Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Dzień dobry:)
U mnie dziś taki mały spadek nastroju....i jak i tempki. Dobrze, że w pracy jestem...zajmę ręce i głowę.
Miłego dnia!
Eeee tam spadek tempki. Pewnie termometr za plytko do norki wlozylasluna91, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHej nie wytrzymam bez Was tam jest tak jakos inaczej , nie umiem sie wkręcić wracam do Was a co najwyzej jak bedzie mi potrzebna rada to tam zajrzę , ale tu jest tak śnieżnie i wogole tylko nie wiem czy Wam nie będę przeszkadzać ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 09:01
cinnamon cookie, luna91, Mundek lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hej nie wytrzymam bez Was tam jest tak jakos inaczej , nie umiem sie wkręcić wracam do Was a co najwyzej jak bedzie mi potrzebna rada to tam zajrzę , ale tu jest tak śnieżnie i wogole tylko nie wiem czy Wam nie będę przeszkadzać ?
No coś Ty bardzo dobrze że zistajesz z namiCarolq lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hej nie wytrzymam bez Was tam jest tak jakos inaczej , nie umiem sie wkręcić wracam do Was a co najwyzej jak bedzie mi potrzebna rada to tam zajrzę , ale tu jest tak śnieżnie i wogole tylko nie wiem czy Wam nie będę przeszkadzać ?
Carolq lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Carolq super że jesteś znowu, swoją obecnością przypominasz o co wszystkie walczymy, zeby do Ciebie dołączyć!
Madzikk uśmiałam się Twoją interpretacją mojej dzisiejszej tempki...madzikk, Carolq lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Odbiegając od tematyki ciążowej doradzcie bo nie mogę się zdecydować
Idę na ślub w piątek, mam kobaltową sukienkę do niej założę prawdopodobnie czarne buty i żakiet + złoty pasek i kolczyki. I teraz to ważne pytanie... Na jaki kolor pomalować paznokcie ??? -
Ejrene wrote:Odbiegając od tematyki ciążowej doradzcie bo nie mogę się zdecydować
Idę na ślub w piątek, mam kobaltową sukienkę do niej założę prawdopodobnie czarne buty i żakiet + złoty pasek i kolczyki. I teraz to ważne pytanie... Na jaki kolor pomalować paznokcie ???
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ejrene wrote:Odbiegając od tematyki ciążowej doradzcie bo nie mogę się zdecydować
Idę na ślub w piątek, mam kobaltową sukienkę do niej założę prawdopodobnie czarne buty i żakiet + złoty pasek i kolczyki. I teraz to ważne pytanie... Na jaki kolor pomalować paznokcie ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 09:26
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idę na ślub w piątek, mam kobaltową sukienkę do niej założę prawdopodobnie czarne buty i żakiet + złoty pasek i kolczyki. I teraz to ważne pytanie... Na jaki kolor pomalować paznokcie ???
Ja bym machnęła w czerwień czarny się zleje z całością, no chybaże bardzo nie lubisz się wyróżniać, to ok, i też może być french, jak pisała madzikk.AgaL lubi tę wiadomość
-
Rybaaaa wrote:Ja bym machnęła w czerwień czarny się zleje z całością, no chybaże bardzo nie lubisz się wyróżniać, to ok, i też może być french, jak pisała madzikk.
-
Z pazurkami też bym poszła w jakieś złote akcenty, kontrast do sukienki
A ja właśnie dostałam plamienia, które nie pozostawia złudzeń i odpadam z testowania Przyjmuję to ze spokojem i z tej okazji zaopatrzyłam się w termometr elektroniczny i w testy owulacyjne na kolejny cykl8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?