X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łuna dzięki bo siedzę juz zaryczane i cała drze ze cos sie dzieje , to ból taki nagły i promieniujący .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie z innej beczki, macie może jakiś przepis na chleb sojowy? Ważne żeby był bez mleka i bez jajek.

• madzikk Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    To nic, rozciągają się wiązadła i mięśnie macicy, ból promieniuje na nogę i pachwinę :) take it easy ;) też tak mam i miałam :) Oczywiście kochana zgłoś to lekarzowi jak będziesz na wizycie najbliższej :P a jak Cię bardzo rwie i się długo utrzymuje i masz wrażenie, że coś jest nie tak to pójdź do lekarza.
    Luna, cale szczescie ze z nami jestes. Mozna sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec i uspokoic. Carloq, twoje prosby zeby kropek dal jakis znak ze rosnie ok chyba znowu zostaly wysluchane :)

Bratek, luna91 lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku ja nie mogę założyć bo jak nie zajdę w najbliższym czasie to bez sensu żebym edytowała dziewczynom listę...
    Ale ja nikt nie założy to ja założę jak zajdę, a na pewno cynamonek albo któraś z dziewczyn co była także za utworzeniem tegoż wątku;)

edit: muszę zajść w tę cionsze żeby założyć nowy wątek, teraz to mam dopiero motywację :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:48

Paryzetka83, madzikk, cinnamon cookie, Bratek, Mundek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby z taką motywacją to już nie masz innego wyjścia ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam teścik i jedna kreska :( oczywiście doła złapałam strasznego
    super @ nie ma 6 dzień owulacyjny pozytywny, ciążowy negatywny i bądź tu mądra :(
    miałam cichą nadzieję,że będzie delikatna kreseczka pod literką T

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    super @ nie ma 6 dzień owulacyjny pozytywny, ciążowy negatywny i bądź tu mądra :(

Przykro mi kochana, ale nie pisałaś czasem, że na owulacyjnym słaba kreska? bo tego niestety nie zalicza się do pozytywnych...
    No i też prawda jest taka, że nie u wszystkich tak to działa, że jak owulacyjny pozytywny to ciążowy też...głowa do góry...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik. nie załamuj się. Spróbuj rano z pierwszego moczu. A jak nie wyjdzie to idź do gina na wywołanie i nowy cykl zaczniesz już z nami. Będzie raźniej i na bank się uda

• madzikk Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Edycik z tego co pamietam to ten owulacyjny byl negatywny bo kreska jasniejsza. A moze nasiusiaj na ciazkwy jeszcze raz jutro z pierwszego siurka.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no teraz to już musisz zajść w cionrze!!!! Nowy wątek to najlepsza motywacja na świecie :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do lekarza na 19:30 troszkę sie niepokoje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq trzymaj się tulam mocno na pewno wszystko będzie dobrze 50przytula.gif

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carloq idź do lekarza i daj znać nam czy wszystko ok.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy - fajnie mieć wsparcie w Was, spróbuję rano jak radzicie z porannego sikanka.
    Jak nie to 23 idę do lekarza niech mi coś da na wywołanie @.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 17 września 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq bez nerwów, dowiedz się co i jak i wszystko będzie dobrze :*

katiuszaa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon czy ja Ci już mówiłam że ładny masz ten wykresik? Jak nic zielono się skończy

Wysłany: 17 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszaa nie wiem czy mówiłaś, ale Kochana uwierz, że siedzę kolejny dzień w pracy z takimi bólami na @ że naprawdę nie wierzę w zielone zakończenie :) niestety ale cyc boli, jajniki bolą, tylko ta temperatura się utrzymuje... Jutro i pojutrze to dla mnie dni sądu :D jak pójdzie w dół to tak jak się spodziewałam...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ja mam dziś mega rozciagliwy plodny śluz. ..test ovu negatywny...z mężem umowilam się na weekend. ..hmmm

Ja dokładnie tak samo i z testem i z śluzem ale nie czekam i dziś zamierzam pobaraszkować :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, nie martw się, każda z nas tak się czuje po zobaczeniu jednej kreski : ) następny cykl tuż tuż

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwczyny jadę już do Berlina na ten ślub. Nie wiem jak tam z netem będzie więc wszystkim testującym życzę powodzenia, samych zielonych kropek :) co byśmy szybko trafiły na fioletową stronę do świetnego nowego wątku.

Będę z Wami myślami :*

atdc15nmjt4tk663.png

Wysłany: 17 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene baw się dobrze :)

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ