Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:CzekającaMama jesteśmy tu po to, by można było i się pochwalić i pożalić! Co zrobisz, gorszy dzień, trzeba przetrwać :* ja ostatnio miałam taki, że ryczałam bez powodu i jeszcze dla Męża się dostało za nic raz jest dobrze raz źle... Przyjdzie weekend, odpoczniesz i wszystko wróci do normy :*
Oby jutro był lepszy dzień, bo dzisiaj to zamiast sikać to ryczę i już chyba z trzeci raz muszę poprawiać makijaż - masakra, a i jeszcze to czekanie co będzie dalej jest potworne, bo boję się kolejnego rozczarowania, a tyle już ich było...CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
AgaL wrote:Zdrówko:)
jejku ja dziś powinnam zablokować sobie tą stronę, bo zamiast pracować, to klepie i klepie tutaj
Aga, ja to samo, a robota leży, naprawdę już spadam, kawkę dopijam i się biorę do pracy ; )AgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
CzekającaMama wrote:Oby jutro był lepszy dzień, bo dzisiaj to zamiast sikać to ryczę i już chyba z trzeci raz muszę poprawiać makijaż - masakra, a i jeszcze to czekanie co będzie dalej jest potworne, bo boję się kolejnego rozczarowania, a tyle już ich było...
-
Edycik wrote:CzekającaMama mimo,że jestem świeżynką na forum to powiem - wyżal się smiało jak masz ochotę. Każdy ma takie dni i lepsze i gorsze.
Odpocznij w weekend sobie, zrelaksuj się.
Uda się,nie poddawaj się
Dzięki Słonko - naprawdę mam ewidentny spadek formy chyba, że już 6dpo dopadł mnie pmsEdycik lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
cinnamon cookie wrote:Wg OF 9dpo a wg mnie 10
też jestm 9dpo, ale wg mnie 10dpo:) no i te 18%.
Ech Siostro:)Carolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
CzekającaMama wrote:Dzięki Słonko - naprawdę mam ewidentny spadek formy chyba, że już 6dpo dopadł mnie pms
Bratek lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Czekająca_mama ...ściskam i tulę:* też mam takie dni w miesiącu, możliwe, że w ten weekend nadejdą. Nie trać nadziei, a my jesteśmy tu po to, żebyś pisała i żaliła się, aż będzie lepiej.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mundek wrote:a gdzie jest lista z kolejką testowania? kto jutro?
Skopiowałam od Paryzetki:
Na ten moment lista wygląda tak:
Środa:
Czwartek:Paryzetka83
Piątek:Ruby, Jasminowa
Sobota: madzikk, Cinnamon cookie
Niedziela:AgaL
Poniedziałek: Tyśkaa, RybaaaaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:No to są jaja, serio ciekawe jakie będą zakończenia naszych wykresów a Ty pracować miałaś!!
ok idę pracować...
ale nie chciałam Czekającej_mamy zostawiać... pisz do nas, jeśli to pomaga.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyJa tez siedzę cały czas na forum ale dzis mam luzik bo Pan montuje nowe rolety ja siedzę i jem marchewki Znów brak objawów a ja niezaspokojona Mama sie śmieje ze powinnam
Sie cieszyć jak sie dobrze czuje ale to takie uczucie którego nie mogę sie pozbyćEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Kochane nie smiać się proszę, znalazłam w pracy w szufladzie jeden owulacyjny z rossmana.
Poszła se siknąć, a tam druga blada kreseczka.
Nie chcę się nakręcać bo dziś 42dc a okresu nie mam 6 dzień jak wczesniej wspominałam,ale może......ojej nie wiem co myśleć.
Czy test owulacyjny może potwierdzić ciążę?madzikk lubi tę wiadomość