X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka chcę też tak podejść do tego w tym miesiącu, ale dziś mam dołka...:(
    Mogę spytać jakiej firmy masz termometr? i testy?
    Może też się zaopatrzę na kolejny miesiąc.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ejrene zwiała a my tu już same dyskusje o jej paznokciach przeprowadzamy :D

hehe pewnie już maluje;)

madzikk lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamom cookie jakie plany na weekend?? poza testowaniem w sobotę (!) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq zawsze jesteś mile widziana, super że wróciła ;)

Ejrene pzaurki złote albo czerwone ale jakbys machnela czerwone usta i do tego pazurki to byłoby seksi ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka chcę też tak podejść do tego w tym miesiącu, ale dziś mam dołka...:(
    Mogę spytać jakiej firmy masz termometr? i testy?
    Może też się zaopatrzę na kolejny miesiąc.
    Termometr to novama ovula, zamówiłam w aptece za 19zl a testy z allegro z przesyłką 11zl :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzentka przykro mi :/ naprawdę myślałam, ze to ten cykl! :/ ale nic to, nowe nadzieje na nowy cykl, będzie dobrze :)
    AgaL jeśli do soboty nie będzie @ to rano test :P później zależnie od wyniku :D hahah chcemy jechać do moich teściów na działkę bo właśnie kupili, oczywiście jeżeli będzie dobra pogoda :) i tu zależnie: Jak pozytyw to sobie odpocznę od pracy a jak negatyw to trochę wypiję :D a jakie Twoje plany? Na niedzielę to wiem :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzę termometrem microlife, chyba jest ok. A za testami owu się rozejrzę, po weekendzie. dziekuje!

Wysłany: 16 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ja mierzę termometrem microlife, chyba jest ok. A za testami owu się rozejrzę, po weekendzie. dziekuje!
    Jak przystało na siostry też mam microlife :) a testy owu kupiłam w Tesco :) zwykłe paskowe po 6zl bodajże :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku u mnie podobnie, tzn. jeśli @ przyjdzie już w sobotę, to na panieńskim kumpeli zaszaleje i odreaguję, jeśli nie przyjdzie będę czekać jak na szpilkach na niedzielę rano i pewnie nie napiję się nic na panieńskim.
    A w niedzielę 2 urodziny bratanka-chrześniaka i tak sobie już marzyłam, że będę po pozytywnym teście i będę meeega szczęśliwa;)
    i takie to myśli krążą po mojej szalonej głowie, tysiąc scenariuszy- ale takie jest życie, pewnie mnie jeszcze zaskoczy nie raz;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To testy ovu są w tesco... no no no nie wiedziałam, człowiek się uczy całe życie;) to albo rossmanowe testy ciążowe albo ovu w tesco...;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Z pazurkami też bym poszła w jakieś złote akcenty, kontrast do sukienki :)

A ja właśnie dostałam plamienia, które nie pozostawia złudzeń i odpadam z testowania :) Przyjmuję to ze spokojem i z tej okazji zaopatrzyłam się w termometr elektroniczny i w testy owulacyjne na kolejny cykl :)
    Tule mocno!
    Mi sie to mierzenie bardzo spodobalo. Chyba zaczne mierzyc kilka razy dziennie

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek :)

Dziewczyny jesteście szalone - nie miałam wczoraj jak się uaktywnić na naszym forum, a jak teraz wskoczyłam to normalnie nie ogarniam tematu. Mam mnóstwo roboty, a do tego jeszcze kilka spraw rodzinnych do załatwienia i nie mam na nic czasu :( Bardzo tego nie lubię, bo najnormalniej w świecie się od Was uzależniłam, ale to bardzo miłe uczucie :)
    Jak na razie objawów ciążowych u mnie brak: tempka nie oszołamia, pobolewa brzuch jak przed @ i jajniki trochę dają o sobie znać, poza tym cisza.
    Ach szkoda gadać ileż to się trzeba namordować, żeby zmajstrować bobasa - nigdy nie przypuszczałam, że to będzie takie trudne.
    Wybaczcie mój dzisiejszy trochę melancholijny nastrój, ale jakoś tak mnie wzięło.
    Życzę Wam miłego, słonecznego dzionka i jak tylko znajdę chwilę to obiecuję uaktywnić się na całego :-P
    Buziaki <3

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem :)

Sama będę malowała. Ślub w Berlinie cywilny i jedziemy już tam w czwartek, później ma być przyjęcie na ok 40 osób jakiś gril nie wiem czy tańce będą ;)

Mnie właśnie ten czerwony kusił najbardziej, o złotym też myślałam ale nie Malowałam nigdy paznokci na złoto :) i nie wiem nawet jaki wybór ich jest w sklepie. O czarnym nie pomyślałam :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekająca mama nie Ty jedna dziś melancholijna...ja to przypisuje zbliżającej się @, ale kto wie.
    Powiem Ci, że też nie przypuszczałam, że to majstrowanie bobaska będzie tak zajmujące;)

Wysłany: 16 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL to nie lepiej w sobotę testować?:> żeby wiedzieć co i jak :)
    A testy to ja i ciążowe i owu kupowałam w Tesco :) tylko to są takie cienkie papierkowe, ale mają bardzo wysoką czułość :) teraz kupiłam te z rossmana, zobaczymy :) chociaż może kupię jeden z Tesco i w sobotę zrobię jeden taki i jeden taki, żeby mieć pewność :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene Ślub w Berlinie, oj to ja stawiam na kontrast, czyli czerwień na pazurkach:))

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon cookie zobaczę jak tempka się zachowa do soboty, wtedy może się pokuszę. A dziś kupię testy i jedne i drugie, a co!
    Jeśli zrobię test w sobotę dam znać, zresztą będę patrzeć od rana jak Twoje testy:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 16 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Jestem jestem :)

Sama będę malowała. Ślub w Berlinie cywilny i jedziemy już tam w czwartek, później ma być przyjęcie na ok 40 osób jakiś gril nie wiem czy tańce będą ;)

Mnie właśnie ten czerwony kusił najbardziej, o złotym też myślałam ale nie Malowałam nigdy paznokci na złoto :) i nie wiem nawet jaki wybór ich jest w sklepie. O czarnym nie pomyślałam :)
    Super, zazdroszczę aż :P a cokolwiek z tych kolorów wybierzesz to będzie Ok :)

Ejrene lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 16 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamon cookie zobaczę jak tempka się zachowa do soboty, wtedy może się pokuszę. A dziś kupię testy i jedne i drugie, a co!
    Jeśli zrobię test w sobotę dam znać, zresztą będę patrzeć od rana jak Twoje testy:)
    Dokładnie, jest jeszcze czas, zobaczymy co się będzie działo :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) emocjonująco zapowiada się najbliższe kilka dni :) trzymam kciuki za każdą z Was powodzenia będę zaglądać i każdej z po kolei gratulować pięknych tłustych dwóch kreseczek... a póki co to się zrelaksujcie miłego dnia <3

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ