Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię_Róży wrote:Paryzetka trzymam kciuki i nie puszczam:-) daj znać jak coś tam się na teście pokaże, nawet po czasie;-) to który to jest dzień cyklu:-)))?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Edycik tule mocno
Paryzetka jak dla mnie też to jest 11 dc u ciebie i jak narazić dla mnie twój wykresik wygląda dość mocno obiecująco. Nie nakrecajmy się ale ja mocno trzymam kciuki
Madzik kochana gratuluję wyciszenia i trzymam kciuki za ciebie Mam nadzieję że ten odpoczynek ci pomożemadzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik bardzo się cieszę że wyluzowanie działa, działaj więc i luzuj. powodzenia.
Edycik pytulam
Paryzetko jeszcze Ci nie odpuszczam mocno trzymam kciuki. jeszcze wcześnie więc przed toba jeszcze testowania od groama a na koniec poproszę dwie kreseczki albo bardzo ładny wynik betymadzikk lubi tę wiadomość
-
Hej, hej. Powtórka była, ale dziś też bez cienia cienia cienia itd. Może się jeszcze coś objawi, ale na razie czekam na rozwój wydarzeń. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i doping. Dzięki temu łatwiej przetrwać to rozczarowanie, gdy się kreska nie pojawia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 14:41
Milka1991 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, witam z kawą
Paryzetko jak tam ?
Edycik przytulam :*
w sobotę byłam na podglądzie, gin potwierdził owulkę z lewego jajnika, dokładnie tak- jak Ovu mi wyznaczył w 14 dc
w sobotę już zaczęłam duphaston, no i teraz czekanie...
poza tym w piątek byłam z koleżankami na pizzy i piwie w ramach resetu heheParyzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik tulę mocno i powodzenia w nowym cyklu :* Kiedy robisz prolaktynę?
A u mnie chyba jednak koniec złudzeń, wczoraj zaczęły się plamienia, więc czekam na @. Dzisiaj test wciąż negatywny.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Hello, liczyłam na pozytywne wieści z rana
Trzymajcie się dziewczęta, niech ten nowy cykl będzie Wasz :*
Edycik badania rzeczywiście lepiej na czczo.
Lucc to teraz u Ciebie zaczyna się odliczanie do testowania
Ja dziś idę popołudniu do gina i już się stresuję... -
nick nieaktualny