Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:nie , nie ja jestem zdrowa nie mogę sobie pozwolić na chorobę , a kiedyś któraś pisała o jakimś syropie na wzmocnienie dla kobiet w ciąży ? można nazwę prosić
Ja stosowałam Prenalen specjalnie dla kobiet w ciąży;-)Carolq lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Witam się na szybkiego bo zaraz znikam, jadę na wytyczenie trasy rowerowej, ale musiałam do was zajrzeć
Mnie w nocy zalało, także zaczynam nowy cykl. Bratek październik jest nasz:-PP
Cieszę się, że jak już @ przychodzi to jest punktualna nawet co do godziny:-)) no jak w szwajcarskim zegarku:-)czuję się super, zeszło ze mnie to całe napięcie no i najfajniejsza część cyklu przede mną
Od wczoraj popijam inofolic i dzisiaj zagryzłam wiesiołkiem:-)
Swój "pozytywny "test:-) zachowam ku przestrodze na kolejne cykle coby wiedzieć że takie to cionrzy nie pokazują:-PP
Teraz trzymam kciuki za testujące, ależ emocje:-))luna91, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Carolq wrote:no bo mój Mąż i ja chcemy mieć jeden test z dwiema grubymi kreskami, a tu kurde znów cieniutkie wychodzą zresztą siusiam jak nie czuję objawów jakiś dłuższy czas aby sprawdzić czy jest ok
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Imię_Róży wrote:Witam się na szybkiego bo zaraz znikam, jadę na wytyczenie trasy rowerowej, ale musiałam do was zajrzeć
Mnie w nocy zalało, także zaczynam nowy cykl. Bratek październik jest nasz:-PP
Cieszę się, że jak już @ przychodzi to jest punktualna nawet co do godziny:-)) no jak w szwajcarskim zegarku:-)czuję się super, zeszło ze mnie to całe napięcie no i najfajniejsza część cyklu przede mną
Od wczoraj popijam inofolic i dzisiaj zagryzłam wiesiołkiem:-)
Swój "pozytywny "test:-) zachowam ku przestrodze na kolejne cykle coby wiedzieć że takie to cionrzy nie pokazują:-PP
Teraz trzymam kciuki za testujące, ależ emocje:-))
Muszę poczytać o tym infolicu i może też pomyśleć o wiesiołku, ale jego się pogryza tylko do owulacji, czy tak?majju lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Bijesz rekordy kochana. Widze ze na test ciazowy nawet siusialas przed owulacja
spójrz na dół tam masz - gdzie testy ovu wychodziły negatywne , więc tak naprawdę nie wiedziałam kiedy miałąm ovu także sikałam bo wydawało mi się że może już jakimś cudem z bezowulacyjnego wyjdzie ciąża i tak w sumnie wyszło -
mi ginekolog zapisała inofem a to to samo co inofolic tylko taniej wychodzi i najkorzystniej kupować w aptekach internetowych sprawdziłam a wiesiołka 3x2 tabletki dziennie do owulacji bo potem może powodować mikro skurcze macicy... zobaczcie ile się od Was nauczyłam odkąd jestem na forum może nie jestem zbyt aktywna ale czytam na bieżąco ale AgaL przecież Ty za kilka dni zobaczysz dwie kreski wiec po co Ci te suplementy
Carolq, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Carolq wrote:spójrz na dół tam masz - gdzie testy ovu wychodziły negatywne , więc tak naprawdę nie wiedziałam kiedy miałąm ovu także sikałam bo wydawało mi się że może już jakimś cudem z bezowulacyjnego wyjdzie ciąża i tak w sumnie wyszło
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba muszę założyć notes i spisywać te wszystkie zalecenia, bo mi to ucieka z głowy:)) a jak chcę sobie przypomnieć co poniektóre z Was pisały to krąże po forum i szukam i szukam;)
Carolq lubi tę wiadomość
-
AhaL no to będę testować w sobotę tak bardzo bym chciała żeby się udało
wizyte u lekarza mam na 23 więc muszę jeszcze poczekać ...
w sumie w zeszłym roku jak jeszcze nie myśleliśmy o dziecku miałam też problemy z @ raz był,raz nie wtedy dostałam luteinę i wszystko wróciło do normy, ale mam nadzieję,że w tym przypadku będzie inaczej..
ostatnio robiłam prolaktynę i jest ok - mieszczę się w normie -
Ruby wrote:Ależ ja nie marnuję, właśnie mnie coś szczypie w gardle od wczoraj to chyba złą paczuszkę wzięłam
Temp wszystkie macie obiecujące...jak nie wrzesień to liczę na październik jak zapowiedziała Patutka o!
Tak w ogóle to dzień dobry kochane: )
Ruby, A zobaczysz! Ja musze kolejny raz być ciocią!
Carolq, ha prosze bardzo miło Cię znow widziec: )):* chociaz jedna kochana o nas nie zapomniala.
Wiecie co, Ja to nie moge miec testow w domu hahaha, mialam jeszcze jeden i oczywiscie go wykorzystalam, bo "moze jednak" hahah.
Czekajacamama, Tez mam takie mysli dzis: 329.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️