Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Paryzetka chcę też tak podejść do tego w tym miesiącu, ale dziś mam dołka...
Mogę spytać jakiej firmy masz termometr? i testy?
Może też się zaopatrzę na kolejny miesiąc.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzentka przykro mi naprawdę myślałam, ze to ten cykl! ale nic to, nowe nadzieje na nowy cykl, będzie dobrze
AgaL jeśli do soboty nie będzie @ to rano test później zależnie od wyniku hahah chcemy jechać do moich teściów na działkę bo właśnie kupili, oczywiście jeżeli będzie dobra pogoda i tu zależnie: Jak pozytyw to sobie odpocznę od pracy a jak negatyw to trochę wypiję a jakie Twoje plany? Na niedzielę to wiem -
AgaL wrote:Ja mierzę termometrem microlife, chyba jest ok. A za testami owu się rozejrzę, po weekendzie. dziekuje!
AgaL lubi tę wiadomość
-
Cinnamonku u mnie podobnie, tzn. jeśli @ przyjdzie już w sobotę, to na panieńskim kumpeli zaszaleje i odreaguję, jeśli nie przyjdzie będę czekać jak na szpilkach na niedzielę rano i pewnie nie napiję się nic na panieńskim.
A w niedzielę 2 urodziny bratanka-chrześniaka i tak sobie już marzyłam, że będę po pozytywnym teście i będę meeega szczęśliwa;)
i takie to myśli krążą po mojej szalonej głowie, tysiąc scenariuszy- ale takie jest życie, pewnie mnie jeszcze zaskoczy nie raz;)
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:Z pazurkami też bym poszła w jakieś złote akcenty, kontrast do sukienki
A ja właśnie dostałam plamienia, które nie pozostawia złudzeń i odpadam z testowania Przyjmuję to ze spokojem i z tej okazji zaopatrzyłam się w termometr elektroniczny i w testy owulacyjne na kolejny cykl
Mi sie to mierzenie bardzo spodobalo. Chyba zaczne mierzyc kilka razy dziennie
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dzieńdoberek
Dziewczyny jesteście szalone - nie miałam wczoraj jak się uaktywnić na naszym forum, a jak teraz wskoczyłam to normalnie nie ogarniam tematu. Mam mnóstwo roboty, a do tego jeszcze kilka spraw rodzinnych do załatwienia i nie mam na nic czasu Bardzo tego nie lubię, bo najnormalniej w świecie się od Was uzależniłam, ale to bardzo miłe uczucie
Jak na razie objawów ciążowych u mnie brak: tempka nie oszołamia, pobolewa brzuch jak przed @ i jajniki trochę dają o sobie znać, poza tym cisza.
Ach szkoda gadać ileż to się trzeba namordować, żeby zmajstrować bobasa - nigdy nie przypuszczałam, że to będzie takie trudne.
Wybaczcie mój dzisiejszy trochę melancholijny nastrój, ale jakoś tak mnie wzięło.
Życzę Wam miłego, słonecznego dzionka i jak tylko znajdę chwilę to obiecuję uaktywnić się na całego
BuziakiCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Jestem jestem
Sama będę malowała. Ślub w Berlinie cywilny i jedziemy już tam w czwartek, później ma być przyjęcie na ok 40 osób jakiś gril nie wiem czy tańce będą
Mnie właśnie ten czerwony kusił najbardziej, o złotym też myślałam ale nie Malowałam nigdy paznokci na złoto i nie wiem nawet jaki wybór ich jest w sklepie. O czarnym nie pomyślałam -
Czekająca mama nie Ty jedna dziś melancholijna...ja to przypisuje zbliżającej się @, ale kto wie.
Powiem Ci, że też nie przypuszczałam, że to majstrowanie bobaska będzie tak zajmujące;)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL to nie lepiej w sobotę testować?:> żeby wiedzieć co i jak
A testy to ja i ciążowe i owu kupowałam w Tesco tylko to są takie cienkie papierkowe, ale mają bardzo wysoką czułość teraz kupiłam te z rossmana, zobaczymy chociaż może kupię jeden z Tesco i w sobotę zrobię jeden taki i jeden taki, żeby mieć pewność -
Cinnamon cookie zobaczę jak tempka się zachowa do soboty, wtedy może się pokuszę. A dziś kupię testy i jedne i drugie, a co!
Jeśli zrobię test w sobotę dam znać, zresztą będę patrzeć od rana jak Twoje testy:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:Jestem jestem
Sama będę malowała. Ślub w Berlinie cywilny i jedziemy już tam w czwartek, później ma być przyjęcie na ok 40 osób jakiś gril nie wiem czy tańce będą
Mnie właśnie ten czerwony kusił najbardziej, o złotym też myślałam ale nie Malowałam nigdy paznokci na złoto i nie wiem nawet jaki wybór ich jest w sklepie. O czarnym nie pomyślałamEjrene lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamon cookie zobaczę jak tempka się zachowa do soboty, wtedy może się pokuszę. A dziś kupię testy i jedne i drugie, a co!
Jeśli zrobię test w sobotę dam znać, zresztą będę patrzeć od rana jak Twoje testy:) -
hej dziewczyny emocjonująco zapowiada się najbliższe kilka dni trzymam kciuki za każdą z Was powodzenia będę zaglądać i każdej z po kolei gratulować pięknych tłustych dwóch kreseczek... a póki co to się zrelaksujcie miłego dnia
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni