Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katiuszka wszystkiego najlepszego!! spełnienia marzenia!
Edycik ja też nie lubię... w koncu musi się kiedyś udać :*
Pryzetki kciuki cały czas trzymam mimo spadkukatiuszaa lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Katiusza i ja się dołączam do życzeń spełnienia marzeń !
Edycik, Paryżetka, no nic czekamy dalej na @ albo II
A czy wiecie co u madzikk ? ostatnio pisała 18.01 i czekała na @ po IUI, ciekawe co tam u Niej, coś przeoczyłam ?katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik tak jak pisze lucc. Możesz też zrobić w 7dpo razem z progesteronem,prolaktynę. Od jakiegoś czasu mówi się że wysoka prolaktyna w drugiej fazie cyklu może obniżać progesteron co też źle wpływa na cykl.
-
Edycik, Paryzetka może jeszcze nic straconego mam ogromne nadzieję że jednak się uda
Katiusza wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń a przedwszystkim tego największego Zdrówka -
Wiecie co, ja chyba mam urojenia i ta poranna biel vizira jakby mniej biała jest. Porównałam z tym sprzed trzech dni i tamten wciąż taki sam, jak był, a na tym coś niby widać. Tzn ja widzę, bo normalny człowiek nie miałby wątpliwości, że to negatyw. Cholera, a miałam od razu wyrzucać testy, żeby się nie nakręcać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 16:01
Imię_Róży, MamaTuśka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Jestem jestem:) troszke zalatana ostatnio.
Katiuszka wszystkiego najlepszego. Niech marzenia sie spelniaja! Fajnie ze juz w nowym domku:)
Ja @ dostalam 19 stycznia. 23 bylam u lekarza, ale IUI przelozone na kolejny cykl bo byl to 5dc a zastrzyki mam sobie sama robic od 3dc, mam juz je w lodowce:) wiec IUI bedzie 28 lutego lub 1 marca. Troche mysle jak bede sama robila zastrzyki, siostrze kiedys zrobilam to mialam nogi jak z waty, wbilam igle I wyciagnelam z nerwow. Dostalam juz tez dlugopis na wstrzykniecie tego hormonu zeby jajeczko sie wyklulo (wszystko mam trzymac w lodowce). Pracuje nad soba zeby nie myslec tak ogolnie o wszystkim, zaczelam sie wyciszac, medytowac, cwicze oddychanie I biore acard przez caly cykl. Jestem ciekawa jaka bedzie kolejna @. Wyciszanie chyba dziala, kolezanka zauwazyla ze jestem bardziej zrelaksowana. Z tego tez powodu bedzie mnie troche mniej tutaj. Mam sporo na glowie, w pracy, zalatwianie spraw dot projektu I budowy, mieszkanie w pl, mieszkanie tutaj etc. a chce myslenie ograniczyc do minimum, troche ciezko ale wydaje mi sie ze to jest przyczyna niezaciazania.
Trzymam za was kciuki. Oczywiscie bede wpadac:)Milka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Paryzetko pokaż mi ja Ci wypatrzę trzymam kciuki by to było to!! kiedy powtarzasz?
MAdzik dobrze ze relaksacja pomaga i trzymam kciuki by tym razem wszystko poszlo jak trzeba, czyli ten cykl jakby teoretycznie odpuszczony następny walka? zastrzyki...hmmm powiem tak, dobrze chociaz że masz pena do wstrzykiwań, jest trochę łatwiej i igła chyba mniejsza.PowodzeniaCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetko i jak u Ciebie?
Ja tempka w dół już plamię także to nie ten cykl niestety.Na poniedziałek umówiłam się do lekarza.
Madzikk dobrze,że udało Ci się tak wyciszyć i powodzenia kochana :*
Kjopka zamierzam zbadać THS i prolaktynę na początku cyklu.A progesteron po owulce można badać biorąc dupka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 06:05
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Sikałam, ale póki co - jedna kreska. Wczorajsze urojenie nie przeniosło się na nowy test. Chociaż poprzednio też mi tak z opóźnieniem wychodziła druga kreska. Zobaczymy
Edycik - tulę mocno :*
Z tego co wiem po dupku można robić progaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:46
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Mid ja wiem, że za wcześnie, ale to jest nałóg jakiś Popatrzyłam na wykres z tego cyklu, gdy się udało i tam mi wyszedł bladzioch w 15-16dpo dopiero Za to wykres uderzająco podobny do obecnego
midnight, Edycik, Kjopa3, MamaTuśka, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?