X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski:-)
    nie no tworzycie te strony jak z automatu, trzeba tyle nadrabiać;-)
    Jednak syndrom II fazy cyklu pięknie się objawia:-)) w I fazie działamy a w drugiej klikamy na forum:-))
    Łee piję inofolic, ale on niedobry;-)... ja tam kawki sobie nie odpuszczę, zresztą jak byłam w ciąży to też piłam jedną słabą, bo ja niskociśnieniowiec jestem i miałam zawroty głowy. Jest też zresztą w aptekach specjalna kawa dla kobitek w ciąży:-))
    Cynamonku, AgaL, Ruby, Paryzetka no trzymam kciuki za "mamuśki:-))"
    CzekającaMama dobrze będzie, bo musi:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 11:33

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sikanie.gif

A to dla wszystkich niebawem sikających na testy :D Tego Wam życzę!

cinnamon cookie, Edycik, AgaL, Bratek, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna91 :D wspaniała emotka :) :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    sikanie.gif

A to dla wszystkich niebawem sikających na testy :D Tego Wam życzę!

dzięki kochana :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 - dziękujemy :) piękna buźka

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży naprawdę Inofolic ma dla Ciebie jakiś smak??? Ja nic a nic nie czuję :) a Paryzentka zaczęła nowy cykl..

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzentka powodzonka w nowym cyklu !

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Wróciłam z urlopu, niech ktoś mi powie dlaczego jak byłam nad jeziorem to pogoda była koszmarna a jak tylko wsiedliśmy do samochodu by wracać słońce wyszło. Przez to wszystko mężuś chory a jak facet chory to..... Niech on się szybko lepiej kuruje bo za tydzień mamy owulację.
    Melduję że wszystko już dziś przeczytałam. Normalnie od 7 rano siedziałam w pracy jak nie ja i to od 7 czytałam i właśnie skończyłam. Chciałam coś każdej z was napisać ale tyle się działo że odpisując całe forum bym zapisała i zablokowała aż by moderator mnie wyrzucił. tak więc pokrótce ściskam te co @ odwiedziła, Witam nowe staraczki i bardzo się cieszę że nasz zaciążone nas nie opuściły. ja też niedługo będę testować hi hi Owulacyjny. Tak się rozpisałyście o testowaniu że nawet ja przed owulacją miałam ochotę nasikać na ciążowy a nóż ciąża gastronomiczna pokazałaby wzrost HcG

cinnamon cookie, Bratek, madzikk, AgaL, Mundek lubią tę wiadomość

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Wytrzymałam wczoraj jakoś i nie zrobiłam teścika.
    Ale przez Was kobitki tak mnie kusiło,że z trudem się powstrzymałam.
    Tak więc 42dc i @ brak. Okres spóźnia się mi 6 dzień.
    Najgorsze jest to,że w pracy nawet ciężko mi się skupić na czymś.
    Moja przyjacióła ma termin porodu na 20 września, szwagierka na marzec 2016 i tak w moim otoczeniu tylko o dzieciaczkach się słyszy.
    Tak bym chciała by nam Wszystkim się udało :)

miłego dnia kobitki

Testuj kochana i nie trzymaj się w niepewności :)

Edycik lubi tę wiadomość

ania__l

Wysłany: 17 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Katiusza :) tak na pocieszenie Ci powiem, że też często tak mam, że jak mam wolne to brzydka pogoda a jak w pracy to jest pięknie... Teraz jest miód malina a pracuję, jutro też a weekend mam wolny i u nas zapowiadają zachmurzenie i deszcze.... Ehhhh :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam na becie. Dziś wieczorem będą wyniki ale pracuję więc odbiorę jutro. Na pewno wam napiszę. Narazie temp dziś niewiele wyższa i oznak @ brak :-)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Dziewczyny byłam na becie. Dziś wieczorem będą wyniki ale pracuję więc odbiorę jutro. Na pewno wam napiszę. Narazie temp dziś niewiele wyższa i oznak @ brak :-)

Aniu a testu ciążowego nie robiłaś? trzymamy kciuki!

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Imię_Róży naprawdę Inofolic ma dla Ciebie jakiś smak??? Ja nic a nic nie czuję :) a Paryzentka zaczęła nowy cykl..

Ja też czuję jakiś dziwny smak jak to piję. Czasami to mnie mdli :-)

Dużo tego pijecie?

ania__l
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:

ojj trzymam kciukaski :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aniu a testu ciążowego nie robiłaś? trzymamy kciuki!

Nie :-)

Zrobiłam bete i zobaczę co z tego wyjdzie.
    Test zawsze mogę kupić ale boję się zobaczyć jedną kreskę.

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do pracy. Poczytam wieczorem i nadrobię zaległości z Wami :)
    Trzymajcie się dziewczyny :)
    buziaki

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam nie czuję nic w smaku dziwnego. Mi lekarz zalecił 1 dziennie a w internecie pisali na ich stronie że zalecają 2.

• Bratek Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekająca_, przytulam mocno. Dobrze madzikk pisze - może to skok P4? Pozazdrościć w sumie tylko, dobrze, że podskoczył ;)
    Edycik wrote:
    Kochane nie smiać się proszę, znalazłam w pracy w szufladzie jeden owulacyjny z rossmana.
    Poszła se siknąć, a tam druga blada kreseczka.
    Nie chcę się nakręcać bo dziś 42dc a okresu nie mam 6 dzień jak wczesniej wspominałam,ale może......ojej nie wiem co myśleć.
    Czy test owulacyjny może potwierdzić ciążę?
    Wiesz co.... Mnie cały czas wychodzą jakieś kreski w tym cyklu... Nawet teraz, gdy sorry, ale nie ma bata, by wreszcie ta cholerna gęba Ridża dziś nie przyszła... ;)
    Więc chlapnij sobie test ciążowy, a najlepiej dwa :)

A co do testowania, nadziei etc. - bądźmy szczere, zawsze się ma nadzieję... Myślicie, że wczoraj nie łapałam się na myśli: "Hej, coś się ociąga Ridż, tempka nie spadła tak bardzo... A może beta była zrobiona za wcześnie i jednak coś próbuje się zagnieździć?". Taka prawda. Ciężko nie mieć nadziei :)
    Ale teraz już bym wolała, by chlupnęło porządnie. Szybko, sprawnie i w miarę bezboleśnie (hahaha....) - tak, byśmy mogli zacząć już staranka :) Akurat środkową część cyklu lubię najbardziej :P :P :P ;)

A co do Inofolicu - nie używałam, kupuję Inofem - tańszy i... podobno smaczniejszy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:13

Edycik lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ja tam nie czuję nic w smaku dziwnego. Mi lekarz zalecił 1 dziennie a w internecie pisali na ich stronie że zalecają 2.

a to się pije cały cykl czy tylko do owu jak wiesiołka? zakupię to na przyszły cykl...

Wysłany: 17 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio??? Kurczę ja naprawdę nie czuję smaku Inofolicu :) Inofem owszem ma pomarańczowy smak :) ja na początku piłam 2 dziennie a teraz 1

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ