X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kropek ma 3mm i narazie lekarz powiedział ze wyglada wszystko ok , przy bulach brać nospe forte i w razie czego podjechać do niego do szpitala , jak nie będę mogla sie z nim skontaktować . Także wszystko jest na dobrej drodze dostaliśmy 6 foteczek Kropka i wsunie imię jest dla niego właściwe :)a co tam u Was jakieś rewelacje ?

luna91, Bratek, madzikk, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do picia ja w staraniach odpuszczałam sobie wszystko Poczym jak zaszłam a nie wiedziałam bo niby testy ovu nie wskazywały to wypiłam dzien przed z kumpela całego szampana :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej Kropek ma 3mm i narazie lekarz powiedział ze wyglada wszystko ok , przy bulach brać nospe forte i w razie czego podjechać do niego do szpitala , jak nie będę mogla sie z nim skontaktować . Także wszystko jest na dobrej drodze dostaliśmy 6 foteczek Kropka i wsunie imię jest dla niego właściwe :)a co tam u Was jakieś rewelacje ?

Carolq cieszę się bardzo o że takie wieści przynosisz. Rośnijcie zdrowo

Carolq lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropek jak to słodko brzmi

Carolq lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq no to super i całych 9 miesięcy takich ci życzymy ;)

Carolq lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq - gratuluję! :) :) To pęcherzyk ciążowy czy zarodek już widać? A kartę ciąży już masz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:16

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tez ogladam przyjaciolki :-) to chyba moj ulubiony serial... A ten dziejszy odcinek byl wzruszajacy ile kobieta potrafi przejsc dla takiej malej istotki <3 wiec dziewczyny walczymy walczymy warto dla takich pieknych chwil... Przypomnijcie mi o tym jak bede miala dola...a teraz uciekam spac dobranoc :-*

AgaL, Natalii00 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarodek :) nie pytał sie ale doszedł do wniosku ze założymy przy następnej wizycie 29 a potem jednak zmieniliśmy na 8.10
    I jakos tak poszło :) ale cieszę sie ze poszłam , aż sie popłakałam z szczęścia na usg :) jutro rano idę na badania. A dokładnie ktory to tydzien będę Wam w stanie potwierdzić tego 8.10 :) dzięki ze jesteście i zawsze na Was można liczyć moze nie oszaleje jak następnym razem będę miała jakieś beznadziejne oznaki ciąży . Wogole to dzis zdałam sobie sprawę ze mam najwspanialszego Męża świata , bo napisałam mu ze mnie boli i wogole a on za 30 minut był z łzami w
    oczach bo myślał ze cos sie mi i Kropkowi stało , włączył mi muzykę relaksująca dla kobiet w ciąży odleżał ze mną i mnie przytulał w łożku :) <3 i gadał i głaskał Kropka :) jak taka mała Kropunia zmienia człowieka życzę aby kazdy z Waszych partnerów i Wy moglibyście tego doświadczyć i Niech Bóg Da :) dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:29

Bratek, madzikk, Edycik, AgaL, Mundek, katiuszaa, Natalii00 lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    O dzięki za wyjasnienie...tylko ja już jestem po @ która wraz z plamieniami trwała 8dni normalnie mam 5. Mam nadzieję że oczyscila się jednak...

Moja lekarka np. nie robi w ogóle bety. Jak byłam w trakcie poronienia to wyjaśniała wszystko i mówiła co robić. Ogólnie to krwawienie powinno trwać aż się macica oczyści czyli jeśli kończy się krwawienie to znaczy że już jest czysto. Nie zawsze jednak tak jest i trzeba doczyścić. Jak byłam na ostatniej wizycie to miałam jeszcze 7mm i mówiła, że już na pewno samo się do końca oczyści i jak już będzie dobrze to przestanę krwawić.

Carolq super wiadomość. Wszystkiego dobrego życzę :-).

Carolq lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga sory chodziło mi o ANIE
    ania__l wrote:
    Temp nie spadla wiec biegne dzis na bete!!!!

AgaL lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Wogole to dzis zdałam sobie sprawę ze mam najwspanialszego Męża świata , bo napisałam mu ze mnie boli i wogole a on za 30 minut był z łzami w
    oczach bo myślał ze cos sie mi i Kropkowi stało , włączył mi muzykę relaksująca dla kobiet w ciąży odleżał ze mną i mnie przytulał w łożku :) <3 i gadał i głaskał Kropka :) jak taka mała Kropunia zmienia człowieka życzę aby kazdy z Waszych partnerów i Wy moglibyście tego doświadczyć i Niech Bóg Da :) dobranoc
    Aaaaaa, mokro w oczkach maaaaaam :)
    Coś czuję, że pod pewnymi względami mamy podobnych Mężów ;)

To cudowne, że odkrywacie teraz taką odmienną płaszczyznę Waszego związku :)
    I że zobaczyłaś Waszego Kropka <3 <3 <3

Rośnijcie spokojnie i zdrowo!!!!! :)

Carolq lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile tu do nadrobienia.... :o
    Kochane chyba o mnie zapomniały:(
    A Ja żeby zapomnieć o staraniach, to jutro ide na dzien probny do pracy, tak więc trzymajcie kciuki.
    Na testach samych dwóch kresek i milego dnia kochane ;*

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Nadrobilam zaleglosci :-)
    Carolq gratuluje!!!!

Wczoraj nie udalo mi sie odebrac wyniku. Dzis przed praca pojde. Ale nie spodziewam sie dobrych wiadomosci bo temp dzis niewiele nizsza boje. Stresuje sie teraz :-(

ania__l
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Zarodek :) nie pytał sie ale doszedł do wniosku ze założymy przy następnej wizycie 29 a potem jednak zmieniliśmy na 8.10
    I jakos tak poszło :) ale cieszę sie ze poszłam , aż sie popłakałam z szczęścia na usg :) jutro rano idę na badania. A dokładnie ktory to tydzien będę Wam w stanie potwierdzić tego 8.10 :) dzięki ze jesteście i zawsze na Was można liczyć moze nie oszaleje jak następnym razem będę miała jakieś beznadziejne oznaki ciąży . Wogole to dzis zdałam sobie sprawę ze mam najwspanialszego Męża świata , bo napisałam mu ze mnie boli i wogole a on za 30 minut był z łzami w
    Az sie lezka zakrecila :)

Patutka, super. Trzymam za ciebie kciuki!

Mnie wlasnie @ nawiedza, z jutrzejszego siusiania nic nie bedzie. Nowy cykl zaczymam :)

Milego dnia, juz piateczek:)

Carolq lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobralam krew na bete sama jestem ciekawa csy wcześniej była to cb czy jednak torbiel produkowala hormon. Teraz torbiel się wchlonela więc prościej będzie ocenić.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carloq no to podejście Twojego męża naprawdę wspaniałe :) cieszę się,że wszystko dobrze z Kropkiem i z Tobą :) myślałam wczoraj wieczorem przed snem o Tobie i naprawdę wieści od Ciebie sprawiły,że rano się uśmiechnęłam.

Patutka powodzenia na dniu próbnym w pracy :) trzymam kciuki :)

ania__l daj znać jak odbierzesz wynik,powodzenia :)

Zrobiłam dziś rano siurka i niestety jedna kreska :( także czekam na wizytę 23 wrzesnia u lekarza i niech mi coś da na wywołanie bo dziś 42dc.Ogólnie wyglądam dziś jak zombie we wrocku w nocy wiał straszny wiatr, spać nie mogłam na domiar wszystkiego obudziłam się dziś o 4.30 i stresowałam się wstać siusiu czy nie. Muszę troszkę wyluzować nawet mąż mi to mówi.Ale łatwo powiedzieć bo tak bym chciała wyskoczyć z kibleka i powiedzieć udało się.Ehhh dobra już się nie żalę.
    Trzymać kciuki dziś zdaję teorię praktyczną ..może chociaż to się uda :P

Carolq lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie powiedzcie świezynce bo nie wiem, wykupujecie tu jakiś pakiet czy lecicie na podstawowym?

• madzikk Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik powodzenia na egzaminie, trzymam kciuki:)
    Ja nic nie wykupuje bo bym chyba zbankrutowala:)

Edycik, Carolq lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję madzikk :) to też nic nie wykupuję :P
    miłego dzionka

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobietki :)
    Zniknęłam wczoraj bo tak mnie bolało, że się położyłam i zaraz zasnęłam :| dziś temperatura jeszcze w górze, ale pojawił się śluz, nie wiem czy to dobrze czy źle... Jutro testuję!!! Nareszcie :P
    AgaL co u Ciebie z rana??
    Carolq cieszę się, że wszystko Ok :) :* rośnijcie zdrowo :)
    Tym które mają jedną kreseczkę lub negatywną betę - działamy dalej :) nie ma poddawania się :)

Natalii00 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ