Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa wrote:Imię Róży, z tego co wyczytałam wczoraj, jesteśmy w tej samej grupie wiekowej ; ) i na podobnym etapie testowania. Jeszcze na testowanie się nie pokusiłam, ale przed weekendem na pewno to zrobię. To ten cien,cienia to już jest coś ; )Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jejku dziewczyny zostawić was na chwilkę i już muszę tyle czytać
Witaj kolo:-)
Jasminowa to przybij piątkę kobieto:-), fajnie, że też tu jesteś ja już nie testuję (chyba że nie dostanę @ do czwartku to wtedy tak), a tym bardziej nie oglądam testów robionych po paru godzinach, jak widać w "późnym wieku:-))" człowiek też głupieje przed @.
Luna91 dzięki kochana za słowa wsparcia, ale to pewnie wada testu, bo w przepisowym czasie nic nie było z drugiej kreski:-).. i nie uciekaj od nas, tylko podrzucaj od czasu do czasu bieżące objawy:-)
Bratek fajną masz pracę, kurcze...ja to mam męską robotę;-(. Byłam na odbiorze drogi i wróciłam z butem usmarowanym smołą chyba;-P, ktoś wie czym wyczyścić asfalt ze skórzanego buta???Bratek lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Luna 91 czytam Was cały czas kiedy tylko mam chwilke wolną to od razu zaglądam... kibicuję wszystkim testującym w niedługim czasie, nie odzywam się bo ja w tym miesiącu jestem poza rozgrywką i za bardzo nie ma o czym pisać. Chciałabym juz dostac okres żeby zacząc nowy cykl i starnia :)Jak byłam u gina to mi powiedziała ze wcześniej miałam owulację wiec jak myślicie okres też przyjdzie wcześniej? a i od dzisiaj zaczynam przygode z inofemem... tylko to czekanie na nowy cykl...
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Nikt ci nie każe rezygnować, cynamonek tylko zapytał o przesunięcie ze względu na ślub
A córę tez bierze pod uwagę chyba co? chyba, że do skutku , to może być liczna rodzinka
z zarobkami twojego przyszłego to ty możesz spokojnie po ślubie dzieci wychowaywać w domu także wiesz
Bierze pod uwage Ale on w koncu Musi miec syna:p .owszem, No moge siedziec w domu, szczegolnie ze za trzy miesiace dostanie awans i pensja wzrosnie, aczkolwiek chyba bym nie chciala.. Tez chcialabym cos robic, A nie siedziec na jego utrzymaniu, mimo, ze to juz by byly nasze pieniadze.
Co do pracy, yeraz bym chciala bardzo cos znalezc, aleeeee Oskar twierdzi, ze Ja musze odpoczywac i byc wypoczeta, zeby znow sie nie stalo tak Jak ostatnio.
Chcialabym cos znalezc takiego Ale na pewno nie na umowe zlecenie, A to ciezkie tu:/
Taaaak, teraz to Jak najdalej, A jeszcze z tydzien twmu mowilam, ze mam najlepsza tesciowa... ;/
Chyba boli Ja to, ze Jej synek ma codziennie po pracy inny cieply obiad, A ona tak nie robila:p
Haha, wiecie co jest najlepsze? 10 minut pozniej zapukala do mnie do pokoju i zapytala czy Jestem obrazona, co ona takiego mi zrobila i czemu Jej unikam, nie wytrzymam xd
Witaj kolo: ))))
Luna- Ty musisz tu zostac, nie ma innej opcni, tylko sproboj odejsc....
Bratek- uroczy, ostatnio urodzilo mi sie 5 krolikow, Tez cudowne patrzec Jak sie rodza: )29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Wróciłam z miasta, z dwoma testami of course
Carolq trzymaj się i zaglądaj czasami by skrobnąć jak tam u Ciebie załóżcie temat na fioletowej i wtedy tam się odnajdziemy
Patutka a mogę tak z czystej ciekawości zapytać ile chcecie odłożyć kasy na wesele? Jestem ciekawa bo ja świeżo po ślubie i chciałam zobaczyć jak to się różni w różnych zakątkach Pl
Kolo witaj u nasluna91 lubi tę wiadomość
-
a u mojego brata chomiczki się urodziły takie śmieszne różowe robaczki
dobrze mam jeszcze dwie tabletki kończące leczenie mojej infekcji i niech przychodzi chocby w czwartek będę mgła sobie w weekend zaszaleć wypić jakieś winko i przygotować na nowe starania...a za Was moje Kochane trzymam mocno kciuki
cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
cinnamon cookie wrote:Wróciłam z miasta, z dwoma testami of course
Carolq trzymaj się i zaglądaj czasami by skrobnąć jak tam u Ciebie załóżcie temat na fioletowej i wtedy tam się odnajdziemy
Patutka a mogę tak z czystej ciekawości zapytać ile chcecie odłożyć kasy na wesele? Jestem ciekawa bo ja świeżo po ślubie i chciałam zobaczyć jak to się różni w różnych zakątkach Pl
Kolo witaj u nas29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Mundek wrote:a u mojego brata chomiczki się urodziły takie śmieszne różowe robaczki
dobrze mam jeszcze dwie tabletki kończące leczenie mojej infekcji i niech przychodzi chocby w czwartek będę mgła sobie w weekend zaszaleć wypić jakieś winko i przygotować na nowe starania...a za Was moje Kochane trzymam mocno kciuki
Pij Pij, winko dobrze dziala na organizm w malych ilosciach: )
My za Ciebie Tez trzymamy kciuki, na pewno szybciuto sie uda;*Mundek lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Haha, wiesz tylko my mamy wesele na 126 osob: p za talezyc 200 zl za sama sale - gosci wychodzi nam 25.200 do tego 5 tys za poprawiny, 6 tys dwoch fotografow- jeden na sesje drugi na wesele. 4 tys dj, mamy w tym momencie odlozone prawie 41 tys, chcemy jwszcze 15/20 dozbierac, bo A to ksiądz, obrączki, sukienka i jakies dodatki, typu fajerwerki przy torcie:D wystroj kosciola; ))))
-
Patutka jestem ksiegowa. Spokojnie mozecie zwolnic z odkladaniem. A macie juz 126 osob potwierdzonych? z tego co ja wiem to bardzo czesto niektorzy goscie moga sie nie zjawic wogole. Moze lepiej zabookowac sale na 115-120 osob i jak cos dobookowac kilka mijejsc zaraz przed weselem.
Masz juz upatrzona sukienke? Ale musisz byc podekscytowana
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Imię_Róży wrote:Jejku dziewczyny zostawić was na chwilkę i już muszę tyle czytać
Witaj kolo:-)
Jasminowa to przybij piątkę kobieto:-), fajnie, że też tu jesteś ja już nie testuję (chyba że nie dostanę @ do czwartku to wtedy tak), a tym bardziej nie oglądam testów robionych po paru godzinach, jak widać w "późnym wieku:-))" człowiek też głupieje przed @.
Luna91 dzięki kochana za słowa wsparcia, ale to pewnie wada testu, bo w przepisowym czasie nic nie było z drugiej kreski:-).. i nie uciekaj od nas, tylko podrzucaj od czasu do czasu bieżące objawy:-)
Bratek fajną masz pracę, kurcze...ja to mam męską robotę;-(. Byłam na odbiorze drogi i wróciłam z butem usmarowanym smołą chyba;-P, ktoś wie czym wyczyścić asfalt ze skórzanego buta???madzikk lubi tę wiadomość
-
Ooo, madzik witaj koleżanko, ja też siedzę w fakturach
Co do gości weselnych to u nas miało być pod setkę, a ostatecznie było 78. Z tymże 5 odmówiła przed samym weselem no i i tak płaciliśmy za nich... I takie w sumie średnie wesele a grubo ponad 30 tys nas wynioslo. Tyle ze nam nie udalo sie wszystkiego odlozyc przed i czesc sali placilismy z kopert.
EDIT: Jeeju, ale mnie naszły cudne wspomnienia TEGO dnia aż mi się łezka zakręciła.. A za 6 dni Nasza 2 rocznica, to będziemy razem wspominać
Patutka z jednej strony zazdroszczę, bo cudowny czas przed Wami, przygotowania, przymiarki, zaproszenia itp. Ale z drugiej strony my to wszystko też przeżyliśmi i to właśnie dzięki temu że to ma zdarzyć się tylko raz w życiu, to jest takie wyjątkowe wydarzenie powodzenia!!! :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 15:19
madzikk lubi tę wiadomość
-
To miasto jest drogie.... niestety Ale wiesz, slub jest raz w zyciu, obydwoje chcemy zeby byl niezapomniany. ) tanszej sali niz 150 zl w wwa nie znajdziesz. A ta jest naprawde urocza, jedzenie swietne, bo zanim cos, to wpadlismy na obiad tam. Niestety Ale tu wszystko kosztuje, ze Tez musialam sie tu urodzic: 329.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
cinnamon cookie wrote:Wróciłam z miasta, z dwoma testami of course
Kolo witaj u nas
a poważnie to jakiej firmy jeśli mogę spytać. Bo wcześniej tu pytałam na forum jakie polecacie, też nie mam teraz żadnego w domu, a jeśli doczekam weekendu bez @...to kto wie )Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ja co do testow to uwielbiam te rossmanna paskowe, jako pierwszy wykazal mi dzidzie, albo nova test,.Tez w rosmannach SĄ, niby od 25uml A krecha na nim byla najwidoczniejsza, ewentualnie bobo test plytkowy, albo qick test tez w rossmannie pakowane po dwa, strumieniowe. Jakos najbardziej byly te lrechy widoczne.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️