Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
ziewczyny mam pytanie bo trochę zglupiałam. Wydawało mi się że część z Was mówiła że przegrody w macicy się nie diagnozuje na usg tylko histeroskopia a ja byłam u tej nowej gin która cieszy się dobrymi opiniami staraczek właśnie pod kątem pomocy w zajsciu, no i zapytałam ją podczas usg czy ona jest w stanie ocenić czy nie mam żadnej przegrody czy ta macica jest dobrze zbudowana i odpowiedziała mi że wszystko jest okrej, jedynie jest lekko przesunięta w prawo ale to nie ma wpływu na zajście, ze przegrody nie ma a nawet jeśli jest to tak mala ze nie przeszkodzi w zajsciu.
Co wy o tym myślicie? Czy jakiś super ginekolog tez wam wyczytal takie cos z usg ? -
witam się
Kobitki sorki za nieobecność ale musiałam nacieszyć się M.
Wieści z wizyty w piątek na lewym jajniku pęcherzyk 17mm.Doktor kazał mi podjechać następnego dnia czyli wczoraj w sobotę na wizytę.Pęcherzyk miał już 19mm i dostałam pregnyl.
Oczywiście nadrabiamy z M..
Dziś na 13 obiadek u teściów.
Lucc powodzenia w nowym cyklu :*
Katiuszka jak u Ciebie?
-
nick nieaktualnyHej piękne.
Edycik mam nadzieję że randka z mężem udana i obiadzik również.
Rubi fajnie że zaglądasz i kibicujesz a może o 3 dziecko się starasz??
A u mnie mąż chory i chyba ja również się powoli rozkładam ale się nie daję. We wtorek przyjeżdża teściowa fajnie będize a jutro idę na badania. Zrobiłam sobie małą listę:
Prolaktyna
Tsh
LH
FSH
Estradiol
Testosteron
Kortyzol
Krzywa Glukozowa
Krzywa Insulinowa
Coś jeszcze byście dorzuciły?? -
nick nieaktualnyKatiuszka no ja cię proszę u mnie fabryka zamknięta na 18 spustów nie nie i jeszcze raz 3ciemu mówię nie
Niezła ta lista, ja też jeszcze się bujam po ginach bo w cyto stan zapalny i jeszcze poszerzamy diagnostykę, która nie powiem szarpie po kieszeni
Kto testuje w najbliższym czasie?
u mnie też m chory , córka już tak na granicy i tylko drżę żeby młody nic nie złapał,a do tego w niedzielę chrzcimy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 09:16
-
nick nieaktualnyOj to uważaj ruby na młodego. A ja Ci przypomnę że po córci też mówiłaś nigdy więcej
Miałam dziś rano na badania a tu pracownik dzwoni że chory i zamiast do laboratorium to ja do pracy. oj nie po drodze mi to dziecko.
Najbliżej testowania jest Edycik ale ledwo co w sobote owulkę miała. A może ktoś jeszcze kto nie zdradzał zamiarów testowania??? hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 14:57
-
witam się i ja....
Muszę się pożalić na wczorajszy pechowy dzień.Wyjechalam z pracy jadę i jade i bach 1 w autku przestała mi wchodzić.Pozostałe biegi działają super,więc szybko zjazd do mechanika ( bo wcześniej M.podjechał mi pomóc) i autko zostało na warsztacie Wrrrr.Byłam już tak zdenerwowana że nawet gwałcenia M.mi się odechciało.
Zajechaliśmy do domu to od 16 do 18 prądu nie było, pizzę zamówiłam bo już głodni byliśmy.
Katiuszkaa rzeczywiście pechowo z tymi badaniami .
Miłego dzionka kobitki
-
nick nieaktualnyHej,
kobity buziaki walentynkowe
Paryzetko wszystkiego najpiękniejszego!!
Edycik no pech z tym autem, to teraz odliczamy do Twojego testowania :*
katiusza
ja bym na Twoim miejscu poszła od razu z wynikami badan do kliniki niepłodności, tam się na tym najlepiej znają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak wam walentynki mijają? ja właśnie siedzę z mężulkiem Atenką i pysznym winkiem. Cisza i spokój jakich u nas dawno nie było. I love this day! Lucc właśnie mi przypomniałaś że kupiłam jakiś czas temu sexy body na dziś Jest okazja trzeba ją wykorzystać. A jak twój mężuś wróci......
Na mnie Clo nigdy nie działało. Owulka nie przychodziła zawsze jak go brałam.
Edycik jak samochodzik?
Paryzetko jeszcze raz HAPPY BIRTHDAY!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:06
Edycik lubi tę wiadomość
-
Paryzetka wszystkiego co najlepsze :* 100 lat życia w szczęściu i miłości i spełnienia najskrytszych marzeń
Edycik najważniejsze że ten pechowy dzień się zmienił.
Dziewczyny życzę wam udanego wieczoru walentynkowego :-*Edycik lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
My wczoraj z M. pojechaliśmy po pracy do maca skomponować własnego burgera potem na zakupki po winko i pyszności.Ledwo zajechaliśmy do domku telefon z warsztatu że autko gotowe do odbioru .Wyszło 200 zł.
Nie musieli na szczęscie wyjmować całej skrzyni biegów ufff.Znów delikatnie chodzi.
Wrócilismy z M.na dwa autka,otworzylismy winiacza i prawdę mówiąc byliśmy tak najedzeni że poszlismy spać ale i tak było miło.
Katiuszkaa wykorzystałaś body?
Kasiu jak Ty się czujesz?
Lucc a kiedy małż wraca?
Rozchorowałam się kobity na dżinsy z big stara ehh -
nick nieaktualny
-
Cześć kochane kobietki :*
Dziękuję Wam za pamięć i za życzenia
Wam życzę tego samego!
Lucce, a Ty laurkę zrobiłaś? Czy od progu w tym body wyskoczysz?Luccecita, katiuszaa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?