Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziś słonecznie
Paryzetka, trzymam kciuki za kolejny cykl z zielonym zakończeniem nie mogę się nadziwić dziewczyny Waszemu pozytywnemu nastawieniu po przyjściu @. Jesteście wielkie! :-*
Natalii, witamy u nas, rozgość się i czuj jak u siebie
Ruby, z taką nazwą wątku to na pewno się odnajdziemy jestem ZA.
Kas50 to może zmolestuj dzisiaj męża, tak niezapowiedzianie
A ja od wczoraj jakoś okresowo się czuję, hmmm... Najwcześniej @ może przyjść w poniedziałek. Oby był to poniedziałek fafnastego dnia któregoś tam miesiąca 2016 roku i tego się trzymam.
Poza tym ostatnio chodzę jak zombie, idą ząbki i me dziecię spać w nocy nie daje... Ehhh...
Miłego popołudnia!Natalii00, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
kas50 wrote:Ja mam dziś mega rozciagliwy plodny śluz. ..test ovu negatywny...z mężem umowilam się na weekend. ..hmmm
tak prawdę mówiąc jesli patrząc na śluz to ja też nigdy nie miałam zgodnie z tym co wychodziło na paskach owulacyjnych
każdy organizm inny i chyba lepiej zawierzyć testom owulacyjnym jak wskażą owulację ale moge się mylić -
nick nieaktualnycieszę się dziewczyny, że się zgadzacie:)
Także apel do Carolq albo Luny:
Proszę dziewczyny załóżcie któraś z was nowy wątek na fioletowej o nazwie:
Po staraniach Po wykresach z NOWYMI bolączkami, świetnie poznane, wspieramy się dalej...
I w pierwszym poście napiszcie, że to kontynuacja wątku z różowej strony:) i dajcie listę dziewczyn które już są zaciążone czyli na początek wy same + Kourtney i nie wiem kto tam jeszcze będzie chciał to da znać i będziecie dodawać do listy
Jak tylko założycie to wpadam zostawić postacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Chciałam zacząć mierzyć, ale chwyciłam za termometr i się okazało, że cały czas pokazuje 7 stopni ; ), nie mogę się zabrać za zakup nowgo.
Niech będzie to Ja w nowym cyklu będę ci towarzyszyć, może testomania przerodzi się w tempkomanię w każdym razie jeszcze czekamy na twoją betę pierwsze:) ja nie mam odwagi iść bo jakoś mi szkoda kasy bo i tak nic w niej nie będzie:/ -
Natalii00 wrote:Dziewczyny a dzisiaj tez mam testa zrobic 2 wieczotem owulacyjnego czy jutro lepiej zeby zobaczyc czy ciemnieje mi czy nie
-
cinnamon cookie wrote:Owulacyjne robi się popołudniu, najlepiej chyba około 16... Ja robiłam chyba ok 17 i miałam bardzo mocną kreskę a na następny dzień o tej samej godzinie już delikatna kreska
-
Ruby, Matko Nasza
Lepiej sama załóż, wtedy już na pewno nikt się nie pomyli )))))
Jasminowa - czekamy na Twoje wyniki. A co do testów... Hmm, no ja bardzo walczę ze sobą, by tym razem nie kupować. Zostały ze 3 i w sumie może by to wystarczyło....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:42
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rybaaaa wrote:Witam się dziś słonecznie
Paryzetka, trzymam kciuki za kolejny cykl z zielonym zakończeniem nie mogę się nadziwić dziewczyny Waszemu pozytywnemu nastawieniu po przyjściu @. Jesteście wielkie! :-*
Nie ma co się smucić, to na pewno nie pomoże w zajściu Poza tym mi łatwiej w tym cyklu, bo (pomimo wyszukiwania objawów) jakoś nie liczyłam na ciążę. Tylko emocji związanych z testowaniem mi zabrakło, w kolejnym cyklu przynajmniej owulacyjne porobięcinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Carolq wrote:Dziewczyny mam rwący ból w pachwinie i w lewej nodze ? Pomocy co to moze znaczyć
To nic, rozciągają się wiązadła i mięśnie macicy, ból promieniuje na nogę i pachwinę take it easy też tak mam i miałam Oczywiście kochana zgłoś to lekarzowi jak będziesz na wizycie najbliższej a jak Cię bardzo rwie i się długo utrzymuje i masz wrażenie, że coś jest nie tak to pójdź do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:29
Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Niech będzie to Ja w nowym cyklu będę ci towarzyszyć, może testomania przerodzi się w tempkomanię w każdym razie jeszcze czekamy na twoją betę pierwsze:) ja nie mam odwagi iść bo jakoś mi szkoda kasy bo i tak nic w niej nie będzie:/[/QUOTE]
Tempkomania na pewno będzie tańszą wersją ; ), a jak człowiek musi mieć już jakąś manię,to niech już tak po kieszeni nie ciągnie ; )
Wynik bety będzie jutro rano dopiero, ale przynajmniej 8 dni po owu jak nic nie będzie, to już będę wiedziała. Zaliczam tą betę na poczet jutrzejszego testowania, na które jestem wpisana ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Natalii00 wrote:Dziewczyny a dzisiaj tez mam testa zrobic 2 wieczotem owulacyjnego czy jutro lepiej zeby zobaczyc czy ciemnieje mi czy nie
zrób wieczorem też, w ogóle zalecają testy owulacyjne robić po 16:00 z tego co pamiętamhttps://www.maluchy.pl/ci-72052.png