Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Dzień 29Imię_Róży wrote:Paryzetka trzymam kciuki i nie puszczam:-) daj znać jak coś tam się na teście pokaże, nawet po czasie;-) to który to jest dzień cyklu:-)))? Wg OF 17 dpo, a wg. mnie 11. Także jeszcze wcześnie Wg OF 17 dpo, a wg. mnie 11. Także jeszcze wcześnie 8 cs - [*] 6/7 tydzień 8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
 Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
- 
                        nick nieaktualny
- 

Edycik tule mocno 

Paryzetka jak dla mnie też to jest 11 dc u ciebie i jak narazić dla mnie twój wykresik wygląda dość mocno obiecująco. Nie nakrecajmy się ale ja mocno trzymam kciuki 

Madzik kochana gratuluję wyciszenia i trzymam kciuki za ciebie Mam nadzieję że ten odpoczynek ci pomoże Mam nadzieję że ten odpoczynek ci pomoże   madzikk lubi tę wiadomość madzikk lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyMadzik bardzo się cieszę że wyluzowanie działa, działaj więc i luzuj. powodzenia. 
 Edycik pytulam 
 Paryzetko jeszcze Ci nie odpuszczam mocno trzymam kciuki. jeszcze wcześnie więc przed toba jeszcze testowania od groama a na koniec poproszę dwie kreseczki albo bardzo ładny wynik bety   madzikk lubi tę wiadomość madzikk lubi tę wiadomość
- 

Hej, hej. Powtórka była, ale dziś też bez cienia cienia cienia itd. Może się jeszcze coś objawi, ale na razie czekam na rozwój wydarzeń. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i doping. Dzięki temu łatwiej przetrwać to rozczarowanie, gdy się kreska nie pojawia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 14:41  Milka1991 lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień Milka1991 lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyHej, witam z kawą 

Paryzetko jak tam ?

Edycik przytulam :*

w sobotę byłam na podglądzie, gin potwierdził owulkę z lewego jajnika, dokładnie tak- jak Ovu mi wyznaczył w 14 dc 
 w sobotę już zaczęłam duphaston, no i teraz czekanie...

poza tym w piątek byłam z koleżankami na pizzy i piwie w ramach resetu hehe Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
- 

Edycik tulę mocno i powodzenia w nowym cyklu :* Kiedy robisz prolaktynę?

A u mnie chyba jednak koniec złudzeń, wczoraj zaczęły się plamienia, więc czekam na @. Dzisiaj test wciąż negatywny.8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
- 

Hello, liczyłam na pozytywne wieści z rana 

Trzymajcie się dziewczęta, niech ten nowy cykl będzie Wasz :*
 Edycik badania rzeczywiście lepiej na czczo.

Lucc to teraz u Ciebie zaczyna się odliczanie do testowania 

Ja dziś idę popołudniu do gina i już się stresuję...
- 
                        nick nieaktualny

bo ty chyba na czczo się powinno?
 bo ty chyba na czczo się powinno?