X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łuna dzięki bo siedzę juz zaryczane i cała drze ze cos sie dzieje , to ból taki nagły i promieniujący .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie z innej beczki, macie może jakiś przepis na chleb sojowy? Ważne żeby był bez mleka i bez jajek.

• madzikk Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    To nic, rozciągają się wiązadła i mięśnie macicy, ból promieniuje na nogę i pachwinę :) take it easy ;) też tak mam i miałam :) Oczywiście kochana zgłoś to lekarzowi jak będziesz na wizycie najbliższej :P a jak Cię bardzo rwie i się długo utrzymuje i masz wrażenie, że coś jest nie tak to pójdź do lekarza.
    Luna, cale szczescie ze z nami jestes. Mozna sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec i uspokoic. Carloq, twoje prosby zeby kropek dal jakis znak ze rosnie ok chyba znowu zostaly wysluchane :)

Bratek, luna91 lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku ja nie mogę założyć bo jak nie zajdę w najbliższym czasie to bez sensu żebym edytowała dziewczynom listę...
    Ale ja nikt nie założy to ja założę jak zajdę, a na pewno cynamonek albo któraś z dziewczyn co była także za utworzeniem tegoż wątku;)

edit: muszę zajść w tę cionsze żeby założyć nowy wątek, teraz to mam dopiero motywację :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:48

Paryzetka83, madzikk, cinnamon cookie, Bratek, Mundek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby z taką motywacją to już nie masz innego wyjścia ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam teścik i jedna kreska :( oczywiście doła złapałam strasznego
    super @ nie ma 6 dzień owulacyjny pozytywny, ciążowy negatywny i bądź tu mądra :(
    miałam cichą nadzieję,że będzie delikatna kreseczka pod literką T

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    super @ nie ma 6 dzień owulacyjny pozytywny, ciążowy negatywny i bądź tu mądra :(

Przykro mi kochana, ale nie pisałaś czasem, że na owulacyjnym słaba kreska? bo tego niestety nie zalicza się do pozytywnych...
    No i też prawda jest taka, że nie u wszystkich tak to działa, że jak owulacyjny pozytywny to ciążowy też...głowa do góry...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik. nie załamuj się. Spróbuj rano z pierwszego moczu. A jak nie wyjdzie to idź do gina na wywołanie i nowy cykl zaczniesz już z nami. Będzie raźniej i na bank się uda

• madzikk Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Edycik z tego co pamietam to ten owulacyjny byl negatywny bo kreska jasniejsza. A moze nasiusiaj na ciazkwy jeszcze raz jutro z pierwszego siurka.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no teraz to już musisz zajść w cionrze!!!! Nowy wątek to najlepsza motywacja na świecie :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do lekarza na 19:30 troszkę sie niepokoje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq trzymaj się tulam mocno na pewno wszystko będzie dobrze 50przytula.gif

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carloq idź do lekarza i daj znać nam czy wszystko ok.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy - fajnie mieć wsparcie w Was, spróbuję rano jak radzicie z porannego sikanka.
    Jak nie to 23 idę do lekarza niech mi coś da na wywołanie @.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 17 września 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq bez nerwów, dowiedz się co i jak i wszystko będzie dobrze :*

katiuszaa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon czy ja Ci już mówiłam że ładny masz ten wykresik? Jak nic zielono się skończy

Wysłany: 17 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszaa nie wiem czy mówiłaś, ale Kochana uwierz, że siedzę kolejny dzień w pracy z takimi bólami na @ że naprawdę nie wierzę w zielone zakończenie :) niestety ale cyc boli, jajniki bolą, tylko ta temperatura się utrzymuje... Jutro i pojutrze to dla mnie dni sądu :D jak pójdzie w dół to tak jak się spodziewałam...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ja mam dziś mega rozciagliwy plodny śluz. ..test ovu negatywny...z mężem umowilam się na weekend. ..hmmm

Ja dokładnie tak samo i z testem i z śluzem ale nie czekam i dziś zamierzam pobaraszkować :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, nie martw się, każda z nas tak się czuje po zobaczeniu jednej kreski : ) następny cykl tuż tuż

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwczyny jadę już do Berlina na ten ślub. Nie wiem jak tam z netem będzie więc wszystkim testującym życzę powodzenia, samych zielonych kropek :) co byśmy szybko trafiły na fioletową stronę do świetnego nowego wątku.

Będę z Wami myślami :*

atdc15nmjt4tk663.png

Wysłany: 17 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene baw się dobrze :)

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ