X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka chcę też tak podejść do tego w tym miesiącu, ale dziś mam dołka...:(
    Mogę spytać jakiej firmy masz termometr? i testy?
    Może też się zaopatrzę na kolejny miesiąc.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ejrene zwiała a my tu już same dyskusje o jej paznokciach przeprowadzamy :D

hehe pewnie już maluje;)

madzikk lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamom cookie jakie plany na weekend?? poza testowaniem w sobotę (!) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq zawsze jesteś mile widziana, super że wróciła ;)

Ejrene pzaurki złote albo czerwone ale jakbys machnela czerwone usta i do tego pazurki to byłoby seksi ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka chcę też tak podejść do tego w tym miesiącu, ale dziś mam dołka...:(
    Mogę spytać jakiej firmy masz termometr? i testy?
    Może też się zaopatrzę na kolejny miesiąc.
    Termometr to novama ovula, zamówiłam w aptece za 19zl a testy z allegro z przesyłką 11zl :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzentka przykro mi :/ naprawdę myślałam, ze to ten cykl! :/ ale nic to, nowe nadzieje na nowy cykl, będzie dobrze :)
    AgaL jeśli do soboty nie będzie @ to rano test :P później zależnie od wyniku :D hahah chcemy jechać do moich teściów na działkę bo właśnie kupili, oczywiście jeżeli będzie dobra pogoda :) i tu zależnie: Jak pozytyw to sobie odpocznę od pracy a jak negatyw to trochę wypiję :D a jakie Twoje plany? Na niedzielę to wiem :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzę termometrem microlife, chyba jest ok. A za testami owu się rozejrzę, po weekendzie. dziekuje!

Wysłany: 16 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ja mierzę termometrem microlife, chyba jest ok. A za testami owu się rozejrzę, po weekendzie. dziekuje!
    Jak przystało na siostry też mam microlife :) a testy owu kupiłam w Tesco :) zwykłe paskowe po 6zl bodajże :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku u mnie podobnie, tzn. jeśli @ przyjdzie już w sobotę, to na panieńskim kumpeli zaszaleje i odreaguję, jeśli nie przyjdzie będę czekać jak na szpilkach na niedzielę rano i pewnie nie napiję się nic na panieńskim.
    A w niedzielę 2 urodziny bratanka-chrześniaka i tak sobie już marzyłam, że będę po pozytywnym teście i będę meeega szczęśliwa;)
    i takie to myśli krążą po mojej szalonej głowie, tysiąc scenariuszy- ale takie jest życie, pewnie mnie jeszcze zaskoczy nie raz;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To testy ovu są w tesco... no no no nie wiedziałam, człowiek się uczy całe życie;) to albo rossmanowe testy ciążowe albo ovu w tesco...;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Z pazurkami też bym poszła w jakieś złote akcenty, kontrast do sukienki :)

A ja właśnie dostałam plamienia, które nie pozostawia złudzeń i odpadam z testowania :) Przyjmuję to ze spokojem i z tej okazji zaopatrzyłam się w termometr elektroniczny i w testy owulacyjne na kolejny cykl :)
    Tule mocno!
    Mi sie to mierzenie bardzo spodobalo. Chyba zaczne mierzyc kilka razy dziennie

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek :)

Dziewczyny jesteście szalone - nie miałam wczoraj jak się uaktywnić na naszym forum, a jak teraz wskoczyłam to normalnie nie ogarniam tematu. Mam mnóstwo roboty, a do tego jeszcze kilka spraw rodzinnych do załatwienia i nie mam na nic czasu :( Bardzo tego nie lubię, bo najnormalniej w świecie się od Was uzależniłam, ale to bardzo miłe uczucie :)
    Jak na razie objawów ciążowych u mnie brak: tempka nie oszołamia, pobolewa brzuch jak przed @ i jajniki trochę dają o sobie znać, poza tym cisza.
    Ach szkoda gadać ileż to się trzeba namordować, żeby zmajstrować bobasa - nigdy nie przypuszczałam, że to będzie takie trudne.
    Wybaczcie mój dzisiejszy trochę melancholijny nastrój, ale jakoś tak mnie wzięło.
    Życzę Wam miłego, słonecznego dzionka i jak tylko znajdę chwilę to obiecuję uaktywnić się na całego :-P
    Buziaki <3

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem :)

Sama będę malowała. Ślub w Berlinie cywilny i jedziemy już tam w czwartek, później ma być przyjęcie na ok 40 osób jakiś gril nie wiem czy tańce będą ;)

Mnie właśnie ten czerwony kusił najbardziej, o złotym też myślałam ale nie Malowałam nigdy paznokci na złoto :) i nie wiem nawet jaki wybór ich jest w sklepie. O czarnym nie pomyślałam :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekająca mama nie Ty jedna dziś melancholijna...ja to przypisuje zbliżającej się @, ale kto wie.
    Powiem Ci, że też nie przypuszczałam, że to majstrowanie bobaska będzie tak zajmujące;)

Wysłany: 16 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL to nie lepiej w sobotę testować?:> żeby wiedzieć co i jak :)
    A testy to ja i ciążowe i owu kupowałam w Tesco :) tylko to są takie cienkie papierkowe, ale mają bardzo wysoką czułość :) teraz kupiłam te z rossmana, zobaczymy :) chociaż może kupię jeden z Tesco i w sobotę zrobię jeden taki i jeden taki, żeby mieć pewność :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene Ślub w Berlinie, oj to ja stawiam na kontrast, czyli czerwień na pazurkach:))

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon cookie zobaczę jak tempka się zachowa do soboty, wtedy może się pokuszę. A dziś kupię testy i jedne i drugie, a co!
    Jeśli zrobię test w sobotę dam znać, zresztą będę patrzeć od rana jak Twoje testy:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 16 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Jestem jestem :)

Sama będę malowała. Ślub w Berlinie cywilny i jedziemy już tam w czwartek, później ma być przyjęcie na ok 40 osób jakiś gril nie wiem czy tańce będą ;)

Mnie właśnie ten czerwony kusił najbardziej, o złotym też myślałam ale nie Malowałam nigdy paznokci na złoto :) i nie wiem nawet jaki wybór ich jest w sklepie. O czarnym nie pomyślałam :)
    Super, zazdroszczę aż :P a cokolwiek z tych kolorów wybierzesz to będzie Ok :)

Ejrene lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 16 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamon cookie zobaczę jak tempka się zachowa do soboty, wtedy może się pokuszę. A dziś kupię testy i jedne i drugie, a co!
    Jeśli zrobię test w sobotę dam znać, zresztą będę patrzeć od rana jak Twoje testy:)
    Dokładnie, jest jeszcze czas, zobaczymy co się będzie działo :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) emocjonująco zapowiada się najbliższe kilka dni :) trzymam kciuki za każdą z Was powodzenia będę zaglądać i każdej z po kolei gratulować pięknych tłustych dwóch kreseczek... a póki co to się zrelaksujcie miłego dnia <3

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ