Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
ja zalatana, urwanie głowy w pracy mam i chyb a ogólnie zmęczona jestem.
Aż Ci Lucc zazdroszczę przedłużonego weekendu naprawdę.
katiuszkaa a Ty jak ogólnie się czujesz?
Po pracy jadę do mojej Mamci leki zawieźć bo teraz Ją niestety grypsko dopadło.No a o 17 smigam ze szwagierką na aerobik.
Na razie nie testowałam. Bo moje ostatnie dwa cykle trwały po 16 dni.Zatestować planuję w czwartek
-
nick nieaktualnymnie gin przesunął wizytę z piątku na sobotę o 9 rano, to bedzie 15 dc, coś czuję, że już po owu bedzie, bo od 10 dc mam płodny śluz...
Edcyik a zebys wiedziala, pospałyśmy, potem bylysmy na zakupach i z kicią na szczepienie i odrobaczanie, a potem robiłyśmy pierogi taki leniwy dzień...
trzymam kciuki za testowanie i zdrówka dla mamy :* strasznie teraz ludzie chorują, u mnie w pracy co rusz to ktoś na L4.... -
Hello,
Edycik test z popołudniowego siurania się nie liczy! Ja kciuków jeszcze nie puszczam absolutnie.
Lucc a Ty działaj jak śluz jest ok, nie patrz na gina
A z tym, że wszyscy chorzy to prawda. U mnie w pracy skład zdziesiątkowany a ci co zostali to kichają i prychają. Aż strach przychodzić do pracy.
Uważajcie na siebie dziewczynki!
Chmurkaa, Madzik jak tam? Katiuszkaaa :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Hej
Katiuszka mogę tylko sie domyślać jak Ci ciężko, ale nie poddawaj się jeszcze kochana, walcz, ja jestem z Tobą, wszystkie jesteśmy, ja cały czas wierze że jeszcze doczekasz dzidziusia :*
Paryzetko czyli jeszcze parę dni trzymam cały czas kciuki
Lucc fajny czas z córa ze śluzu oczywiście korzystaj
Edycik zdrówka dla Mamy, a za Ciebie kciuki cały czas trzymam by @ nie przyszła, żebyś była miło zaskoczona jak Majcia :*
Boję sie tych chorób,...zapowiadają ze sezon grypowy dopiero będzie najgorszy. Boję sie zże mi domownicy coś przyniosą.
Miłego dnia kochane
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edycik popołudniu to się nie liczy Sikamy jutro? U mnie też dzisiaj skok po wczorajszym spadku.
Mid, też słyszałam, że epidemia grypy dopiero nadchodzi. I też się jej boję.Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Oj oj oj oj co ja widzę pięknego u Paryzetki Tfu,tfu. Trzymam kciuki
Edycik właśnie z popołudniowego się nie liczy Kciuki zaciśnięte.Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja dzis znow w domu, bo młodą coś rozlozyło wczoraj, brzuch ją bolał, glowa, temp., pewnie jakiś rotawirus
Paryzetko w 1 ciązy mialam drugi skok 8 dpo! ale sikaniec mi dopiero 13 dpo wyszedł, wiec trzymam mocno kciuki!
Edycik oby @ nie przyszła!
a my działamy dziewczyny , tak tylko glosno sobie gdybam kiedy ta wizyta u gina bedzie hehe -
Paryzetko piękniusi ten wykresik Normalnie ja już się jaram Dla mnie została tylko formalność
EDIT: Jurto Cinnamon rodzi synka więc przejmujesz jej łożyskoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 16:24
Paryzetka83, Milka1991, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhEJ.
Edycik czekam na wyniki bety bo w popołudniowe sikanie nie wierzę.
Paryzetka piękny wykresik. Obstawiam że owulka była 17 a nie jak OF wyznaczył. Pięknie rośnie ale emocje ty i Edycik mmmm. Lucc niedługo też będzie po owu i też będą emocje.
U mnie nic ciekawego.
Paryzetka83 lubi tę wiadomość