Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
Edycik - Ty se jaj nie rób tylko leć po ciążowy, obowiązkowo. Ja też miałam pozytywny owulacyjny.
Dziewczyny sikajcie, bo mnie zżera ciekawość. Nawet na owulacyjne.Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Edycik wrote:Kochane nie smiać się proszę, znalazłam w pracy w szufladzie jeden owulacyjny z rossmana.
Poszła se siknąć, a tam druga blada kreseczka.
Nie chcę się nakręcać bo dziś 42dc a okresu nie mam 6 dzień jak wczesniej wspominałam,ale może......ojej nie wiem co myśleć.
Czy test owulacyjny może potwierdzić ciążę?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik wrote:luna91 jak tylko będę w domu to sobie siknę na ciążowy, nie chcę sobie robić nadzieji, ale teraz w pracy skupić się nie mogę ...
jakoś mi dziś słabawo chwilami, ręce mi się trzęsą.
ale poza tym pełna nadziei
Edycik rób test, czekam na wieściKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
No to tym bardziej musisz rozwiązać sytuację. Wiem, że się boisz ja też się bałam, ale to nic nie zmieni. Musisz wiedzieć, tym bardziej, że jesteś już długo po ewentualnym terminie @. Trzymam kciuki!
A ja nadal nie mogę się napatrzeć na wykres cinnamon i AgaLEdycik, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna my od siebie kopiujemy to nie wnikaj wszystko pod publikę hahah żartuję temperatura wysoko ale czuję się słabo i co chwilę boli mnie podbrzusze więc nie zastanawiam się na pozytyw... Gdybym czuła przynajmniej inne objawy niż zawsze przed @ to może bym wierzyła... A tak pozostaje tylko cichutka nadzieja
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ja nie siknę na owulacyjny bo nie będzie drugiej kreski i tylko się zestresuję że jednak dupa z tego i pewnie siknę na ciążowy z nerwów i będzie to samo i ooooo taki będzie finał....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
sylwia1985 wrote:sikajcie sikajcie dziewuszki
moja @ wlasnie sie skonczylasylwia1985, luna91 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga nie nie, to był przewidywany scenariusz co by było gdybym siknęła na owulacyjny naprawdę trzymam się w postanowieniu, że wytrzymam do soboty zresztą wiem, że jutrzejsza i sobotnia tempka dużo mi powie
Sylwia1985 nooo to niedługo zaczną się działania -
nick nieaktualnyheja,
Jaśminowa -trening zrobiony, u mnie to samo
Skoczyłam na zakupy żeby humor poprawić, kupiłam kosmetyki, jakieś spodnie furę żarcia, a za chwilkę zrobię sobie kawkę...
Dzisiaj pracuję z domu także luz blues prawie weekend bo jutro też z domu
U mnie nie dzieje się nic w kierunku ciąży tak na serio serio to wszystkie objawy ustąpiły tylko piersi zaczynają być wrażliwe jak przed @ także kupa będzie...
A poro to Ja mam 7-8 dni po a już dwa razy na test sikałam a wy już 10 dni to gratuluję wytrwałości!!!
Edyta - owulacyjnymi się nie nakręcaj bo ja ostatnio miałam słabą drugą prawie cały cykl, a w ciąży nie byłam, także radzę jednak zrobić ciążowyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 11:06
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Aga nie nie, to był przewidywany scenariusz co by było gdybym siknęła na owulacyjny naprawdę trzymam się w postanowieniu, że wytrzymam do soboty zresztą wiem, że jutrzejsza i sobotnia tempka dużo mi powie
Sylwia1985 nooo to niedługo zaczną się działania
a ty kiedy masz mieć @? -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:W tamtym miesiącu miałam 18 a ja dostaję tego samego dnia lub max do dwóch dni później, więc 20 to powinnam na 100% dostać
o to ty jesteś już blisko rozwiązania ciążowej zagadki, ja to dopiero 25 ...się naczekam jeszcze na tą @ -
nick nieaktualny