Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja żeby nie odbiegać od Was za nadto z testowaniem to też sikam codziennie ale na ovu i na razie nawet na nim nie dane mi było dwóch kresek zobaczyć. Mimo to od dziś będę męża molestować bo mam go tylko do niedzieli.
Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:a to się pije cały cykl czy tylko do owu jak wiesiołka? zakupię to na przyszły cykl...
to pijesz cały cykl. Jak dla mnie to smakuje jak woda.
Gdyby nie to że po okresie jestem to jak nic widziałabym dziś objawy ciążowe a tak chyba się przeziębiłam. normalnie mdłości na całego -
cinnamon cookie wrote:AgaL żartowałam siedź z nami a Paryzentka miała wczoraj plamienie... Więc nie wiem co dziś się dzieje...
Hej hej, pisałam z samego rana, ale przebić się tu dziś to trudna sztuka Ja dziś nowy cykl zaczęłam w bólach Więc testować jakby nie było sensu
AgaL wrote:Paryzentka powodzonka w nowym cyklu !
Nie dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:02
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Hej hej, pisałam z samego rana, ale przebić się tu dziś to trudna sztuka Ja dziś nowy cykl zaczęłam w bólach Więc testować jakby nie było sensu
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Ja dzisiaj zrobilam test rano i wyszla druga kreska znacznie mocniejsza niz ostatnio i juz dobrze widoczna.
I bylam tez na becie. Jutro bede miała wynik
Gratki w takim razie:)
Dziewczyny już jest serio coraz więcej zaciążonych, a jak dołączą kolejne w tym miesiącu to może warto by na fioletowej stworzyć własną naszą grupę?
Można oczywiście udzielać się na obu grupach...
Po prostu myślę, że jak rozpętają się typowo ciążowe dyskusje to niektórym może to sprawiać przykrość i ból, nie mówię żeby się nie odzywać, ale żeby typowo ciążowe dyskusje prowadzić na fioletowej, a takie ogóle tutaj...co myślicie?
Jak jest wasze zdanie inne to ja się dostosujęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:07
cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Aaaa przepraszam, faktycznie gdzieś mi to umknęło... Rozumiem, czyli kolejny cykl rozpoczęty:*
Nowy cykl, nowe nadzieje A najprzyjemniejsze w tym wszystkim są starania, a te dopiero przede mną
Dzięki Ruby A Twój pomysł z fioletową stroną mi się podoba, jestem zaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:18
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Ja dziś nowy cykl zaczęłam w bólach Więc testować jakby nie było sensu
I oby nas jak najmniej skręcało!
Echh, jak na złość na mnie paracetamol tak sobie działa. Zdecydowanie lepiej działa ibuprofen, który niestety, z racji bolesności @, czasem łykałam wręcz wiadrami Ale w kilku już miejscach spotkałam się z info, że NLPZ-y (czyli m.in.ibuprofen, a także ketoprofen, który też czasem używam - w wersji fortez resztą, jak już nic nie działa) zaburzają owulację ;/ Staram się więc używać ich od jakiegoś czasu jak najmniej ;/
Oooooooby przy tej @ udało się z ich minimalną ilością
P.S. luna91 - nie może mi się przestać gębiszon cieszyć na widok tej emotki ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:28
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
To ja się przyznaję do drugiego falstartu, skoczyłam na betę do lab, które mam blisko domu, a że pracuję dzisiaj z domu to aż się prosiło ; ), wracając kupiłam całą paczkę babeczek czekoladowych i pół paczki już zjadłam ; )
Mam dzisiaj 8 dzień po owu i naprawdę wkurza mnie ta moja niecierpliwość. W zeszłym miesiącu tak byłam zmęczona ciągłym robieniem testów, że jak przyszła @ to odetchnęłam z ulgą, że w końcu wiem na czym stoje, niepewność jest najgorsza. Taj jak pisała Bratek, niby czuję, że nic nie będzie, ale gdzieś nadzieja jest dopóki nie ma @.
W przyszłym miesiącu chciałabym ograniczyć robić testy, albo zacząć je robić np od 10 dnia po owu, a nie od 6...to jak wychodzenie z nałogu, chyba sposobem jest nie mieć w domu testów.
Kourtney- gratuluję : ) pewnie będzie więcej ciąż do końca miesiąca : )
Na Fioletowych nowa grupa- jestem za !
Bratek, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyok to zaproponujmy jakąś nazwę tak żeby wszystkie wiedziały gdzie się udać
Moja propozycja:
Po staraniach Po wykresach z NOWYMI bolączkami, świetnie poznane wspieramy się dalejEdycik, madzikk, Mundek, cinnamon cookie, Bratek, Paryzetka83, luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:ok to zaproponujmy jakąś nazwę tak żeby wszystkie wiedziały gdzie się udać
Moja propozycja:
Po staraniach Po wykresach z NOWYMI bolączkami, świetnie poznane wspieramy się dalej
mnie się bardzo podoba jestem na TAK
pewnie każda i tak będzie podczytywała oba tematy -
Natalii00 wrote:Hejka dziewczyny moja pierwsza ciaze stracilam w lipcu teraz staram sie o druga mam nadzieje ze z happy endem
Natalii00 witamy:)
i życzę udanego cyklu!Natalii00 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę