Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski:-)
nie no tworzycie te strony jak z automatu, trzeba tyle nadrabiać
Jednak syndrom II fazy cyklu pięknie się objawia:-)) w I fazie działamy a w drugiej klikamy na forum:-))
Łee piję inofolic, ale on niedobry;-)... ja tam kawki sobie nie odpuszczę, zresztą jak byłam w ciąży to też piłam jedną słabą, bo ja niskociśnieniowiec jestem i miałam zawroty głowy. Jest też zresztą w aptekach specjalna kawa dla kobitek w ciąży:-))
Cynamonku, AgaL, Ruby, Paryzetka no trzymam kciuki za "mamuśki:-))"
CzekającaMama dobrze będzie, bo musi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 11:33
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Wróciłam z urlopu, niech ktoś mi powie dlaczego jak byłam nad jeziorem to pogoda była koszmarna a jak tylko wsiedliśmy do samochodu by wracać słońce wyszło. Przez to wszystko mężuś chory a jak facet chory to..... Niech on się szybko lepiej kuruje bo za tydzień mamy owulację.
Melduję że wszystko już dziś przeczytałam. Normalnie od 7 rano siedziałam w pracy jak nie ja i to od 7 czytałam i właśnie skończyłam. Chciałam coś każdej z was napisać ale tyle się działo że odpisując całe forum bym zapisała i zablokowała aż by moderator mnie wyrzucił. tak więc pokrótce ściskam te co @ odwiedziła, Witam nowe staraczki i bardzo się cieszę że nasz zaciążone nas nie opuściły. ja też niedługo będę testować hi hi Owulacyjny. Tak się rozpisałyście o testowaniu że nawet ja przed owulacją miałam ochotę nasikać na ciążowy a nóż ciąża gastronomiczna pokazałaby wzrost HcGcinnamon cookie, Bratek, madzikk, AgaL, Mundek lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Wytrzymałam wczoraj jakoś i nie zrobiłam teścika.
Ale przez Was kobitki tak mnie kusiło,że z trudem się powstrzymałam.
Tak więc 42dc i @ brak. Okres spóźnia się mi 6 dzień.
Najgorsze jest to,że w pracy nawet ciężko mi się skupić na czymś.
Moja przyjacióła ma termin porodu na 20 września, szwagierka na marzec 2016 i tak w moim otoczeniu tylko o dzieciaczkach się słyszy.
Tak bym chciała by nam Wszystkim się udało
miłego dnia kobitki
Testuj kochana i nie trzymaj się w niepewnościEdycik lubi tę wiadomość
ania__l -
Hej Katiusza tak na pocieszenie Ci powiem, że też często tak mam, że jak mam wolne to brzydka pogoda a jak w pracy to jest pięknie... Teraz jest miód malina a pracuję, jutro też a weekend mam wolny i u nas zapowiadają zachmurzenie i deszcze.... Ehhhh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekająca_, przytulam mocno. Dobrze madzikk pisze - może to skok P4? Pozazdrościć w sumie tylko, dobrze, że podskoczył
Edycik wrote:Kochane nie smiać się proszę, znalazłam w pracy w szufladzie jeden owulacyjny z rossmana.
Poszła se siknąć, a tam druga blada kreseczka.
Nie chcę się nakręcać bo dziś 42dc a okresu nie mam 6 dzień jak wczesniej wspominałam,ale może......ojej nie wiem co myśleć.
Czy test owulacyjny może potwierdzić ciążę?
Więc chlapnij sobie test ciążowy, a najlepiej dwa
A co do testowania, nadziei etc. - bądźmy szczere, zawsze się ma nadzieję... Myślicie, że wczoraj nie łapałam się na myśli: "Hej, coś się ociąga Ridż, tempka nie spadła tak bardzo... A może beta była zrobiona za wcześnie i jednak coś próbuje się zagnieździć?". Taka prawda. Ciężko nie mieć nadziei
Ale teraz już bym wolała, by chlupnęło porządnie. Szybko, sprawnie i w miarę bezboleśnie (hahaha....) - tak, byśmy mogli zacząć już staranka Akurat środkową część cyklu lubię najbardziej
A co do Inofolicu - nie używałam, kupuję Inofem - tańszy i... podobno smaczniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:13
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny