Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:Musisz jeszcze dużo potrenować, ja jak pomyślę o teście to już mi się mocz zbiera, sikanie na zawołanie
Ruby, to na zasadzie Psa Pavlowa, wypracowany odruch bezwarunkowy ; )
ja mam podobnieCarolq lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJak nie wiedziałam ze jestem to przedewszystkim gazy maż mnie nie poznawał i sie śmiał ze wychodzą po ślubie takie rzeczy dopiero, no i cos na co nie zwróciłam uwagi wyostrzenie na zapachy wydawało mi sie to normalne ale wkońcu zaczęłam czuć wiecej i wiecej i sie okazało pozatym
To brodawki ciemniejsze i pojawienie sie gruczolkow mlekowych , piersi mnie nie bolą nie wiem czy dla tego ze mam duże czy co , spanie o to tak właśnie ostatni tydzien i częstomocz . no i to chyba wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:28
AgaL, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Bratek wrote:luna91, nie dziwię Ci się!!!
Ściskam kciuki, wysyłam dobre myśli...
Będzie dobrze!!!!!
Echhh... wiecie co, kilka dobrych godzin na sprawdzenie, jak pozastępować suple typu Profertil. Ale trzeba przyznać, że da się to zrobić taniej - gotowa kuracja Profertilem, to ok.200-220zł/miesiąc (trwać powinna ok.3 miesiące - tyle, co produkcja nowego nasienia). A rozbijając to na składniki, nawet dobrych firm (wybrałam głównie Swanson'a), wychodzi jakieś 100zł... Tylko wiadomo, więcej łykania. No ale za to i ja będę mogła Małżowi podbierać, więc Misiek uznał, że tak będzie lepiej - zwłaszcza, że robię skrzyżowanie tego, co wydało mi się na rynku najlepsze, czyli Profertilu i FertilMan Plus
Mam nadzieję, że pomogą nam te suple. A nawet, jak nasienie super się nie poprawi... to przynajmniej ogólna kondycja Małża powinna się poprawić, bo biedak zapracowany nieprzeciętnie ;/
Bratek, teraz to będą wieloraczki czuję : ) na pewno się poprawiBratek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
AgaL wrote:Edycik rób test
Sama rano jak zmierzyłam tempkę i zobaczyłam znowu górkę, to miałam biec i sikać... ale się powstrzymałam. Jakoś mi teraz dobrze z ta nadzieją. Jeszcze wytrzymam do soboty/niedzieli.
chyba napiję się też małej z ekspresu,do towarzystwa
No to obie napijmy się tej kawki
Tak myślę,że jutro już piątek może wstrzymać się z testowaniem do soboty.
Brzuch boli jak na @.
mam podobnie jak Ty jakoś mi dobrze z tą nadzieję,że może się udało... -
Edycik wrote:No to obie napijmy się tej kawki
Tak myślę,że jutro już piątek może wstrzymać się z testowaniem do soboty.
Brzuch boli jak na @.
mam podobnie jak Ty jakoś mi dobrze z tą nadzieję,że może się udało...
Edycik ja też żadnych specjalnych objawów nie mam, tylko ta tempka...a reszta jak na @.
ale nadzieja jest.
To idę po tą małą czarną
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa wrote:Dziewczyny,
No to chlup! ja też przy kawce, nasze zdrowie! Biorę się do pracy, dobrego dnia wszystkim : )
Zdrówko:)
jejku ja dziś powinnam zablokować sobie tą stronę, bo zamiast pracować, to klepie i klepie tutajCarolq, Edycik, madzikk, cinnamon cookie, luna91 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:A jaki dokładnie wiesiołek łykasz? Bo u mnie problem z ilością śluzu a rkzciągliwego to od lat nie widziałam
Nie mam opakowania z w pracy ale to olej z wiesiołka zimnotłoczony, kapsułki elastyczne 500mg mam opakowanie 150 szt.
Dziś już lepiej niż wczoraj z rana śluz jak ta lala wracam z pracy i za męża się bioręCarolq, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:36,8 teraz morzypłami 36,5 , nie wiem czy to dobry objaw
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
ja też właśnie wypiłam kawkę i tradycyjnie nadrobiłam zaległości forumowe udanego dnia Kobietki niech moc będzie z Wami
cinnamon cookie, CzekającaMama, AgaL lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Hejka dziewczyny
ania__l - czekam z niecierpliwością na wyniki bety i mocno zaciskam kciuki
Edycik - 6 dni spóźnienia z @ - kobieto, ale Ty masz silną wolę, ja już bym sikała na nie jeden test. Testuj Kochana testuj
Carolq - głowa do góry - tempka mierzona o wcześniejszej porze zawsze jest niższa, więc się nie zamartwiaj, bo to normalne <
A tak co do kawki - ogólnie - to ja też właśnie chlipię sobie kawusię i od rana jakoś mam doła i ryczę. Wiecie nienawidzę takich dni jak ten, w których czuję, że wszystko mnie przerosło i nie umiem znaleźć dobrego wyjścia z sytuacji. Ciąży brak od wielu miesięcy, starania, starania i dupa, dupa, dupa, a do tego w pracy tak niepewna sytuacja, że możliwe, że będę musiała odłożyć starania i wtedy to już będzie coś na maxa. Czekam na weekend, żeby odpocząć od wszystkiego i zaszyć się pod kołderką, bo może wtedy mi jakoś przejdzie.
Koniec marudzenia, bo nie chcę Wam psuć humoru, a jak mi się zachce niebawem siku to sobie siknę na teścior owulacyjny, żeby sprawdzić, czy nadal się utrzymuje mój pregnyl - taki test dla sportuEdycik lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Jasminowa wrote:Carolq, śpij zdrowo : ) ja w pierwszej ciąży przespałam i przerzygałam 3 miesiące,węch miałam jak owczarek niemiecki, gdy tylko poczułam zapach kawy, albo perfum od razu wymioty, zapach moich nowych mebli w kuchni mnie wykańczał, też mdlości non stop. Mąż kawę pił w łazience ; )
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
CzekającaMama jesteśmy tu po to, by można było i się pochwalić i pożalić! Co zrobisz, gorszy dzień, trzeba przetrwać :* ja ostatnio miałam taki, że ryczałam bez powodu i jeszcze dla Męża się dostało za nic raz jest dobrze raz źle... Przyjdzie weekend, odpoczniesz i wszystko wróci do normy :*