X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby cały cykl :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żeby nie odbiegać od Was za nadto z testowaniem to też sikam codziennie ale na ovu i na razie nawet na nim nie dane mi było dwóch kresek zobaczyć. Mimo to od dziś będę męża molestować bo mam go tylko do niedzieli.

Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    a to się pije cały cykl czy tylko do owu jak wiesiołka? zakupię to na przyszły cykl...

to pijesz cały cykl. Jak dla mnie to smakuje jak woda.

Gdyby nie to że po okresie jestem to jak nic widziałabym dziś objawy ciążowe a tak chyba się przeziębiłam. normalnie mdłości na całego

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    AgaL żartowałam :D siedź z nami :D a Paryzentka miała wczoraj plamienie... Więc nie wiem co dziś się dzieje...

Hej hej, pisałam z samego rana, ale przebić się tu dziś to trudna sztuka ;) Ja dziś nowy cykl zaczęłam w bólach :) Więc testować jakby nie było sensu ;)
    AgaL wrote:
    Paryzentka powodzonka w nowym cyklu !

Nie dziękuję ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:02

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zrobilam test rano i wyszla druga kreska znacznie mocniejsza niz ostatnio i juz dobrze widoczna.
    I bylam tez na becie. Jutro bede miała wynik

luna91, Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Hej hej, pisałam z samego rana, ale przebić się tu dziś to trudna sztuka ;) Ja dziś nowy cykl zaczęłam w bólach :) Więc testować jakby nie było sensu ;)
    Aaaa przepraszam, faktycznie gdzieś mi to umknęło... Rozumiem, czyli kolejny cykl rozpoczęty:*

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Ja dzisiaj zrobilam test rano i wyszla druga kreska znacznie mocniejsza niz ostatnio i juz dobrze widoczna.
    I bylam tez na becie. Jutro bede miała wynik

Gratki w takim razie:)

Dziewczyny już jest serio coraz więcej zaciążonych, a jak dołączą kolejne w tym miesiącu to może warto by na fioletowej stworzyć własną naszą grupę?
    Można oczywiście udzielać się na obu grupach...

Po prostu myślę, że jak rozpętają się typowo ciążowe dyskusje to niektórym może to sprawiać przykrość i ból, nie mówię żeby się nie odzywać, ale żeby typowo ciążowe dyskusje prowadzić na fioletowej, a takie ogóle tutaj...co myślicie?
    Jak jest wasze zdanie inne to ja się dostosuję:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:07

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka - niech moc będzie z tobą!!!! ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aaaa przepraszam, faktycznie gdzieś mi to umknęło... Rozumiem, czyli kolejny cykl rozpoczęty:*

Nowy cykl, nowe nadzieje :) A najprzyjemniejsze w tym wszystkim są starania, a te dopiero przede mną :)

Dzięki Ruby <3 A Twój pomysł z fioletową stroną mi się podoba, jestem za ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:18

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz zrobiłam wątek na fioletowej o czerwcowych mamusiach wiec czekam tam na was ;)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    sikanie.gif

A to dla wszystkich niebawem sikających na testy :D Tego Wam życzę!

Luna, dziękuję : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja dziś nowy cykl zaczęłam w bólach :) Więc testować jakby nie było sensu ;)
    To zaczynamy razem :) Wysyłam dobre fluidy!!!! :-D
    I oby nas jak najmniej skręcało! :)

Echh, jak na złość na mnie paracetamol tak sobie działa. Zdecydowanie lepiej działa ibuprofen, który niestety, z racji bolesności @, czasem łykałam wręcz wiadrami ;) Ale w kilku już miejscach spotkałam się z info, że NLPZ-y (czyli m.in.ibuprofen, a także ketoprofen, który też czasem używam - w wersji fortez resztą, jak już nic nie działa) zaburzają owulację ;/ Staram się więc używać ich od jakiegoś czasu jak najmniej ;/
    Oooooooby przy tej @ udało się z ich minimalną ilością ;)

P.S. luna91 - nie może mi się przestać gębiszon cieszyć na widok tej emotki :)))
    sikanie.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:28

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png

Wysłany: 17 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jestem za :) dobry pomysł :) a wątek nie może być na konkretny miesiąc tylko ogólny :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psryzentka grunt to pozytywne nastawienie :) może spróbuj z tym wiesiołkiem ?

Czerwiec to piękny miesiąc na rodzinie :)

Sama jestem z czerwca :p

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

To ja się przyznaję do drugiego falstartu, skoczyłam na betę do lab, które mam blisko domu, a że pracuję dzisiaj z domu to aż się prosiło ; ), wracając kupiłam całą paczkę babeczek czekoladowych i pół paczki już zjadłam ; )

Mam dzisiaj 8 dzień po owu i naprawdę wkurza mnie ta moja niecierpliwość. W zeszłym miesiącu tak byłam zmęczona ciągłym robieniem testów, że jak przyszła @ to odetchnęłam z ulgą, że w końcu wiem na czym stoje, niepewność jest najgorsza. Taj jak pisała Bratek, niby czuję, że nic nie będzie, ale gdzieś nadzieja jest dopóki nie ma @.

W przyszłym miesiącu chciałabym ograniczyć robić testy, albo zacząć je robić np od 10 dnia po owu, a nie od 6...to jak wychodzenie z nałogu, chyba sposobem jest nie mieć w domu testów.

Kourtney- gratuluję : ) pewnie będzie więcej ciąż do końca miesiąca : )

Na Fioletowych nowa grupa- jestem za !

Bratek, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny :) moja pierwsza ciaze stracilam w lipcu teraz staram sie o druga :) mam nadzieje ze z happy endem :)

ania__l lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to zaproponujmy jakąś nazwę tak żeby wszystkie wiedziały gdzie się udać:)
    Moja propozycja:

Po staraniach Po wykresach z NOWYMI bolączkami, świetnie poznane wspieramy się dalej :)

Edycik, madzikk, Mundek, cinnamon cookie, Bratek, Paryzetka83, luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ok to zaproponujmy jakąś nazwę tak żeby wszystkie wiedziały gdzie się udać:)
    Moja propozycja:

Po staraniach Po wykresach z NOWYMI bolączkami, świetnie poznane wspieramy się dalej :)

mnie się bardzo podoba :) jestem na TAK :D
    pewnie każda i tak będzie podczytywała oba tematy

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ale Ty masz głowę pełną pomysłów :) nie da się nudzić przy Tobie ;)

ja jestem ZA!

a nazwa super:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Hejka dziewczyny :) moja pierwsza ciaze stracilam w lipcu teraz staram sie o druga :) mam nadzieje ze z happy endem :)

Natalii00 witamy:)
    i życzę udanego cyklu!

Natalii00 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
‹‹ 269 270 271 272 273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ