostatnio pisała 18.01 i czekała na @ po IUI, ciekawe co tam u Niej, coś przeoczyłam ?katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik tak jak pisze lucc. Możesz też zrobić w 7dpo razem z progesteronem,prolaktynę. Od jakiegoś czasu mówi się że wysoka prolaktyna w drugiej fazie cyklu może obniżać progesteron co też źle wpływa na cykl.
-
Edycik, Paryzetka może jeszcze nic straconego mam ogromne nadzieję że jednak się uda
Katiusza wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń a przedwszystkim tego największegoZdrówka
-
Wiecie co, ja chyba mam urojenia i ta poranna biel vizira jakby mniej biała jest. Porównałam z tym sprzed trzech dni i tamten wciąż taki sam, jak był, a na tym coś niby widać. Tzn ja widzę, bo normalny człowiek nie miałby wątpliwości, że to negatyw. Cholera, a miałam od razu wyrzucać testy, żeby się nie nakręcać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 16:01
Imię_Róży, MamaTuśka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Jestem jestem:) troszke zalatana ostatnio.
Katiuszka wszystkiego najlepszego. Niech marzenia sie spelniaja! Fajnie ze juz w nowym domku:)
Ja @ dostalam 19 stycznia. 23 bylam u lekarza, ale IUI przelozone na kolejny cykl bo byl to 5dc a zastrzyki mam sobie sama robic od 3dc, mam juz je w lodowce:) wiec IUI bedzie 28 lutego lub 1 marca. Troche mysle jak bede sama robila zastrzyki, siostrze kiedys zrobilam to mialam nogi jak z waty, wbilam igle I wyciagnelam z nerwow. Dostalam juz tez dlugopis na wstrzykniecie tego hormonu zeby jajeczko sie wyklulo (wszystko mam trzymac w lodowce). Pracuje nad soba zeby nie myslec tak ogolnie o wszystkim, zaczelam sie wyciszac, medytowac, cwicze oddychanie I biore acard przez caly cykl. Jestem ciekawa jaka bedzie kolejna @. Wyciszanie chyba dziala, kolezanka zauwazyla ze jestem bardziej zrelaksowana. Z tego tez powodu bedzie mnie troche mniej tutaj. Mam sporo na glowie, w pracy, zalatwianie spraw dot projektu I budowy, mieszkanie w pl, mieszkanie tutaj etc. a chce myslenie ograniczyc do minimum, troche ciezko ale wydaje mi sie ze to jest przyczyna niezaciazania.
Trzymam za was kciuki. Oczywiscie bede wpadac:)Milka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Paryzetko pokaż mi ja Ci wypatrzę
trzymam kciuki by to było to!! kiedy powtarzasz?
MAdzik dobrze ze relaksacja pomagai trzymam kciuki by tym razem wszystko poszlo jak trzeba, czyli ten cykl jakby teoretycznie odpuszczony następny walka? zastrzyki...hmmm powiem tak, dobrze chociaz że masz pena do wstrzykiwań, jest trochę łatwiej i igła chyba mniejsza.Powodzenia
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetko i jak u Ciebie?
Ja tempka w dół już plamię także to nie ten cykl niestety.Na poniedziałek umówiłam się do lekarza.
Madzikk dobrze,że udało Ci się tak wyciszyć i powodzenia kochana :*
Kjopka zamierzam zbadać THS i prolaktynę na początku cyklu.A progesteron po owulce można badać biorąc dupka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 06:05
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Sikałam, ale póki co - jedna kreska. Wczorajsze urojenie nie przeniosło się na nowy test. Chociaż poprzednio też mi tak z opóźnieniem wychodziła druga kreska. Zobaczymy
Edycik - tulę mocno :*
Z tego co wiem po dupku można robić progaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:46
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Mid ja wiem, że za wcześnie, ale to jest nałóg jakiś
Popatrzyłam na wykres z tego cyklu, gdy się udało i tam mi wyszedł bladzioch w 15-16dpo dopiero
Za to wykres uderzająco podobny do obecnego
midnight, Edycik, Kjopa3, MamaTuśka, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?