Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edycik no to super wieści:) owulka na pewno poczeka bo jak narazie 13mm pęcherzyk to musi troszkę urosnąć Więc jak M wróci to się ucieszy bo weekend go czeka pełen wrażeń
Lucc testuj testuj bo my tutaj jak na szpileczkach Oczywiście kciukam za piękne dwie kreseczki
Katiusza a jak tam u ciebie kiedy przewidujesz @?Luccecita lubi tę wiadomość
-
No mam nadzieję,że owulka poczeka. M wróci w piątek wieczorem albo w sobotę rano. Od kiedy oddelegowali Go na kierownika często wyjeżdza w delegację.Ojj oby owulka poczekała.Jeszcze w piątek mam wizytę na 13 żeby zerknąć jak mój pęcherzyk
Lucc testuj czekamy na wynik II kresek.
-
nick nieaktualnyHeja
Edycik fiu fiu. Pęcherzyk rośnie pięknie, owulka na powrót męża się szykuje a to w sam ras na miłe powitanie i dzieciaka machniecie
Lucc 12 dp to wcześnie ale testuj a ja będę mocno kibicować.
Ksiu ja to w sumienie nie wiem kiedy @. dziś jest 6 dzień lutki to jeszcze 4dni potem odczekać 3 dni i powinna się pojawić, ale czy się pojawi. Toż dopiero zagłostka.
A ja dziś w domku siedze. Bałagan mam okropny więc cały dzień porządki. Mąż też w delegacji więc nie będzie przynajmniej mi przeszkadzał.Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dzisiaj wpadam się przywitać przed pracą, bo roboty mam tyle, że później nie mam czasu.
Lucce, testowałaś? Trzymam kciuki :*
Edycik,ja też mam nadzieję, że owulka zaczeka na powrót męża. A jak zdrówko?
Katiuszka, znam ten ból - u mnie nie bałagan zalega, tylko sterty rzeczy do prania. Od kilku dni z tym walczę8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się i ja
Lucc a jak dziś? bo aż mnie łapki bolą od trzymania kciuków
Katiuszka dziękuję :* ja ok....czekam na powrót M. bo już się stęskniłam.
Wczoraj pojechałam na bikini body ze szwagierką i stwierdziłysmy że na te zajęcia będziemy chodzić. Takie konkretne są
Katiuszkaa a Ty ile jeszcze lutki musisz wziąść? -
nick nieaktualny
-
Lucc a jak dla mnie to wszystko wygląda pięknie a to że 12dpo nic nie wyszło to na prawdę nic nie oznacza Ja tam mocno kciuki trzymam
Katiusza niedługo u ciebie koniec tasiemca. Mam nadzieję że @ szybko nadejdzie.
Edycik czyli nowe ćwiczenia- super
I jak widzisz już jakieś efekty?
Ja niestety w przeciwieństwie do Edycik rosne i to w zawrotowym tempie Według usg dziś rozpoczął się 16tc a ja 2,5 kg do przodu a mam wrażenie jak by mi przybyło conajmniej 7kg Ale myślę że to również efekt encortonu i equarolu Oj będzie co później zrzucac -
Edycik no to gratulacje Widzisz ja ci zabrałam te kg 3 kg to już sporo a po za tym liczy się zmiana w figurze a nie kg na wadze.
Pewnie ze będę miała co zrzucac. Śmieje się do M że jak mi się skończy polog to Chodakowska nie zejdzie z mojego ekranu a on się śmieje że jak mały zaśnie to ja będę miała Choda... ale do łóżka:DEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja. Ja dziś później bo ojca w szpitalu odwiedzałam.
Lucc nie przyjmuje wymówek testowania Ci nie odpuszczam. I dalej kciuki sciskam.
Kasiu to może i moje kilogramy zabierz ty ty jak mały sie urodzi to razem z nim chodakowska mozesz robic. Ostatnio fajne filmiki apropo cwiczen z dziecmi widzialam.
Edycik no pewnie se sie steskniłaś a i owulka idzie to tęaknota się pogłębia. Musi być owocna. Werwy do ćwiczeń zazdroszcze, a może brakuje mi poprostu tutaj kogoś żebt razem chodzić.
A u mnie @ zakończyła tasiemca i dziś 1dc. wieczorem musze zrobić sobie liste badań na 1 połowę cyklu i do gona się umówić. Tylko w który dc najlepiej? -
nick nieaktualnyU mnie do dupy 28 dc i plamienie.
@ jak zwykle jak w zegarku
katiusza
moze zrob te badania 3-5 dc prolaktyne, tsh, LH, FSH, estradiol i nie wiem co jeszcze i od razu z wynikami idz.
Edycik to kciuki za owulkę i upojny weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 07:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny