X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Jejku, to niby takie proste z tym dzieckiem, A ile można czekać.. niby można na takie wielkie szczęście Ale eh... ;/ ta pogoda Ale na mnie dziala
    Patutka zgadzam sie z toba. Niby to takie proste... Co miesiac kazda z nas czeka na ten kolor zielony...tez mam dzis jakis kiepski nastroj.

ania__l
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Widze nie jestem dzis sama. Najbardziej denerwuje sie sama na siebie, bo to nie mozliwe zeby nam sie znow udalo, A i tak kupuje te teaty chociaz aiem jaki wynik zobavze :///

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nby proste, keżanka z pracy zaciążyła w pierwszym cyklu, bez tych wszystkich pomiarów temperatury, bez suplementacji ze świadomością, że ma jakieś problemy zdrowotne, które utrudnią jej zajście w ciążę! A zaczełyśmy starania w tym samym czasie :)
    A my tu walczymh, mierzymy, łykamy pigułki, siemie i inne cuda i wciąż się nie udaje :/ Chyba mój poranny spokój minął

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz.. Ja na wakacjach dowiedzialam sie, ze bede Mama, po powrocie, z tydzien czar prysl... A tu cieszyslam sie beta i wszystkim.. tymi testami.... i po co.. czasem mam ochote rozszarpac te malolaty i patologie Ale co mi to da;/ widocznie Bóg chce żebyśmy do tego dążyły i dążyły...
    W poniedzialek bylam u swojej psychiatry Ale chyba za malo sie wygadalam, bo Jak zobaczylam dzis ta jwdną kreske to sie wkurzyłam:/
    Ahhh... tak bardzo bym chciala zeby teraz KAZDEJ z nas co tu jestesmy sie udalo w pazdzierniku:(((

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • mimona Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane , nie było mnie na forum chyba z tydzień czasu. Nie jestem wstanie nadrobić zaległości znając wasze tępo. Tym którym sie udało gratuluje z całego serca i dużo zdrówka życzę.
    Musze przyznać ,że działacie na nie jak narkotyk i pewnie wieczorkiem spróbuje jednak choć co druga strone poczytać:)
    Witajcie nowe koleżanki :)

luna91, AgaL lubią tę wiadomość

mimona
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewuszki ileż musiałam nadrobić?! przeczytałam wszystko od dechy do dechy;)

Byłam u koleżanki dzisiaj która urodziła 6 tyg temu, jaki rozkoszny ten jej maluszek, nosiłam aż zasnął mi na rękach i tak spał sobie słodko, uśmiechał się, cud miód:)
    Moja Ninka też głaskała, tuliła się i mówiła "jaki słodziutki" widać, że już bardzo chce, wczoraj znowu mnie pytała kiedy będzie braciszek albo siostrzyczka bo już się nie może doczekać...

Jaśminowa -moja krew wiedziałam, że się złamiesz :P tak samo wcześnie jak i u mnie:)
    Jak piszecie o tych pięknych wykresach to mnie zazdrość zżera bo ja takiego nie mam i nie miałabym z powodu nie rosnącej tempki, co prawda nie mierzę ale czuję po sobie, że w dzień np jestem cieplejsza ale wieczór i rano zero wyższej tempki także szału nima :( ale przyjemności testowania nie odmówię sobie..

Ja też mam wahania nastrojów przez euforię kiedy możecie różne bzdury poczytać bo żarty sobie stroję po smutek kiedy mało piszę, albo krótko i bez większych emocji...a nastrój zmienia mi się z godziny na godzinę :)no chyba, że @ będzie wcześniej w tym cyklu i już mnie humorki dopadają?

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Wiesz.. Ja na wakacjach dowiedzialam sie, ze bede Mama, po powrocie, z tydzien czar prysl... A tu cieszyslam sie beta i wszystkim.. tymi testami.... i po co.. czasem mam ochote rozszarpac te malolaty i patologie Ale co mi to da;/ widocznie Bóg chce żebyśmy do tego dążyły i dążyły...
    W poniedzialek bylam u swojej psychiatry Ale chyba za malo sie wygadalam, bo Jak zobaczylam dzis ta jwdną kreske to sie wkurzyłam:/
    Ahhh... tak bardzo bym chciala zeby teraz KAZDEJ z nas co tu jestesmy sie udalo w pazdzierniku:(((

Ja bardzo licze ze w tym cyklu temp mi nie spadnie. Dwa testy mam za soba. Jesli jutro bedzie ok to lece na bete.

Czasami nachodzi mnie taki dzien jak dzis.
    Ale w sumie ciesze sie ze zdecydowalam sie na ovufriend :-)

ania__l
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje,że testy zakupione,rossmanowe quick&go,dobre to to?:)

Paryzetka83, luna91, Carolq lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Melduje,że testy zakupione,rossmanowe quick&go,dobre to to?:)

każdy dobry byle by można na niego naszczać :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha Ruby,ten wygląda mi na taki,na który się da ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL bylam zerknac na wykres i zycze powodzenia. Trzymam kciukasy!!!

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ha ha ha Ruby,ten wygląda mi na taki,na który się da ;)

To nic tylko szczać i poprawiać statystyki! :)

edit: Kjopa jak tam u ciebie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:29

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a na bete trzeba na czczo? Ide pierwszy raz jutro jak temp mi nie spadnie.

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Dziewczyny a na bete trzeba na czczo? Ide pierwszy raz jutro jak temp mi nie spadnie.

Zdaje mi się, że nie ale jakby co to mnie poprawcie, ale na 99% nie na czczo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam rację zobacz:

Czy do badania beta hCG trzeba być na czczo?

Do badania beta hCG nie trzeba być na czczo, można je wykonać o dowolnej porze dnia.

więcej tutaj:
    http://www.abcmaluszka.pl/badanie-beta-hcg.html

:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:27

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ruby :-)

ania__l
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, trzymam kciuki za jutrzejszą betę : )

Ruby, to co jutro powtórka z rozrywki? i tak dzień w dzień do @ ?, byłam na zakupach w tesco i dokupiłam jeszcze 2 testy, także nie będę sobie żałować ; )
    Chociaż przyznam, że po zobaczeniu tej jednej kreski , trochę mi humor siadł, niby człowiek się nie nastawia, ale wiadomo jak jest.

Dobrej nocy dziewczyny!

luna91 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ja to nawet widze dwie kreski bez sikania :/

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:

Nie normalnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Wiecie co, ja to nawet widze dwie kreski bez sikania :/

Jesteś MISZCZ! :P
    Tego nawet ja spec od siurania na patyk nie doświadczył :)

Carolq, luna91, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ