X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mąż będzie miał grafitowy garnitur i białą koszulę to krawat mu kobaltowy kupić nie ? :)
    Kusi mnie jeszcze by kupić czerwone buty i jak do jutra dostanę wypłatę i znajdę jakieś fajne to chyba kupię i zdecyduje się wtedy napewno na czerwone pazurki :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa no raczej że aktualne ;) ale watpie że 2 dni coś zmieni więc pewnie po weekendzie znowu zatestuje albo w niedzielę:P mam 9 dni do @ i 9 testów czy to nie przeznaczenie? :D

madzikk, Mundek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene było by na wypasie z czerwonymi butami ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jaśminowa no raczej że aktualne ;) ale watpie że 2 dni coś zmieni więc pewnie po weekendzie znowu zatestuje albo w niedzielę:P mam 9 dni do @ i 9 testów czy to nie przeznaczenie? :D
    Ruby rozbrajasz mnie ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co wydaje mi się że mój śluz płodny jest za gęsty. Możliwe to ?

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Życzę Ci żebyś nie musiała aż z 9 skorzystać i pobiła rekord najszybciej wysikającej dwie krechy :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby przeznaczenie jak nic!!! Testuj, jak już zaczęłaś to co sobie żałować :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Wiecie co wydaje mi się że mój śluz płodny jest za gęsty. Możliwe to ?
    Zacznij lykac wiesiolek do owulacji.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Zacznij lykac wiesiolek do owulacji.

No właśnie łykam w tym cyklu. I właśnie dziś mi się pojawił ale jest coś za gęsty, niby się rozciąga i jest przrzroczysty ( nie w 100℅) ale na bieliźnie to aż się kilka zrobiła że tak Wam dosłownie napisze. Piję dużo wody może do ovu się poprawi.

atdc15nmjt4tk663.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem tu nowa. Staramy się z mężem od 10 miesięcy. W tym miesiącu mam usg w trakcie stymulacji i dostanę Pregnyl. Nie wiem czego się po nim spodziewać. Jest to też mój pierwszy miesiąc z mierzeniem temperatury.
    Jednym słowem potrzebuję wsparcia bo wszyscy w koło mi mówią, że mój problem z zajściem jest tylko w mojej głowie :)
    Pozdrawiam

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    No właśnie łykam w tym cyklu. I właśnie dziś mi się pojawił ale jest coś za gęsty, niby się rozciąga i jest przrzroczysty ( nie w 100℅) ale na bieliźnie to aż się kilka zrobiła że tak Wam dosłownie napisze. Piję dużo wody może do ovu się poprawi.
    A jaki dokładnie wiesiołek łykasz? Bo u mnie problem z ilością śluzu a rkzciągliwego to od lat nie widziałam :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam fantastyczny dzień :) czułam się rewelacyjnie , w nocy średnio mogłam spać i się wierciłam ale oprócz tego żadnych objawów. Brak objawów sprawia że mam coraz większy niepokój że coś jest nie tak ... Więc mówię Kropeczku czy wszystko w porządku u Ciebie odezwij się aby Mamusia wiedziała że jest ok ... no i zaliczyłam pierwsze ciążowe wymioty :P Mąż się śmieje że będzie bardzo grzeczne dziecko jak się tak teraz Mamusi już słucha ... dla mnie to nie był takie śmieszne :)

AgaL, madzikk, luna91, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj majju:)
    dobrze trafiłaś, tu zawsze można się wypisać i nic nie zostaje bez echa.
    Też od 3 miesięcy mierzę tempkę, Dziewczyny dopingują, naprawdę jest lżej.
    A mi też wszyscy mówią, że muszę wyłączyć myślenie, bo to psychika mnie hamuje...a ja pytam jak kobieta która pragnie być matką, ma przestać o tym myśleć ;-)

luna91 lubi tę wiadomość

Wysłany: 16 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Carolq nie wzywaj takich objawów :D jeden wystarczy a maleństwo niech spokojnie rośnie :)

Carolq lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 16 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju witamy w naszych skromnych progach :)

majju lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już od 6 miesięcy mierzę temp. Biorę inofolik oraz clo (ale lekarz nie robił mi monitoringu więc nie wiem po co go biorę). Słyszałam, że siemię lniane jest dobre więc od tego miesiąca też łykam.

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju Witamy :) ja trafiłam tu nie dawno , ale staraliśmy się 4 cykl :), i w końcu się udało jak tylko poznałam te forum. :) to troszeczkę ich zasługa, miałam lepszy humor, dużo się dowiedziałam i jakoś samo zaskoczyło :) Tobie życzę tego samego :)

AgaL, majju lubią tę wiadomość

Wysłany: 16 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Majju Witamy :) ja trafiłam tu nie dawno , ale staraliśmy się 4 cykl :), i w końcu się udało jak tylko poznałam te forum. :) to troszeczkę ich zasługa, miałam lepszy humor, dużo się dowiedziałam i jakoś samo zaskoczyło :) Tobie życzę tego samego :)
    Nasze forum jest dosyć płodne ;) ciekawa jestem która z testujących na dniach będzie miała dwie kreseczki :) bo że któraś będzie miała to jest pewne! ;)

Carolq, AgaL, majju, Tyśkaa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To na pewno bo nudy na fioletowych jak Was nie ma :P do połowy października widzę Was wszystkie na fioletowej !!! :P , nie po to Wam rozdałam paczuszki z zarazkami aby teraz nie wiadomo ile czekać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:29

AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Rybaaaa, Kjopa3, Tyśkaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/artykul/wielkie-oczekiwanie-na-testowanie-po-czym-poznac-ze-mozesz-byc-w-ciazy,7.html

Renia32 lubi tę wiadomość

‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ