Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:no to i ten temacik zacznę sobie teraz podczytywać do dzieła i do boju kobitki hhihih
a u mnie 41dc a @ brak, ostatni @ 7-11 sierpnia, przy nieregularnych cyklach myślę kiedy zrobić test? ostatni trwał 35 dni ...
nareszcie ktoś z cyklami porąbanymi jak ja Witamy , rób test
Edycik lubi tę wiadomość
-
Carloq też miałaś takie nierularne cykle jak ja?Doprowadzają mnie one do sząłu bo nigdy nic nie wiadomo.Nawet kupiłam tester owulacyjny na ślninę ( chodź nie wiem na ile jest wiarygony).
To ja Wam się udało jesli można spytać? Oczywiście gratuluję bo widzę,że już 4 tydzień masz
No u mnie @ miał przyjść 11 wrzesnia to ma na razie 5 dni spóźnienia.Muszę dać na wstrzymanie i w sobotę zrobić test -
cześć dziewczyny!
Ejrene - może to jeszcze nie owulacyjny, może dopiero przygotowania do owulacyjnego.
Witam nowe staraczki Martwiłyście się, że nasze grono będzie maleć a rośnie Jak z kourtney - ona chyba pisała, że widziała cień
carolq - no ja też nie mam objawów, jedynie mnie mdli czasem jak pomyślę o czymś obrzydliwym wiesz, też mnie ciągnie żeby nadal robić testy. Broń Boże nie pomyśl sobie, że chcę Cię straszyć, ale nawet gdyby coś było nie tak to testy pozytywne wychodzą... tak miałam poprzednio
AgaL - heheh ja też czytałam ten temat, to była moja główna lektura przed @.
Edycik - mi też cykl się zaczął 7 sierpnia i test już mam na + a cykle po 36 dni więc ja bym na Twoim miejscu (dla zaspokojenia swojej i naszej ) ciekawości zrobiła nawet dziś.
Sama mam stresa przed Waszymi testami, dawajcie dziewczyny kto może
Paryzetka, do boju od nowego cyklu!
Cinnamon - powiem Ci szczerze, że jak tak patrzę na ten wykres to on mi bardzo pachnie ciążowym, nie chcę Cię nastawiać, bo to nie o to chodzi, ale ta temperatura jakby ma 3 skoki.Carolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Imię_Róży wrote:Bratek październik jest nasz:-PPcinnamon cookie wrote:Imię_Róży trzymam kciuki za następny cykl i tak samo jak Ty wierzę, że z Bratkiem zobaczycie dwie kreski!!
Dobrze dobrze, tak mi mówcie!!!!
Październik, to bardzo ładny miesiąc Będziemy mieć wtedy 3.rocznicę ślubu Wprawdzie tak się układa, że ani wtedy dni płodne, ani czas na testowanie... Ale październik, to październik!!!
No nic, siadam do robienia zestawień. Musze się zastanowić, jak zsuplementować mojego Małża. Echhh, jak tak policzyłam, to też to drogie, jak pieron (żeby nie było, że tylko babskie tyle kosztują ).
Plan ambitny zakłada, że przydałoby się 2-3x w tygodniu robić relaksację Jacobsona, albo sesje jogi. Tylko jak tu się zapędzić? Ale muszę, muszę.... Olać brzuszki i bioderka, czas na relakssssss )))cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhymm spójrz na mój wykres i teraz tak te kreski na dole to negatywne testy ovu , w sumnie to nie wiem jak się udało, mąż się wkurzał że nie wiem kiedy ovu ja że nie mam w ogóle więc robiliśmy top dla przyjemności bo cykl i tak uważałam za stracony, testowałam zawsze z tydzień po jak zauważyłam (tak mi się wydawało płodny sluz)od półtoraroku przyjmuję mitforminę na PCOS, od 4 miesięcy witamine d przepisaną przez lekarza w wyższym stężeniu , kwas foliowy , witaminę A+E ( na płodność) , no i z półtora miesiąca pregna plus - dla kobiet starających się. A pozatym to czemu masz nieregularne? bo najważniejsze jest wykrycie powodu . Mój cykl statystycznie miał mieć teraz 44 dni
-
luna91 kusisz bym już zrobiła....ale postaram się wstrzymać do soboty, bo przy moim rozregulowanym organiźmie nigdy nic nie wiadomo
czy Ty już ujarzałaś dwie kreseczki?
prawdę mówiąc..kiedyś okres miałam regularny jak w zegarku w zeszłym roku w czerwcu zmarł mój Tatuś i od tego momentu się zaczęło ...nieregularne cykle wiem,że zbyt duża trauma i stres mogły tak wpłynąć na mój organizm dlatego mam nadzieję,że teraz już same dobre wieści mnie czekają -
Edycik - przykro mi stres na pewno mogł wpłynąć, jak najbardziej. Tak test pozytyw, krew też na +, na usg jeszcze nic nie widać,bo za wcześnie, ale ja musiałam szybko pójśc , bo w maju poroniłam i teraz dał mi na podtrzymanie dupka i inne pastylki
Też cykle dość długie miałam, ale w moim przypadku sprawdziły się testy owulacyjne3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna myślałam że zaginełaś, dzięki za radę , chodź nie wiem czy chciałam to wiedzieć tak do końca , nie ma gadania będzie pięknie , jemy botwinkę i Kropek rośnie w błyskawicznym tempie . Nim się Mamusia nie obejrzy a będzię miała wielki brzusiol z piłkarzem w środku. Nie wiem czemu ale czuje że to chłopak
Edycik - przykro mi , na pewno to wpłynęło na wszystko, ale walcz bo sama świadomość i marzenia dają wielką siłę. Masz coś na wyregulowanie cykli ? Niech gin Ci coś przepisze.
-
Carloq dziękuję musze poczytać o tym pregna plus może też sobie kupię i będę brała.Fajnie,że Wam się tak niespodziewanie udało. To dopiero wielka niespodzianka i wielkie szczęscie.
Carloq mam luteinę w domku na wywołanie ale wstrzymam się do 23 do wizyty u gina i zobaczę co powie.Tak chyba będzie najlepiej?
Luna91 no to gratuluję bardzo i oczywiście trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja spokojnie wstrzymam się z testem do soboty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 14:31
luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Carolq maniak testowy;) zaraz ja kupię i zatestuję, jak się tak oczytam;)
AgaL to już do Apteki albo do rossmanka i weź od razu miesięcznik bo tam są artykuły będę mamą itd fajny numer ten wrześniowy, no i poprość o kartę rosnęAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo ja wiem czemu tak jest Wy wszystkie testuje a może będą dwie kreski , nie zachwalać jak chleba przy pieczeniu musicie podejść olewatorsko tak jak ja przecież i tak nic z tego , a wróciłam po 20 siku i patrzę na bladziucha
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Jaśminowa no raczej że aktualne ale watpie że 2 dni coś zmieni więc pewnie po weekendzie znowu zatestuje albo w niedzielę mam 9 dni do @ i 9 testów czy to nie przeznaczenie?
No to teraz codziennie możesz szaleć z testowaniem ; ) ja mam tylko 2 testy, jutro zatestuję pierwszy raz, bo mnie kusi, w piatek drugi.
Powinnam @ dostać 24/09, ale OF wyliczył mi na 22/09. Nie mam pojęcia dlaczego, skoro zawsze mam cykle 28 dni, a tu wyliczył mi 26..Nie wiem ile dni jestem przed @ albo 8, albo 6.
Dzisiaj byłam u ginekologa kontrola, badania krwi itp i powiedziała, żeby test robić najwcześniej w dniu miesiaczki, ewentualnie dzień wcześniej. U jednych osób zagnieżdzenie zachodzi po 2-3 dniach, u innych nawet do 12 dni, a najczęściej po około tygodniu, więc te wcześnie robione testy to tak raczej dla sportu ; ), bo są mało wiarygodne.
Carolq- fajnie, że jesteś : )
Czekająca mama- uda się, zobaczysz : )
Ejrene- mi się wydaje, że kobaltowy jest już tak zdecydowanym kolorem, że paznokcie, usta i buty jasne, tu jest fajna stylizacja ( szminka i buty kolor nude, a paznokcie coś blisko białego):
http://www.zeberka.pl/art/edyta-herbus-w-kobaltowej-sukience-foto-30418
ale co wybierzesz będzie dobrze,
Partyzetka, ja też się przymierzam do zakupu termometru w następnym cyklu, tylko ten się musi skończyć ; ) trzeba będzie abonament wykupić, bo kończy mi się jutro,
Madzikk- Twój optymizm jest super!Carolq, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png