Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Jejku, to niby takie proste z tym dzieckiem, A ile można czekać.. niby można na takie wielkie szczęście Ale eh... ;/ ta pogoda Ale na mnie dzialaania__l
-
No właśnie nby proste, keżanka z pracy zaciążyła w pierwszym cyklu, bez tych wszystkich pomiarów temperatury, bez suplementacji ze świadomością, że ma jakieś problemy zdrowotne, które utrudnią jej zajście w ciążę! A zaczełyśmy starania w tym samym czasie
A my tu walczymh, mierzymy, łykamy pigułki, siemie i inne cuda i wciąż się nie udaje Chyba mój poranny spokój minął8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Wiesz.. Ja na wakacjach dowiedzialam sie, ze bede Mama, po powrocie, z tydzien czar prysl... A tu cieszyslam sie beta i wszystkim.. tymi testami.... i po co.. czasem mam ochote rozszarpac te malolaty i patologie Ale co mi to da;/ widocznie Bóg chce żebyśmy do tego dążyły i dążyły...
W poniedzialek bylam u swojej psychiatry Ale chyba za malo sie wygadalam, bo Jak zobaczylam dzis ta jwdną kreske to sie wkurzyłam:/
Ahhh... tak bardzo bym chciala zeby teraz KAZDEJ z nas co tu jestesmy sie udalo w pazdzierniku:(((29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
kochane , nie było mnie na forum chyba z tydzień czasu. Nie jestem wstanie nadrobić zaległości znając wasze tępo. Tym którym sie udało gratuluje z całego serca i dużo zdrówka życzę.
Musze przyznać ,że działacie na nie jak narkotyk i pewnie wieczorkiem spróbuje jednak choć co druga strone poczytać
Witajcie nowe koleżankiluna91, AgaL lubią tę wiadomość
mimona -
nick nieaktualnyno dziewuszki ileż musiałam nadrobić?! przeczytałam wszystko od dechy do dechy;)
Byłam u koleżanki dzisiaj która urodziła 6 tyg temu, jaki rozkoszny ten jej maluszek, nosiłam aż zasnął mi na rękach i tak spał sobie słodko, uśmiechał się, cud miód:)
Moja Ninka też głaskała, tuliła się i mówiła "jaki słodziutki" widać, że już bardzo chce, wczoraj znowu mnie pytała kiedy będzie braciszek albo siostrzyczka bo już się nie może doczekać...
Jaśminowa -moja krew wiedziałam, że się złamiesz tak samo wcześnie jak i u mnie:)
Jak piszecie o tych pięknych wykresach to mnie zazdrość zżera bo ja takiego nie mam i nie miałabym z powodu nie rosnącej tempki, co prawda nie mierzę ale czuję po sobie, że w dzień np jestem cieplejsza ale wieczór i rano zero wyższej tempki także szału nima ale przyjemności testowania nie odmówię sobie..
Ja też mam wahania nastrojów przez euforię kiedy możecie różne bzdury poczytać bo żarty sobie stroję po smutek kiedy mało piszę, albo krótko i bez większych emocji...a nastrój zmienia mi się z godziny na godzinę :)no chyba, że @ będzie wcześniej w tym cyklu i już mnie humorki dopadają?
-
Patutka wrote:Wiesz.. Ja na wakacjach dowiedzialam sie, ze bede Mama, po powrocie, z tydzien czar prysl... A tu cieszyslam sie beta i wszystkim.. tymi testami.... i po co.. czasem mam ochote rozszarpac te malolaty i patologie Ale co mi to da;/ widocznie Bóg chce żebyśmy do tego dążyły i dążyły...
W poniedzialek bylam u swojej psychiatry Ale chyba za malo sie wygadalam, bo Jak zobaczylam dzis ta jwdną kreske to sie wkurzyłam:/
Ahhh... tak bardzo bym chciala zeby teraz KAZDEJ z nas co tu jestesmy sie udalo w pazdzierniku:(((
Ja bardzo licze ze w tym cyklu temp mi nie spadnie. Dwa testy mam za soba. Jesli jutro bedzie ok to lece na bete.
Czasami nachodzi mnie taki dzien jak dzis.
Ale w sumie ciesze sie ze zdecydowalam sie na ovufriendania__l -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam rację zobacz:
Czy do badania beta hCG trzeba być na czczo?
Do badania beta hCG nie trzeba być na czczo, można je wykonać o dowolnej porze dnia.
więcej tutaj:
http://www.abcmaluszka.pl/badanie-beta-hcg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:27
-
Ania, trzymam kciuki za jutrzejszą betę : )
Ruby, to co jutro powtórka z rozrywki? i tak dzień w dzień do @ ?, byłam na zakupach w tesco i dokupiłam jeszcze 2 testy, także nie będę sobie żałować ; )
Chociaż przyznam, że po zobaczeniu tej jednej kreski , trochę mi humor siadł, niby człowiek się nie nastawia, ale wiadomo jak jest.
Dobrej nocy dziewczyny!luna91 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny