Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wytrzymałam wczoraj jakoś i nie zrobiłam teścika.
Ale przez Was kobitki tak mnie kusiło,że z trudem się powstrzymałam.
Tak więc 42dc i @ brak. Okres spóźnia się mi 6 dzień.
Najgorsze jest to,że w pracy nawet ciężko mi się skupić na czymś.
Moja przyjacióła ma termin porodu na 20 września, szwagierka na marzec 2016 i tak w moim otoczeniu tylko o dzieciaczkach się słyszy.
Tak bym chciała by nam Wszystkim się udało
miłego dnia kobitkiCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka Kobietki , dzis spałam w miarę spokojnie , chociaz temperatura rano mnie troszeczkę dobiła bo spada nie wiem czy tak powinno byc ale zawsze jak mierze wcześniej to mam spadek
Ania_| dawaj znac jak tylko odbierzesz wyniki , trzymam kciuki
Edycik - rób test najwyzej zrobisz drugi potem ale 6 dni to duzoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 07:28
Edycik lubi tę wiadomość
-
Carloq nie denerwuj się proszę,napewno wszystko jest w porządku.Głowa do góry
Może masz rację zrobię dziś test.Chciałam zrobić wczoraj, ale mąż stwierdził,że bardzo się denerwuję tym wszystkim i postanowił mnie zrelaksować hihih ...Carolq lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hejka Kobietki , dzis spałam w miarę spokojnie , chociaz temperatura rano mnie troszeczkę dobiła bo spada nie wiem czy tak powinno byc ale zawsze jak mierze wcześniej to mam spadek
Ania_| dawaj znac jak tylko odbierzesz wyniki , trzymam kciuki
Edycik - rób test najwyzej zrobisz drugi potem ale 6 dni to duzo
A do mnie @ sie zbliza, bedzie dzisiaj lub jutro, wiec raczej nic nie bedzie z siusiana w sobote.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby wrote:Musisz jeszcze dużo potrenować, ja jak pomyślę o teście to już mi się mocz zbiera, sikanie na zawołanie
A tak w ogóle to dzień dobry melduję się z (jeszcze) wysoką temperaturą, mega bólem cycków i jajników... Też chcę testować!!! Ale będę w sobotę o ile ta @ się nie pojawi szybciej... Która pije kawkę to życzę smacznegoCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Do jakiej temp spadla?, bo nie zaznaczylas jeszcze na wykresie. Tez tak mam, jak wczesniej mierze to jest nizsza, wystarczy 30min wczesniej. Nie martw sie:)
A do mnie @ sie zbliza, bedzie dzisiaj lub jutro, wiec raczej nic nie bedzie z siusiana w sobote.
36,8 teraz morzypłami 36,5 , nie wiem czy to dobry objaw
Wrosła 36,90Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:04
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby to masz tak jak karmiące matki na myśl o karmieniu mleko leci szalona Ty!
A tak w ogóle to dzień dobry melduję się z (jeszcze) wysoką temperaturą, mega bólem cycków i jajników... Też chcę testować!!! Ale będę w sobotę o ile ta @ się nie pojawi szybciej... Która pije kawkę to życzę smacznego
Pij zbożowa kawę , przy takiej temperaturę to juz uważaj -
Cześć Dziewczynki:)
nie było mnie wieczorem i teraz nadrabiam te kilka stron....
naprawdę mamy tu fajnie. Carolq i Luna nie przenoście się na fioletową, poczekajcie na nas, stworzymy tam swoją grupę
Cinnamonku witaj Siostro tempka w górze, u mnie też, trzymamy się!
Carolq miałam własnie kawę robić z ekspresu, a Ty piszesz o zbożowej....?Carolq, luna91 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Carolq wrote:Co tam słychać ja śpię i ciagle śpię a jak tam u Was ?
Carolq, śpij zdrowo : ) ja w pierwszej ciąży przespałam i przerzygałam 3 miesiące,węch miałam jak owczarek niemiecki, gdy tylko poczułam zapach kawy, albo perfum od razu wymioty, zapach moich nowych mebli w kuchni mnie wykańczał, też mdlości non stop. Mąż kawę pił w łazience ; )
AgaL, Carolq, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cinnamonku możliwe, bolało mnie podbrzusze, ale zobaczymy
właśnie patrzę na detektor oznak ciąży i pierwszy raz mam info, że prawdopodobieństwo pozytywnego testu ciążowego dziś to 18%
A co do kawy... poczekam zobaczę może dam radę, albo słabiutkiej się napiję.
Gorzej jak koleżanki z pracy zaczną kawy robić i mi zapachnie...ach!Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Jaśminowa - jeszcze rano obiecywałam, że nie będę szczać, ale w zasadzie czemu nie, siknę a nóż widelec czy łyżka...
Ja też po negacie humor straciłam, a jutro powtórka z rozrywki, ale nie potrafię sobie tej przyjemności odmówić, taki dreszczyk emocji no...
wciąga jak hazard ; )
Melduję poranne sikanko, wynik -https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik rób test
Sama rano jak zmierzyłam tempkę i zobaczyłam znowu górkę, to miałam biec i sikać... ale się powstrzymałam. Jakoś mi teraz dobrze z ta nadzieją. Jeszcze wytrzymam do soboty/niedzieli.
chyba napiję się też małej z ekspresu,do towarzystwaEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyTo czekamy na wyniki ja odłożyłam ten termometr bo co chwile inny wynik a tam juz nie mierze daje sobie spokoj z tym
Nie będę sie stresować niepotrzebnie . Ja kawka zbożowa , ale od kawy mnie nie odrzuca wiec brakuje mi normalnejEdycik, luna91 lubią tę wiadomość