Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Jasminowa ja się tym nie kieruję
AgaL skąd te przypuszczenia, że starsza??
Carolq no o 9 miesięcy to nie przerzucił @ ale 4 dni później niż w tamtym miesiącu, a spodziewam się że dostanę max 20... Zobaczymy
A tak jakośKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dżizas... Kto doradza firmom w temacie melodyjek na infoliniach???????
Klinika Leczenie Niepłodności nr 1 - Pani nie potrafiła odpowiedzieć na moje pytanie (jakże zaskakujące tzn..... CO OBEJMUJE BADANIE, NA KTÓRE CHCE NAS UMÓWIĆ?????????????????????? Wrrrrrr..... Wysłuchałam CZTERY cykle arcy-genialnej melodyjki.... bo to, by dowiedzieć się, że Pani nie wie i nie może skontaktować się z laboratorium, więc oddwoni
Klinika nr 2..... W tle... Uwaga.... "Sooooooooooomewheeeeeere oooooover the raaaainboooooow" - i to w wydaniu typu "zasuwam sobie na ukulele i plumkam wesoło, jaki tu raj Cię u nas czeka z zarzyganie pięknym różowym bobaskiem, lalalalala"
Do trzeciej Kliniki moje zdrowie psychiczne nie pozwoliłoby mi już zadzwonićAgaL, madzikk, cinnamon cookie, kamisia88, Carolq, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney gratuluję : ) : )
Ja się przyznaję do falstartu, przed chwilą teścik strzeliłam, 7-8 dni po owu, negatyw, choć pod światło wypatrywałam drugiej kreseczki, ale jedna jak nic.
Z piątkowego testowania się nie wypisuje jakby co, dzisiaj był trening ; )
cinnamon cookie, AgaL, AgaL, Bratek, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Kourtney - gratulacje Wcale nie musisz od nas uciekać
Naprodukowałyście dziś tyle stron, że ledwo udało mi się nadrobić I moje pytanie zniknęło w tłumie - jaki wiesiołek polecacie?
Bratek - ja też liczę na październik, urodziny mojego lubego wypadają dzień przed potencjalną owulką, więc szanse rosną (ofkors to są moje wstępne wyliczenia tylko )
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?