Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Dzień dobry:)
U mnie dziś taki mały spadek nastroju....i jak i tempki. Dobrze, że w pracy jestem...zajmę ręce i głowę.
Miłego dnia!
Eeee tam spadek tempki. Pewnie termometr za plytko do norki wlozylas
luna91, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHej nie wytrzymam bez Was tam jest tak jakos inaczej , nie umiem sie wkręcić wracam do Was a co najwyzej jak bedzie mi potrzebna rada to tam zajrzę , ale tu jest tak śnieżnie i wogole
tylko nie wiem czy Wam nie będę przeszkadzać ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 09:01
cinnamon cookie, luna91, Mundek lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hej nie wytrzymam bez Was tam jest tak jakos inaczej , nie umiem sie wkręcić wracam do Was a co najwyzej jak bedzie mi potrzebna rada to tam zajrzę , ale tu jest tak śnieżnie i wogole
No coś Ty
bardzo dobrze że zistajesz z nami
Carolq lubi tę wiadomość
-
Carolq, juz niedlugo wszystkie dolaczymy do fioletowejCarolq wrote:Hej nie wytrzymam bez Was tam jest tak jakos inaczej , nie umiem sie wkręcić wracam do Was a co najwyzej jak bedzie mi potrzebna rada to tam zajrzę , ale tu jest tak śnieżnie i wogole
Carolq lubi tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Carolq super że jesteś znowu, swoją obecnością przypominasz o co wszystkie walczymy, zeby do Ciebie dołączyć!
Madzikk uśmiałam się Twoją interpretacją mojej dzisiejszej tempki...
madzikk, Carolq lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Odbiegając od tematyki ciążowej doradzcie bo nie mogę się zdecydować

Idę na ślub w piątek, mam kobaltową sukienkę do niej założę prawdopodobnie czarne buty i żakiet + złoty pasek i kolczyki. I teraz to ważne pytanie... Na jaki kolor pomalować paznokcie
???
-
French albo czerwienEjrene wrote:Odbiegając od tematyki ciążowej doradzcie bo nie mogę się zdecydować

Idę na ślub w piątek, mam kobaltową sukienkę do niej założę prawdopodobnie czarne buty i żakiet + złoty pasek i kolczyki. I teraz to ważne pytanie... Na jaki kolor pomalować paznokcie
???

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ja bym pomalowała na czarno ze złotymi dodatkamiEjrene wrote:Odbiegając od tematyki ciążowej doradzcie bo nie mogę się zdecydować

???
np jakieś cyrkonie jeśli lubisz
sama malujesz czy u kosmetyczki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 09:26
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:Odbiegając od tematyki ciążowej doradzcie bo nie mogę się zdecydować

???
Ja bym machnęła w czerwień
czarny się zleje z całością, no chybaże bardzo nie lubisz się wyróżniać, to ok, i też może być french, jak pisała madzikk.
AgaL lubi tę wiadomość
-
A to sam ślub czy wesele? Jak wesele to długo w żakiecie nie pobędziesz to się nie zlejeRybaaaa wrote:Ja bym machnęła w czerwień
czarny się zleje z całością, no chybaże bardzo nie lubisz się wyróżniać, to ok, i też może być french, jak pisała madzikk.
a jak ślub tylko i planujesz nie zdejmować żakietu to może złote?
-
Z pazurkami też bym poszła w jakieś złote akcenty, kontrast do sukienki

A ja właśnie dostałam plamienia, które nie pozostawia złudzeń i odpadam z testowania
Przyjmuję to ze spokojem i z tej okazji zaopatrzyłam się w termometr elektroniczny i w testy owulacyjne na kolejny cykl
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

gdzie Ci będzie tak dobrze, jak nie tu z nami?