Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Kropek ma 3mm i narazie lekarz powiedział ze wyglada wszystko ok , przy bulach brać nospe forte i w razie czego podjechać do niego do szpitala , jak nie będę mogla sie z nim skontaktować . Także wszystko jest na dobrej drodze dostaliśmy 6 foteczek Kropka i wsunie imię jest dla niego właściwe :)a co tam u Was jakieś rewelacje ?
luna91, Bratek, madzikk, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Hej Kropek ma 3mm i narazie lekarz powiedział ze wyglada wszystko ok , przy bulach brać nospe forte i w razie czego podjechać do niego do szpitala , jak nie będę mogla sie z nim skontaktować . Także wszystko jest na dobrej drodze dostaliśmy 6 foteczek Kropka i wsunie imię jest dla niego właściwe :)a co tam u Was jakieś rewelacje ?
Carolq cieszę się bardzo o że takie wieści przynosisz. Rośnijcie zdrowoCarolq lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez ogladam przyjaciolki to chyba moj ulubiony serial... A ten dziejszy odcinek byl wzruszajacy ile kobieta potrafi przejsc dla takiej malej istotki wiec dziewczyny walczymy walczymy warto dla takich pieknych chwil... Przypomnijcie mi o tym jak bede miala dola...a teraz uciekam spac dobranoc :-*
AgaL, Natalii00 lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyZarodek nie pytał sie ale doszedł do wniosku ze założymy przy następnej wizycie 29 a potem jednak zmieniliśmy na 8.10
I jakos tak poszło ale cieszę sie ze poszłam , aż sie popłakałam z szczęścia na usg jutro rano idę na badania. A dokładnie ktory to tydzien będę Wam w stanie potwierdzić tego 8.10 dzięki ze jesteście i zawsze na Was można liczyć moze nie oszaleje jak następnym razem będę miała jakieś beznadziejne oznaki ciąży . Wogole to dzis zdałam sobie sprawę ze mam najwspanialszego Męża świata , bo napisałam mu ze mnie boli i wogole a on za 30 minut był z łzami w
oczach bo myślał ze cos sie mi i Kropkowi stało , włączył mi muzykę relaksująca dla kobiet w ciąży odleżał ze mną i mnie przytulał w łożku i gadał i głaskał Kropka jak taka mała Kropunia zmienia człowieka życzę aby kazdy z Waszych partnerów i Wy moglibyście tego doświadczyć i Niech Bóg Da dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:29
Bratek, madzikk, Edycik, AgaL, Mundek, katiuszaa, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
kas50 wrote:O dzięki za wyjasnienie...tylko ja już jestem po @ która wraz z plamieniami trwała 8dni normalnie mam 5. Mam nadzieję że oczyscila się jednak...
Moja lekarka np. nie robi w ogóle bety. Jak byłam w trakcie poronienia to wyjaśniała wszystko i mówiła co robić. Ogólnie to krwawienie powinno trwać aż się macica oczyści czyli jeśli kończy się krwawienie to znaczy że już jest czysto. Nie zawsze jednak tak jest i trzeba doczyścić. Jak byłam na ostatniej wizycie to miałam jeszcze 7mm i mówiła, że już na pewno samo się do końca oczyści i jak już będzie dobrze to przestanę krwawić.
Carolq super wiadomość. Wszystkiego dobrego życzę .Carolq lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Wogole to dzis zdałam sobie sprawę ze mam najwspanialszego Męża świata , bo napisałam mu ze mnie boli i wogole a on za 30 minut był z łzami w
oczach bo myślał ze cos sie mi i Kropkowi stało , włączył mi muzykę relaksująca dla kobiet w ciąży odleżał ze mną i mnie przytulał w łożku i gadał i głaskał Kropka jak taka mała Kropunia zmienia człowieka życzę aby kazdy z Waszych partnerów i Wy moglibyście tego doświadczyć i Niech Bóg Da dobranoc
Coś czuję, że pod pewnymi względami mamy podobnych Mężów
To cudowne, że odkrywacie teraz taką odmienną płaszczyznę Waszego związku
I że zobaczyłaś Waszego Kropka
Rośnijcie spokojnie i zdrowo!!!!!
Carolq lubi tę wiadomość
-
Ile tu do nadrobienia.... :o
Kochane chyba o mnie zapomniały:(
A Ja żeby zapomnieć o staraniach, to jutro ide na dzien probny do pracy, tak więc trzymajcie kciuki.
Na testach samych dwóch kresek i milego dnia kochane ;*29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Carolq wrote:Zarodek nie pytał sie ale doszedł do wniosku ze założymy przy następnej wizycie 29 a potem jednak zmieniliśmy na 8.10
I jakos tak poszło ale cieszę sie ze poszłam , aż sie popłakałam z szczęścia na usg jutro rano idę na badania. A dokładnie ktory to tydzien będę Wam w stanie potwierdzić tego 8.10 dzięki ze jesteście i zawsze na Was można liczyć moze nie oszaleje jak następnym razem będę miała jakieś beznadziejne oznaki ciąży . Wogole to dzis zdałam sobie sprawę ze mam najwspanialszego Męża świata , bo napisałam mu ze mnie boli i wogole a on za 30 minut był z łzami w
oczach bo myślał ze cos sie mi i Kropkowi stało , włączył mi muzykę relaksująca dla kobiet w ciąży odleżał ze mną i mnie przytulał w łożku i gadał i głaskał Kropka jak taka mała Kropunia zmienia człowieka życzę aby kazdy z Waszych partnerów i Wy moglibyście tego doświadczyć i Niech Bóg Da dobranoc
Patutka, super. Trzymam za ciebie kciuki!
Mnie wlasnie @ nawiedza, z jutrzejszego siusiania nic nie bedzie. Nowy cykl zaczymam
Milego dnia, juz piateczek:)Carolq lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Pobralam krew na bete sama jestem ciekawa csy wcześniej była to cb czy jednak torbiel produkowala hormon. Teraz torbiel się wchlonela więc prościej będzie ocenić.
-
Carloq no to podejście Twojego męża naprawdę wspaniałe cieszę się,że wszystko dobrze z Kropkiem i z Tobą myślałam wczoraj wieczorem przed snem o Tobie i naprawdę wieści od Ciebie sprawiły,że rano się uśmiechnęłam.
Patutka powodzenia na dniu próbnym w pracy trzymam kciuki
ania__l daj znać jak odbierzesz wynik,powodzenia
Zrobiłam dziś rano siurka i niestety jedna kreska także czekam na wizytę 23 wrzesnia u lekarza i niech mi coś da na wywołanie bo dziś 42dc.Ogólnie wyglądam dziś jak zombie we wrocku w nocy wiał straszny wiatr, spać nie mogłam na domiar wszystkiego obudziłam się dziś o 4.30 i stresowałam się wstać siusiu czy nie. Muszę troszkę wyluzować nawet mąż mi to mówi.Ale łatwo powiedzieć bo tak bym chciała wyskoczyć z kibleka i powiedzieć udało się.Ehhh dobra już się nie żalę.
Trzymać kciuki dziś zdaję teorię praktyczną ..może chociaż to się uda
Carolq lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kobietki
Zniknęłam wczoraj bo tak mnie bolało, że się położyłam i zaraz zasnęłam dziś temperatura jeszcze w górze, ale pojawił się śluz, nie wiem czy to dobrze czy źle... Jutro testuję!!! Nareszcie
AgaL co u Ciebie z rana??
Carolq cieszę się, że wszystko Ok :* rośnijcie zdrowo
Tym które mają jedną kreseczkę lub negatywną betę - działamy dalej nie ma poddawania sięNatalii00 lubi tę wiadomość