Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:To nic, rozciągają się wiązadła i mięśnie macicy, ból promieniuje na nogę i pachwinę take it easy też tak mam i miałam Oczywiście kochana zgłoś to lekarzowi jak będziesz na wizycie najbliższej a jak Cię bardzo rwie i się długo utrzymuje i masz wrażenie, że coś jest nie tak to pójdź do lekarza.
Bratek, luna91 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyBratku ja nie mogę założyć bo jak nie zajdę w najbliższym czasie to bez sensu żebym edytowała dziewczynom listę...
Ale ja nikt nie założy to ja założę jak zajdę, a na pewno cynamonek albo któraś z dziewczyn co była także za utworzeniem tegoż wątku;)
edit: muszę zajść w tę cionsze żeby założyć nowy wątek, teraz to mam dopiero motywacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:48
Paryzetka83, madzikk, cinnamon cookie, Bratek, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Zrobiłam teścik i jedna kreska oczywiście doła złapałam strasznego
super @ nie ma 6 dzień owulacyjny pozytywny, ciążowy negatywny i bądź tu mądra
miałam cichą nadzieję,że będzie delikatna kreseczka pod literką T
Przykro mi kochana, ale nie pisałaś czasem, że na owulacyjnym słaba kreska? bo tego niestety nie zalicza się do pozytywnych...
No i też prawda jest taka, że nie u wszystkich tak to działa, że jak owulacyjny pozytywny to ciążowy też...głowa do góry...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:57
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Zrobiłam teścik i jedna kreska oczywiście doła złapałam strasznego
super @ nie ma 6 dzień owulacyjny pozytywny, ciążowy negatywny i bądź tu mądra
miałam cichą nadzieję,że będzie delikatna kreseczka pod literką T
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiuszaa nie wiem czy mówiłaś, ale Kochana uwierz, że siedzę kolejny dzień w pracy z takimi bólami na @ że naprawdę nie wierzę w zielone zakończenie niestety ale cyc boli, jajniki bolą, tylko ta temperatura się utrzymuje... Jutro i pojutrze to dla mnie dni sądu jak pójdzie w dół to tak jak się spodziewałam...