Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania__l wrote:Ruby jesli czujesz sie lepiej testujac to nie przestawaj. Dobre samopoczucie to podstawa tez mnie kusi jak...
Nie lubie porazek a tego boje sie najbardziej. Kazdy test ogladam pod mego oswietleniem i szukam zawsze tej dtugiej kreski
A właśnie nie czuję się lepiej, ale z kolei to pozwala mi przyzwyczaić się do porażki zanim nadejdzie @ wiesz w momencie wyniku mam zwalony humor i jeszcze przez jakiś czas, potem dochodzi do mnie, że raczej się nie udało, powtarzam test w razie w kilka razy a potem już jestem przekonana, że to nie ten cykl...jeszcze cień nadziei jest do @ ale jakby stopniowo oswajam się z tą myślą już przez jakiś czas...
edit: kreski też szukam pod każdym możliwym kątem i w każdym oświetleniuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 22:08
-
nick nieaktualnyJejku mamy najlepsze forum nigdzie nie jest tak śmiesznie i zabawnie jak u Nas a ja co chwilkę przysypiam dobrze Ze jutro na 10 . Ogólnie w dzien mi sie chce spać a w nocy sie co chwile budze i wiercę moze dzis bedzie lepiej
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:A właśnie nie czuję się lepiej, ale z kolei to pozwala mi przyzwyczaić się do porażki zanim nadejdzie @ wiesz w momencie wyniku mam zwalony humor i jeszcze przez jakiś czas, potem dochodzi do mnie, że raczej się nie udało, powtarzam test w razie w kilka razy a potem już jestem przekonana, że to nie ten cykl...jeszcze cień nadziei jest do @ ale jakby stopniowo oswajam się z tą myślą już przez jakiś czas...
edit: kreski też szukam pod każdym możliwym kątem i w każdym oświetleniu
Tez miałam tak samo jak Ty Ruby, nie trać nadzieje ktos wkońcu musi stworzyć takie fajne forum na fioletowej
-
ania__l wrote:I jak? Mialas juz robiony monitoring? Ja jestem po 6 cyklach i lekarz chce jeszcze poczekac. Bez sensu. Dziewczyny z ovu mowily ze powinno sie od razu sprawdzac. A jak jest u ciebie?
Ja mam monitoring i u mnie np. w tym cyklu był pęcherzyk 19mm i dostałam pregnyl a teraz czekam na wynik starcia mojego jaja z żołnierzykami MężulkaAgaL lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
ruda69742 wrote:ja nie wytrzymalam i zrobiolam dzisiaj oczywiscie negatyw , a to taki jak ja to mowie probny nastepny w sobote tak mysle
A mnie to teraz nawet korci żeby zrobić sobie ciążowy po tej końskiej dawce pregnylu, bo w końcu zobaczyłabym jak wyglądają II krechy na takim teściemadzikk, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
luna91, nie dziwię Ci się!!!
Ściskam kciuki, wysyłam dobre myśli...
Będzie dobrze!!!!!
Echhh... wiecie co, kilka dobrych godzin na sprawdzenie, jak pozastępować suple typu Profertil. Ale trzeba przyznać, że da się to zrobić taniej - gotowa kuracja Profertilem, to ok.200-220zł/miesiąc (trwać powinna ok.3 miesiące - tyle, co produkcja nowego nasienia). A rozbijając to na składniki, nawet dobrych firm (wybrałam głównie Swanson'a), wychodzi jakieś 100zł... Tylko wiadomo, więcej łykania. No ale za to i ja będę mogła Małżowi podbierać, więc Misiek uznał, że tak będzie lepiej - zwłaszcza, że robię skrzyżowanie tego, co wydało mi się na rynku najlepsze, czyli Profertilu i FertilMan Plus
Mam nadzieję, że pomogą nam te suple. A nawet, jak nasienie super się nie poprawi... to przynajmniej ogólna kondycja Małża powinna się poprawić, bo biedak zapracowany nieprzeciętnie ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Bratek taki arsenał to da cała armie wiec sie przygotuj
EDIT: A tak w ogóle, to chciałam powiedzieć, że za tydzień będzie mnie znowu skręcać ze stresu - Małż ma umówioną wizytę i dorobimy brakujące parametry badania nasienia. Trochę się obawiam, bo wszystko, co było sprawdzone kilka tygodni temu, poleciało w dół względem badania sprzed 3 lat, więc nie liczę na cud, że sama morfologia się poprawiła Także wiecie.... Proszę mnie za tydzień przytulać, cucić, pocieszać i tłuc w tę moją doorną łepetynę, że damy radę ))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 23:07
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem, jestem!!!
Dziś mało czasu. Przeczytałam wszystko . Wyszczałam dwie krechy ale jeszcze nie tak samo wyraźne. Tak myślę, że jutro albo w piątek będą ładne. Ciekawi mnie co będzie w piąteczek na USG zdążę podejrzeć jajeczka czy już będzie po. Oczy mi się zamykają. Jutro napiszę coś więcej. Trzymam kciuki!!!AgaL lubi tę wiadomość
-
Kjopa3- trzymam kciuki za owulkę
Ania_l - powodzenia, daj znać jak wynik
A tak w ogóle to dzień dobry
Nowy dzień to nowy cykl i już odliczam dni do owulki. Czas zastosować się do rad pani doktor i bzykać się dopiero od dwóch dni przed do dwóch dni po owu A potem już dla przyjemności
Miłego dnia dziewczynkiAgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?