X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję :) pewnie, że sprawdzić przyrost, a najlepiej od razu umawiaj się na wizytę do gin.

Marietta lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję! :) Ból jajnika dalej dokucza, ale to nie jest mocny ból... nie chcę panikować,. zaczekam przez weekend, powtóze betę... jak będzie rosła to wykluczę pozamaciczną :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta nadrabiam jedną stronę czytam i co "paczę" beta jest :D bajkowo :)

Smerfelinka wróciła córka marnotrawna :P super, że bieg zaliczony, ale teraz wpadaj częściej brakuje twoich elaboracików ;)

A ja jutro jeszcze do pracy a w sobotę wybieramy się do wesołego do Chorzowa z młodą, ale się wyszaleję już mi nogi cierpną z emocji :P

A tuż po weekendzie....powinny być płodniakiii więc trzeba zakasać rękawy i do roboty się wziąć!!!

cinnamon cookie, Marietta, Vesper, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta - gratki :) Nie mam pojęcia, co masz robić dalej ;) ale kciuki zaciskam, by szło w dobrym kierunku. Zaraz, a nie miałaś jechać po becie do szpitala? Już oni tam chyba najlepiej wymyślą, co i jak ;)

mimona - witaj! Pozdrowienia od nie mniej ryczącej 30-tki ;))))

luna91 - jesteś na etapie wynajdowania chyba wszystkich możliwych schorzeń ;) To, że komuś ovu wyznacza ovulkę... wcale nie oznacza, że ten ktoś miał ovulkę. Tak samo, jak to, że Tobie nie wyznaczyło, nie oznacza, że nie masz. Dobrze Paryzetka pisze - może po prostu przez to kółeczko nie zaznaczył? Małe różnice tempki są, więc może mu się pokićkało. Jakby przeliczyć, to o 7:00 miałabyś 36,25, czyli skok był :-* Kto wie, może jeszcze coś będzie z tego cyklu? Z tym PCOSem jest ciężka sprawa, bo trafisz na lekarzy przeróżnych - od takich, którzy uważają, iż zdarza się to mega rzadko po takich, wg któych właśnie za rzadko jest to diagnozowane. I może być tak, że zbada Cię kilku lekarzy i wg połowy będziesz miała PCOS, wg drugiej połowy - nie (nie żartuję, przerobiłam na własnym przykładzie w ciągu ostatnich kilku lat).
    Co do mierzenia - na moim (Microlife) nie ma znaczenia czy sie go trzyma dłużej, niż pikanie czy nie. Różnica wyjdzie max 0,03 stopnia przy powtórnym pomiarze. Sprawdzałam kilka razy. Ale za to ciężko mi było znaleźć miejsce w paszczęce. Straszne rozrzuty. Dolna dziurka sprawdza się najlepiej, z oparciem o termometru o bebeszki ;)
    Baaardzo podoba mi się to, co piszesz o zaciążeniu po JEDNYM razie. Tak, tak, takkkk, tak mi dalej mów :)))))))))))))

Kjopa3, nie zazdroszczę "atrakcji" z synem :(((

Smerfelinka - GRATULACJE. Super, że zaliczyłaś ten bieg :) Ja bym nawet kilometra nie przebiegła :)))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:35

Marietta, Smerfelinka, luna91 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta gratulacje. trzymam kciuki za przyrost

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta Gratki

• Marietta Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) powtórzę betę jak sugeruje Ruby w sobotę, jak będzie przyrastać, nie do szpitala a do lekarza się przejdę, nie chcę panikować :)

katiuszaa, mimona, Bratek lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • mimona Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :)

mimona
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Dzięki dziewczyny :) powtórzę betę jak sugeruje Ruby w sobotę, jak będzie przyrastać, nie do szpitala a do lekarza się przejdę, nie chcę panikować :)
    Ufffff, bałam się, że oni Ci KAZALI do szpitala.
    No to gitarka :)))) Mężulek już wie o obiecującym początku? B-)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kazali. Ale to taka babka co chciała mi dać tabsy antykoncepcyjne na moje problemy :P Nie ufam jej, jak mogła widziec ciąże pozamaciczną, jak beta 14 niecałe, nic nie widać jeszcze przecież :)

Mąż wie :) wyprzytulał ale wystrachany ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:36

Vesper, Bratek, Kjopa3, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Marietta - gratki :) Nie mam pojęcia, co masz robić dalej ;) ale kciuki zaciskam, by szło w dobrym kierunku. Zaraz, a nie miałaś jechać po becie do szpitala? Już oni tam chyba najlepiej wymyślą, co i jak ;)

luna91 - jesteś na etapie wynajdowania chyba wszystkich możliwych schorzeń ;) To, że komuś ovu wyznacza ovulkę... wcale nie oznacza, że ten ktoś miał ovulkę. Tak samo, jak to, że Tobie nie wyznaczyło, nie oznacza, że nie masz. Dobrze Paryzetka pisze - może po prostu przez to kółeczko nie zaznaczył? Małe różnice tempki są, więc może mu się pokićkało. Jakby przeliczyć, to o 7:00 miałabyś 36,25, czyli skok był :-* Kto wie, może jeszcze coś będzie z tego cyklu? Z tym PCOSem jest ciężka sprawa, bo trafisz na lekarzy przeróżnych - od takich, którzy uważają, iż zdarza się to mega rzadko po takich, wg któych właśnie za rzadko jest to diagnozowane. I może być tak, że zbada Cię kilku lekarzy i wg połowy będziesz miała PCOS, wg drugiej połowy - nie (nie żartuję, przerobiłam na własnym przykładzie w ciągu ostatnich kilku lat).
    Co do mierzenia - na moim (Microlife) nie ma znaczenia czy sie go trzyma dłużej, niż pikanie czy nie. Różnica wyjdzie max 0,03 stopnia przy powtórnym pomiarze. Sprawdzałam kilka razy. Ale za to ciężko mi było znaleźć miejsce w paszczęce. Straszne rozrzuty. Dolna dziurka sprawdza się najlepiej, z oparciem o termometru o bebeszki ;)
    Baaardzo podoba mi się to, co piszesz o zaciążeniu po JEDNYM razie. Tak, tak, takkkk, tak mi dalej mów :)))))))))))))

Kjopa3, nie zazdroszczę "atrakcji" z synem :(((

Smerfelinka - GRATULACJE. Super, że zaliczyłaś ten bieg :) Ja bym nawet kilometra nie przebiegła :)))))

Bratku :)
    też mam Microlife, dzisiaj mierzyłam dwa razy w norce pytonga, bo nie byłam pewna wyniku. I różnica była 0,08 :P wpisałam wyższy wynik, ale nie wiem czy dobrze
    <drapie się po głowie>

Mariettaaaa! jeszcze raz ściskam i kciukam za pomyślność!!!!

Marietta, Bratek lubią tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper wrote:
    Bratku :)
    też mam Microlife, dzisiaj mierzyłam dwa razy w norce pytonga, bo nie byłam pewna wyniku. I różnica była 0,08 :P wpisałam wyższy wynik, ale nie wiem czy dobrze
    <drapie się po głowie>

Mariettaaaa! jeszcze raz ściskam i kciukam za pomyślność!!!!
    W norce pytonga :D hahaha umarłam :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 91 :-( spadła. Chyba biochemiczna albo ta torbiel? Za 2tyg.mam wizytę u gina.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Marietta Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Beta 91 :-( spadła. Chyba biochemiczna albo ta torbiel? Za 2tyg.mam wizytę u gina.

Kas50- torbiel nie dałaby takiej bety... Powtórz raz jeszcze... :(
    Może faktycznie biochemiczna :(
    Ja zrobiłabym bete jeszcze raz przed wizytą.
    Ile wynosiła poprzednio?

Tulę :*

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2dni temu 184.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A według nie nie ma sensu wywalać pieniędzy, jak spadła to się już nie podniesie, nie czarujmy się , brutalne to jest ale prawdziwe :( no chyba, żeby lekarz ci kazał zrobić to ok...przykro mi ale co się odwlecze to wiadomo, nie ten to kolejny - głowa do góry kochana ...

• Vesper Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    W norce pytonga :D hahaha umarłam :D

nie peniam, uczę się jenzyka od miszczóf! :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Vesper Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    2dni temu 184.
    przykro mi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jutro zdaje się kjopaa szcze na patyk?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wcześnie? termin tak jak ja ma na 7.09

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ