X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski:-)
    nie no tworzycie te strony jak z automatu, trzeba tyle nadrabiać;-)
    Jednak syndrom II fazy cyklu pięknie się objawia:-)) w I fazie działamy a w drugiej klikamy na forum:-))
    Łee piję inofolic, ale on niedobry;-)... ja tam kawki sobie nie odpuszczę, zresztą jak byłam w ciąży to też piłam jedną słabą, bo ja niskociśnieniowiec jestem i miałam zawroty głowy. Jest też zresztą w aptekach specjalna kawa dla kobitek w ciąży:-))
    Cynamonku, AgaL, Ruby, Paryzetka no trzymam kciuki za "mamuśki:-))"
    CzekającaMama dobrze będzie, bo musi:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 11:33

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sikanie.gif

A to dla wszystkich niebawem sikających na testy :D Tego Wam życzę!

cinnamon cookie, Edycik, AgaL, Bratek, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna91 :D wspaniała emotka :) :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    sikanie.gif

A to dla wszystkich niebawem sikających na testy :D Tego Wam życzę!

dzięki kochana :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 - dziękujemy :) piękna buźka

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży naprawdę Inofolic ma dla Ciebie jakiś smak??? Ja nic a nic nie czuję :) a Paryzentka zaczęła nowy cykl..

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzentka powodzonka w nowym cyklu !

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Wróciłam z urlopu, niech ktoś mi powie dlaczego jak byłam nad jeziorem to pogoda była koszmarna a jak tylko wsiedliśmy do samochodu by wracać słońce wyszło. Przez to wszystko mężuś chory a jak facet chory to..... Niech on się szybko lepiej kuruje bo za tydzień mamy owulację.
    Melduję że wszystko już dziś przeczytałam. Normalnie od 7 rano siedziałam w pracy jak nie ja i to od 7 czytałam i właśnie skończyłam. Chciałam coś każdej z was napisać ale tyle się działo że odpisując całe forum bym zapisała i zablokowała aż by moderator mnie wyrzucił. tak więc pokrótce ściskam te co @ odwiedziła, Witam nowe staraczki i bardzo się cieszę że nasz zaciążone nas nie opuściły. ja też niedługo będę testować hi hi Owulacyjny. Tak się rozpisałyście o testowaniu że nawet ja przed owulacją miałam ochotę nasikać na ciążowy a nóż ciąża gastronomiczna pokazałaby wzrost HcG

cinnamon cookie, Bratek, madzikk, AgaL, Mundek lubią tę wiadomość

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Wytrzymałam wczoraj jakoś i nie zrobiłam teścika.
    Ale przez Was kobitki tak mnie kusiło,że z trudem się powstrzymałam.
    Tak więc 42dc i @ brak. Okres spóźnia się mi 6 dzień.
    Najgorsze jest to,że w pracy nawet ciężko mi się skupić na czymś.
    Moja przyjacióła ma termin porodu na 20 września, szwagierka na marzec 2016 i tak w moim otoczeniu tylko o dzieciaczkach się słyszy.
    Tak bym chciała by nam Wszystkim się udało :)

miłego dnia kobitki

Testuj kochana i nie trzymaj się w niepewności :)

Edycik lubi tę wiadomość

ania__l

Wysłany: 17 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Katiusza :) tak na pocieszenie Ci powiem, że też często tak mam, że jak mam wolne to brzydka pogoda a jak w pracy to jest pięknie... Teraz jest miód malina a pracuję, jutro też a weekend mam wolny i u nas zapowiadają zachmurzenie i deszcze.... Ehhhh :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam na becie. Dziś wieczorem będą wyniki ale pracuję więc odbiorę jutro. Na pewno wam napiszę. Narazie temp dziś niewiele wyższa i oznak @ brak :-)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Dziewczyny byłam na becie. Dziś wieczorem będą wyniki ale pracuję więc odbiorę jutro. Na pewno wam napiszę. Narazie temp dziś niewiele wyższa i oznak @ brak :-)

Aniu a testu ciążowego nie robiłaś? trzymamy kciuki!

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Imię_Róży naprawdę Inofolic ma dla Ciebie jakiś smak??? Ja nic a nic nie czuję :) a Paryzentka zaczęła nowy cykl..

Ja też czuję jakiś dziwny smak jak to piję. Czasami to mnie mdli :-)

Dużo tego pijecie?

ania__l
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:

ojj trzymam kciukaski :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aniu a testu ciążowego nie robiłaś? trzymamy kciuki!

Nie :-)

Zrobiłam bete i zobaczę co z tego wyjdzie.
    Test zawsze mogę kupić ale boję się zobaczyć jedną kreskę.

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do pracy. Poczytam wieczorem i nadrobię zaległości z Wami :)
    Trzymajcie się dziewczyny :)
    buziaki

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam nie czuję nic w smaku dziwnego. Mi lekarz zalecił 1 dziennie a w internecie pisali na ich stronie że zalecają 2.

• Bratek Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekająca_, przytulam mocno. Dobrze madzikk pisze - może to skok P4? Pozazdrościć w sumie tylko, dobrze, że podskoczył ;)
    Edycik wrote:
    Kochane nie smiać się proszę, znalazłam w pracy w szufladzie jeden owulacyjny z rossmana.
    Poszła se siknąć, a tam druga blada kreseczka.
    Nie chcę się nakręcać bo dziś 42dc a okresu nie mam 6 dzień jak wczesniej wspominałam,ale może......ojej nie wiem co myśleć.
    Czy test owulacyjny może potwierdzić ciążę?
    Wiesz co.... Mnie cały czas wychodzą jakieś kreski w tym cyklu... Nawet teraz, gdy sorry, ale nie ma bata, by wreszcie ta cholerna gęba Ridża dziś nie przyszła... ;)
    Więc chlapnij sobie test ciążowy, a najlepiej dwa :)

A co do testowania, nadziei etc. - bądźmy szczere, zawsze się ma nadzieję... Myślicie, że wczoraj nie łapałam się na myśli: "Hej, coś się ociąga Ridż, tempka nie spadła tak bardzo... A może beta była zrobiona za wcześnie i jednak coś próbuje się zagnieździć?". Taka prawda. Ciężko nie mieć nadziei :)
    Ale teraz już bym wolała, by chlupnęło porządnie. Szybko, sprawnie i w miarę bezboleśnie (hahaha....) - tak, byśmy mogli zacząć już staranka :) Akurat środkową część cyklu lubię najbardziej :P :P :P ;)

A co do Inofolicu - nie używałam, kupuję Inofem - tańszy i... podobno smaczniejszy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:13

Edycik lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ja tam nie czuję nic w smaku dziwnego. Mi lekarz zalecił 1 dziennie a w internecie pisali na ich stronie że zalecają 2.

a to się pije cały cykl czy tylko do owu jak wiesiołka? zakupię to na przyszły cykl...

Wysłany: 17 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio??? Kurczę ja naprawdę nie czuję smaku Inofolicu :) Inofem owszem ma pomarańczowy smak :) ja na początku piłam 2 dziennie a teraz 1

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ