Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:To na pewno bo nudy na fioletowych jak Was nie ma do połowy października widzę Was wszystkie na fioletowej !!! , nie po to Wam rozdałam paczuszki z zarazkami aby teraz nie wiadomo ile czekać
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:A czy w tych paczuszkach byly tylko zarazki ciazowe czy tez przeziebieniowe/zatokowe? Bo ja kicham dzisiaj i od trzech dni jestem przeziebiona.
nie , nie ja jestem zdrowa nie mogę sobie pozwolić na chorobę , a kiedyś któraś pisała o jakimś syropie na wzmocnienie dla kobiet w ciąży ? można nazwę prosić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleż ja nie marnuję, właśnie mnie coś szczypie w gardle od wczoraj to chyba złą paczuszkę wzięłam
Temp wszystkie macie obiecujące...jak nie wrzesień to liczę na październik jak zapowiedziała Patutka o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Carloq, ja widze ze ty nadal na testy siusiasz. Dalej niedowierzasz ze zaciazylas?
no bo mój Mąż i ja chcemy mieć jeden test z dwiema grubymi kreskami, a tu kurde znów cieniutkie wychodzą zresztą siusiam jak nie czuję objawów jakiś dłuższy czas aby sprawdzić czy jest okAgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:AgaL mam dziś identyczną temperaturę jak Ty i wg mnie to w ogóle nie jest spadek tylko wyżyny
Twoja tempka też jest ładna ( może przynajmniej dwie czytały ulotki od paczuszek ) heheheAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość