X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Jejku, to niby takie proste z tym dzieckiem, A ile można czekać.. niby można na takie wielkie szczęście Ale eh... ;/ ta pogoda Ale na mnie dziala
    Patutka zgadzam sie z toba. Niby to takie proste... Co miesiac kazda z nas czeka na ten kolor zielony...tez mam dzis jakis kiepski nastroj.

ania__l
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Widze nie jestem dzis sama. Najbardziej denerwuje sie sama na siebie, bo to nie mozliwe zeby nam sie znow udalo, A i tak kupuje te teaty chociaz aiem jaki wynik zobavze :///

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nby proste, keżanka z pracy zaciążyła w pierwszym cyklu, bez tych wszystkich pomiarów temperatury, bez suplementacji ze świadomością, że ma jakieś problemy zdrowotne, które utrudnią jej zajście w ciążę! A zaczełyśmy starania w tym samym czasie :)
    A my tu walczymh, mierzymy, łykamy pigułki, siemie i inne cuda i wciąż się nie udaje :/ Chyba mój poranny spokój minął

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz.. Ja na wakacjach dowiedzialam sie, ze bede Mama, po powrocie, z tydzien czar prysl... A tu cieszyslam sie beta i wszystkim.. tymi testami.... i po co.. czasem mam ochote rozszarpac te malolaty i patologie Ale co mi to da;/ widocznie Bóg chce żebyśmy do tego dążyły i dążyły...
    W poniedzialek bylam u swojej psychiatry Ale chyba za malo sie wygadalam, bo Jak zobaczylam dzis ta jwdną kreske to sie wkurzyłam:/
    Ahhh... tak bardzo bym chciala zeby teraz KAZDEJ z nas co tu jestesmy sie udalo w pazdzierniku:(((

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • mimona Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane , nie było mnie na forum chyba z tydzień czasu. Nie jestem wstanie nadrobić zaległości znając wasze tępo. Tym którym sie udało gratuluje z całego serca i dużo zdrówka życzę.
    Musze przyznać ,że działacie na nie jak narkotyk i pewnie wieczorkiem spróbuje jednak choć co druga strone poczytać:)
    Witajcie nowe koleżanki :)

luna91, AgaL lubią tę wiadomość

mimona
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewuszki ileż musiałam nadrobić?! przeczytałam wszystko od dechy do dechy;)

Byłam u koleżanki dzisiaj która urodziła 6 tyg temu, jaki rozkoszny ten jej maluszek, nosiłam aż zasnął mi na rękach i tak spał sobie słodko, uśmiechał się, cud miód:)
    Moja Ninka też głaskała, tuliła się i mówiła "jaki słodziutki" widać, że już bardzo chce, wczoraj znowu mnie pytała kiedy będzie braciszek albo siostrzyczka bo już się nie może doczekać...

Jaśminowa -moja krew wiedziałam, że się złamiesz :P tak samo wcześnie jak i u mnie:)
    Jak piszecie o tych pięknych wykresach to mnie zazdrość zżera bo ja takiego nie mam i nie miałabym z powodu nie rosnącej tempki, co prawda nie mierzę ale czuję po sobie, że w dzień np jestem cieplejsza ale wieczór i rano zero wyższej tempki także szału nima :( ale przyjemności testowania nie odmówię sobie..

Ja też mam wahania nastrojów przez euforię kiedy możecie różne bzdury poczytać bo żarty sobie stroję po smutek kiedy mało piszę, albo krótko i bez większych emocji...a nastrój zmienia mi się z godziny na godzinę :)no chyba, że @ będzie wcześniej w tym cyklu i już mnie humorki dopadają?

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Wiesz.. Ja na wakacjach dowiedzialam sie, ze bede Mama, po powrocie, z tydzien czar prysl... A tu cieszyslam sie beta i wszystkim.. tymi testami.... i po co.. czasem mam ochote rozszarpac te malolaty i patologie Ale co mi to da;/ widocznie Bóg chce żebyśmy do tego dążyły i dążyły...
    W poniedzialek bylam u swojej psychiatry Ale chyba za malo sie wygadalam, bo Jak zobaczylam dzis ta jwdną kreske to sie wkurzyłam:/
    Ahhh... tak bardzo bym chciala zeby teraz KAZDEJ z nas co tu jestesmy sie udalo w pazdzierniku:(((

Ja bardzo licze ze w tym cyklu temp mi nie spadnie. Dwa testy mam za soba. Jesli jutro bedzie ok to lece na bete.

Czasami nachodzi mnie taki dzien jak dzis.
    Ale w sumie ciesze sie ze zdecydowalam sie na ovufriend :-)

ania__l
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje,że testy zakupione,rossmanowe quick&go,dobre to to?:)

Paryzetka83, luna91, Carolq lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Melduje,że testy zakupione,rossmanowe quick&go,dobre to to?:)

każdy dobry byle by można na niego naszczać :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha Ruby,ten wygląda mi na taki,na który się da ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL bylam zerknac na wykres i zycze powodzenia. Trzymam kciukasy!!!

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ha ha ha Ruby,ten wygląda mi na taki,na który się da ;)

To nic tylko szczać i poprawiać statystyki! :)

edit: Kjopa jak tam u ciebie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:29

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a na bete trzeba na czczo? Ide pierwszy raz jutro jak temp mi nie spadnie.

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Dziewczyny a na bete trzeba na czczo? Ide pierwszy raz jutro jak temp mi nie spadnie.

Zdaje mi się, że nie ale jakby co to mnie poprawcie, ale na 99% nie na czczo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam rację zobacz:

Czy do badania beta hCG trzeba być na czczo?

Do badania beta hCG nie trzeba być na czczo, można je wykonać o dowolnej porze dnia.

więcej tutaj:
    http://www.abcmaluszka.pl/badanie-beta-hcg.html

:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:27

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ruby :-)

ania__l
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, trzymam kciuki za jutrzejszą betę : )

Ruby, to co jutro powtórka z rozrywki? i tak dzień w dzień do @ ?, byłam na zakupach w tesco i dokupiłam jeszcze 2 testy, także nie będę sobie żałować ; )
    Chociaż przyznam, że po zobaczeniu tej jednej kreski , trochę mi humor siadł, niby człowiek się nie nastawia, ale wiadomo jak jest.

Dobrej nocy dziewczyny!

luna91 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ja to nawet widze dwie kreski bez sikania :/

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:

Nie normalnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Wiecie co, ja to nawet widze dwie kreski bez sikania :/

Jesteś MISZCZ! :P
    Tego nawet ja spec od siurania na patyk nie doświadczył :)

Carolq, luna91, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ