X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziś słonecznie :-)
    Paryzetka, trzymam kciuki za kolejny cykl z zielonym zakończeniem ;-) nie mogę się nadziwić dziewczyny Waszemu pozytywnemu nastawieniu po przyjściu @. Jesteście wielkie! :-*
    Natalii, witamy u nas, rozgość się i czuj jak u siebie :-)
    Ruby, z taką nazwą wątku to na pewno się odnajdziemy :-) jestem ZA.
    Kas50 to może zmolestuj dzisiaj męża, tak niezapowiedzianie ;-)

A ja od wczoraj jakoś okresowo się czuję, hmmm... Najwcześniej @ może przyjść w poniedziałek. Oby był to poniedziałek fafnastego dnia któregoś tam miesiąca 2016 roku :-) i tego się trzymam.
    Poza tym ostatnio chodzę jak zombie, idą ząbki i me dziecię spać w nocy nie daje... Ehhh...

Miłego popołudnia! :-)

Natalii00, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ja mam dziś mega rozciagliwy plodny śluz. ..test ovu negatywny...z mężem umowilam się na weekend. ..hmmm

tak prawdę mówiąc jesli patrząc na śluz to ja też nigdy nie miałam zgodnie z tym co wychodziło na paskach owulacyjnych
    każdy organizm inny i chyba lepiej zawierzyć testom owulacyjnym jak wskażą owulację :) ale moge się mylić

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cieszę się dziewczyny, że się zgadzacie:)

Także apel do Carolq albo Luny:
    Proszę dziewczyny załóżcie któraś z was nowy wątek na fioletowej o nazwie:

Po staraniach Po wykresach z NOWYMI bolączkami, świetnie poznane, wspieramy się dalej...

I w pierwszym poście napiszcie, że to kontynuacja wątku z różowej strony:) i dajcie listę dziewczyn które już są zaciążone czyli na początek wy same + Kourtney i nie wiem kto tam jeszcze będzie chciał to da znać i będziecie dodawać do listy ;)

Jak tylko założycie to wpadam zostawić posta ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii witaj:)

Ryba to też kochana jesteś przed testowaniem:) ciekawe jaki będzie bilans we wrześniu ;)

Rybaaaa lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i zrobilam i jasniutka kreseczka jest musze wieczorem powtorzyc albo jutro i zobaczyc czy ciemnieje

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Chciałam zacząć mierzyć, ale chwyciłam za termometr i się okazało, że cały czas pokazuje 7 stopni ; ), nie mogę się zabrać za zakup nowgo.

Niech będzie to Ja w nowym cyklu będę ci towarzyszyć, może testomania przerodzi się w tempkomanię ;) w każdym razie jeszcze czekamy na twoją betę pierwsze:) ja nie mam odwagi iść bo jakoś mi szkoda kasy bo i tak nic w niej nie będzie:/

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile ta beta kosztuje?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a dzisiaj tez mam testa zrobic 2 wieczotem owulacyjnego czy jutro lepiej zeby zobaczyc czy ciemnieje mi czy nie

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A ile ta beta kosztuje?
    Zależy od laboratorium... Z tego co dziewczyny pisały to od 17zl do nawet chyba 50 :|

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 17 września 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Dziewczyny a dzisiaj tez mam testa zrobic 2 wieczotem owulacyjnego czy jutro lepiej zeby zobaczyc czy ciemnieje mi czy nie
    Owulacyjne robi się popołudniu, najlepiej chyba około 16... Ja robiłam chyba ok 17 i miałam bardzo mocną kreskę a na następny dzień o tej samej godzinie już delikatna kreska :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Owulacyjne robi się popołudniu, najlepiej chyba około 16... Ja robiłam chyba ok 17 i miałam bardzo mocną kreskę a na następny dzień o tej samej godzinie już delikatna kreska :)
    ja o 15 zrobilam i jasniutka tylko ta druga jest i nie wiem czy dzisiaj jeszcze zrobic czy lepiej jutri

Wysłany: 17 września 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    ja o 15 zrobilam i jasniutka tylko ta druga jest i nie wiem czy dzisiaj jeszcze zrobic czy lepiej jutri
    Zrób jutro o 15 ale lepiej działaj ze swoim ukochanym :D

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, Matko Nasza :P ;)
    Lepiej sama załóż, wtedy już na pewno nikt się nie pomyli :))))))

Jasminowa - czekamy na Twoje wyniki. A co do testów... Hmm, no ja bardzo walczę ze sobą, by tym razem nie kupować. Zostały ze 3 i w sumie może by to wystarczyło.... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:42

AgaL lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam rwący ból w pachwinie i w lewej nodze ? Pomocy co to moze znaczyć

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    Witam się dziś słonecznie :-)
    Paryzetka, trzymam kciuki za kolejny cykl z zielonym zakończeniem ;-) nie mogę się nadziwić dziewczyny Waszemu pozytywnemu nastawieniu po przyjściu @. Jesteście wielkie! :-*

Nie ma co się smucić, to na pewno nie pomoże w zajściu :) Poza tym mi łatwiej w tym cyklu, bo (pomimo wyszukiwania objawów) jakoś nie liczyłam na ciążę. Tylko emocji związanych z testowaniem mi zabrakło, w kolejnym cyklu przynajmniej owulacyjne porobię :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 17 września 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Dziewczyny mam rwący ból w pachwinie i w lewej nodze ? Pomocy co to moze znaczyć
    Niestety ja nie wiem :( długo się utrzymuje?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

To nic, rozciągają się wiązadła i mięśnie macicy, ból promieniuje na nogę i pachwinę :) take it easy ;) też tak mam i miałam :) Oczywiście kochana zgłoś to lekarzowi jak będziesz na wizycie najbliższej :P a jak Cię bardzo rwie i się długo utrzymuje i masz wrażenie, że coś jest nie tak to pójdź do lekarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:29

Carolq lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech będzie to Ja w nowym cyklu będę ci towarzyszyć, może testomania przerodzi się w tempkomanię ;) w każdym razie jeszcze czekamy na twoją betę pierwsze:) ja nie mam odwagi iść bo jakoś mi szkoda kasy bo i tak nic w niej nie będzie:/[/QUOTE]

Tempkomania na pewno będzie tańszą wersją ; ), a jak człowiek musi mieć już jakąś manię,to niech już tak po kieszeni nie ciągnie ; )
    Wynik bety będzie jutro rano dopiero, ale przynajmniej 8 dni po owu jak nic nie będzie, to już będę wiedziała. Zaliczam tą betę na poczet jutrzejszego testowania, na które jestem wpisana ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:

zrób wieczorem też, w ogóle zalecają testy owulacyjne robić po 16:00 z tego co pamiętam

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A ile ta beta kosztuje?

40zł w bruss lab, ale to jedyne blisko mnie

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ