Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj Edycik jak się tak zawzielas to będzie talia Choć ja mam nadzieję że będziesz ciężarna komarzyca:D No i może warto by było pomyśleć o szczepieniu bo rzeczywiście dość często cie łapie przeziębienie:/
Katiusza witamy witamy I ja ci radzę wziąść coś na tak wydłużony cykl ja swojego czasu miałam takie nonstop i dopóki czegoś nie wzięłam to sama @ nie przyszła. No i Gratuluję przeprowadzki
Maju mój M jak wyszłam od gina który potwierdził ciążę to złapał za telefon szczęśliwy i chciał się komukolwiek pochwalić bo powiedział że nie wytrzyma ale go zatrzymałam Przez pierwsze 2/3 tyg. Był oszolomiony zresztą ja chyba bardziej podobno blada jak ściana chodziłam i cały czas nieobecna a za co to tak to nie wiem Fajny czas teraz przed wamiMilka1991, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucc to ja czekam na twój podgląd za tydzień.
Edycjk na twoje testowanie też czekam i oby mój sen się spełnił.
Dzieki dziewczyny za troske i jak milo sie pojawic i widziec ze ktos za mna teskni. Z tym cyklem to wiem tabletki czekaja ale ciagle czekam a moze jakas owulacja przyjdzie. Mialam w styczniu isc do nowego doktora ale czasu nie moge znalesc.
Siedze w ten weekend u teściów i słucham jak to szwagierka jest w ciąży a mi w oczach łzy się kręcą
Edycik lubi tę wiadomość
-
Jejku już niedziela, jak weekend szybko mija
Katiuszka to współczuję Ci kochana tego słuchania, bo wiem że Ty też tak tego pragniesz.Dziewczynki mają rację chyba ze swoim cyklem musisz iść do lekarza kochana i zobaczyć co się dzieje.
Mi sobota szybko zleciała, sprzątałam, M.zrobił pizzę domową i poszliśmy do brata M.na wino Kornelka będzie miała w marcu już roczek, a łapki tylko do mnie wyciąga bym ją nosiła
Dziś M.pojechał z kuzynem na deskę a ja wybieram się do Mamy :)Ne testowałam kobitki.
Miłego dzionka. -
Edycik, no wykres to masz taki całkiem przyzwoity . Będziesz robić test?
Podziwiam za cierpliwość. Nie korci Cię?
Katiusza, przytulam, bo nie da się tu napisać nic mądrego. Smutki to smutki, nie słuchają rozumu ;(. Ten Twój cykl naprawdę woła o pomoc. Masz na to plan?
Kasia, no nie dziwię się Twojemu m. Mój z kolei to nie wierzy, aż nie zobaczy. Śmiałam się, że nawet jakbym była w 9 miesiącu, to lekarz by musiał potwierdzić ciażę . Ale buzia mu się śmiała od razu
Pisałam na fioletowej, że mamy psa, który myśli, że jest kangurem (skacze i skacze), a do tego zjada nam deski spod łóżka (kornik?). Kradnie klamerki na pranie i skarpetki. I nasikała m do torby z rzeczami przed treningiem ))
:*
P.S. Dziś 22 dzień miesiąca - święto Św. Rity. Jak ktoś chce, warto się przypomniećWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 09:50
Edycik lubi tę wiadomość
-
Hej hej, czuję się wywołana do tablicy, więc jestem. Ja sobie dzisiaj zmierzyłam temperaturkę, zanotowałam na wykresie, a ten mi napisał, że owu była w 12 a nie 18dc! W oba te dni czułam, że mogła być, więc w sumie się cieszę, że to już 12dpo. Chyba z wrażenia jutro test zrobię
Kciuki za wszystkie staraczki i buziaki dla ciężarówek :*
A mamuśkom wiele radości i cierpliwościEdycik, midnight, Imię_Róży, Milka1991 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
dzień dobry
ja już w pracy oczywiście i po weekendzie, ledwo wstałam rano
biorę się do roboty
Kjopka - dziękuję,że pytasz :* katar mi tylko pozostał, teraz moja Mamcia się rozchorowała
Katiuszka co tam z Twoim cyklem?
Paryzetko testowałaś?
MamaTuśka to macie młodego tego psiaka skoro na razie broi ?
-
Hej
Katiuszka idź do gina...współczuję, domyślam się tylkko jak przykro tego słuchać. :*
Edycik a kiedy teścik? trzymam mocno kciuki!
Paryzetko a kiedy zamierzasz powtarzać? oby ten był zepsuty następny już musi być pozytyw.
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid nie mam pojęcia Jeszcze wczoraj byłam pewna, że dopiero za tydzień, ale po tej zmianie na wykresie zgłupiałam. Więc jak tempka będzie w górze to w środę chyba powtórzę A jak u Ciebie? Wizytujesz niedługo?
midnight lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Chmurka właśnie coś zamilkła...mam nadzieję ze to tylko z braku czasu...
Paryzetko ja trzymam kciuki żeby @ nie przyszła , z resztą za każdą z Was, brak Was na fiolecie
U mnie na razie jakoś do przodu, dzięki, nawet detektora trochę zaniechałam bo czasem jak kopie to wtedy nie ma sensu a wizytuję 2 .lutego , i tak co dwa tygodnieParyzetka83 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej
Paryżetko falstart, jestem pewna że owulka jednak była później, czekam na powtórkę testu w środę
Edycik to co jutro teścik ?
jestem żądna dobrych wieści
czytałam u Chmurki w pamiętniku że wczoraj robiła test, niestety negatyw
Chmurka trzymaj się, tulę mocno
tak jak pisze midek, czekamy na Was z niecierpliwością na fiolecie
cookie nam się rozpakowuje w czwartek ktoś musi wskoczyć na Jej miejsce
Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za kciuki Ja tam myślę, że to jednak 7dpo, ale... lubię siknąć na teścik od czasu do czasu Będę informować, jak już zdecyduję się na powtórkę :*
katiuszaa, Imię_Róży lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyHej,
miałam przedłużony weekend, bo młoda ma ferie, a wszystkie babcie mamy pracujące i trochę musimy kombinować
katiusza
a Ty próbowałaś CLO?
na Twoim miejscu poszłabym do gina po coś na wywołanie @ i od razu po Clo na nowy cykl. nie ma co czekać, w ciągu 70 dni powinnaś już mieć ze 2 owulacje, szkoda czasu!
Paryzetko
Edycik
kciuki za teściki, niedawno na watku styczniowych testerek dziewczyna pisała, że pozytyw wyszedł jej dopiero 16 dpokatiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość