Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój mąż będzie miał grafitowy garnitur i białą koszulę to krawat mu kobaltowy kupić nie ?
Kusi mnie jeszcze by kupić czerwone buty i jak do jutra dostanę wypłatę i znajdę jakieś fajne to chyba kupię i zdecyduje się wtedy napewno na czerwone pazurki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Jaśminowa no raczej że aktualne ale watpie że 2 dni coś zmieni więc pewnie po weekendzie znowu zatestuje albo w niedzielę mam 9 dni do @ i 9 testów czy to nie przeznaczenie?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Jaśminowa no raczej że aktualne ale watpie że 2 dni coś zmieni więc pewnie po weekendzie znowu zatestuje albo w niedzielę mam 9 dni do @ i 9 testów czy to nie przeznaczenie?
Życzę Ci żebyś nie musiała aż z 9 skorzystać i pobiła rekord najszybciej wysikającej dwie krechy -
madzikk wrote:Zacznij lykac wiesiolek do owulacji.
No właśnie łykam w tym cyklu. I właśnie dziś mi się pojawił ale jest coś za gęsty, niby się rozciąga i jest przrzroczysty ( nie w 100℅) ale na bieliźnie to aż się kilka zrobiła że tak Wam dosłownie napisze. Piję dużo wody może do ovu się poprawi. -
Hej, jestem tu nowa. Staramy się z mężem od 10 miesięcy. W tym miesiącu mam usg w trakcie stymulacji i dostanę Pregnyl. Nie wiem czego się po nim spodziewać. Jest to też mój pierwszy miesiąc z mierzeniem temperatury.
Jednym słowem potrzebuję wsparcia bo wszyscy w koło mi mówią, że mój problem z zajściem jest tylko w mojej głowie
Pozdrawiam -
Ejrene wrote:No właśnie łykam w tym cyklu. I właśnie dziś mi się pojawił ale jest coś za gęsty, niby się rozciąga i jest przrzroczysty ( nie w 100℅) ale na bieliźnie to aż się kilka zrobiła że tak Wam dosłownie napisze. Piję dużo wody może do ovu się poprawi.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyWczoraj miałam fantastyczny dzień czułam się rewelacyjnie , w nocy średnio mogłam spać i się wierciłam ale oprócz tego żadnych objawów. Brak objawów sprawia że mam coraz większy niepokój że coś jest nie tak ... Więc mówię Kropeczku czy wszystko w porządku u Ciebie odezwij się aby Mamusia wiedziała że jest ok ... no i zaliczyłam pierwsze ciążowe wymioty Mąż się śmieje że będzie bardzo grzeczne dziecko jak się tak teraz Mamusi już słucha ... dla mnie to nie był takie śmieszne
AgaL, madzikk, luna91, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Witaj majju:)
dobrze trafiłaś, tu zawsze można się wypisać i nic nie zostaje bez echa.
Też od 3 miesięcy mierzę tempkę, Dziewczyny dopingują, naprawdę jest lżej.
A mi też wszyscy mówią, że muszę wyłączyć myślenie, bo to psychika mnie hamuje...a ja pytam jak kobieta która pragnie być matką, ma przestać o tym myślećluna91 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyMajju Witamy ja trafiłam tu nie dawno , ale staraliśmy się 4 cykl , i w końcu się udało jak tylko poznałam te forum. to troszeczkę ich zasługa, miałam lepszy humor, dużo się dowiedziałam i jakoś samo zaskoczyło Tobie życzę tego samego
AgaL, majju lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Majju Witamy ja trafiłam tu nie dawno , ale staraliśmy się 4 cykl , i w końcu się udało jak tylko poznałam te forum. to troszeczkę ich zasługa, miałam lepszy humor, dużo się dowiedziałam i jakoś samo zaskoczyło Tobie życzę tego samego
Carolq, AgaL, majju, Tyśkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo na pewno bo nudy na fioletowych jak Was nie ma do połowy października widzę Was wszystkie na fioletowej !!! , nie po to Wam rozdałam paczuszki z zarazkami aby teraz nie wiadomo ile czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:29
AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Rybaaaa, Kjopa3, Tyśkaa lubią tę wiadomość