Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzikk oj biedaku mam nadzieje ze masz wolny weekend bo widzę ze Cie wszystko denerwuje tez miałam takie dni jak nie mogłam zajść w ciąże. Wiec rozumiem , spróbuj sie odprężyć jak wrócisz , wziąć gorąca kompiel napij sie lampkiw wina . Bedzie dobrze
Cinamon hehe tez taki miałam kremowy rozciągający pózniej był coraz bielszy ... Rób dzis test. a brzuch tez mnie bolał jak na @ a luna mi wtedy powiedziała ze ten śluz jest dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 09:32
cinnamon cookie, madzikk, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Madzikk oj biedaku mam nadzieje ze masz wolny weekend bo widzę ze Cie wszystko denerwuje tez miałam takie dni jak nie mogłam zajść w ciąże. Wiec rozumiem , spróbuj sie odprężyć jak wrócisz , wziąć gorąca kompiel napij sie lampkiw wina . Bedzie dobrze
Cinamon hehe tez taki miałam kremowy rozciągający pózniej był coraz bielszy ... Rób dzis test. a brzuch tez mnie bolał jak na @ a luna mi wtedy powiedziała ze ten śluz jest dobry -
cinnamon cookie wrote:Carolq śluz taki hmmmm trochę kremowy trochę rozciągliwy, nie umiem tego rozpoznać ale mnie ciągle boli jak na @... A temperatura to aż bucha ze mnie!!
Aga testuj jutro ze mną
Cinnamonku chyba jutro nie zatestuje, jadę na ten panieński koleżanki, i jak nie wyjdzie to nie chcę siedzieć tam zamulona i zdołowana, a tak to pojadę sobie z moją podświadomą ciążą i będę nadal pełna nadziei. A w niedzielę zrobię testy te z rossmanna, jeśli @ nie przyjdzie.Carolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Madzikku zrób tak jak Carolq mówi, ciepła kąpiel, lampka wina, dobra książka lub film....też tak mam w te dni. Mi czasem spacer lub rower pomaga.
buziaki :*madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgaL jak masz w pobliżu Tesco to kup tam jeden test, nie wiem jak z czułością tych co kupiłaś w Rossmanie ale tamte wykrywają od 10hcg, moja szwagierka która jest po dwóch ciążach i jest testomaniaczką mówi że najszybciej u niej pokazały ciąże ja zrobię jeden z Tesco i jeden z Rossmana, żeby mieć pewność
-
Ruby... masz nas, wirtualnie, ale masz :*
wypisz sie tu, wyrzuć te żale z siebie....zobaczysz za dwa dni będziesz tu pisać takie rzecz, ze znowu się uśmieje od ucha do ucha.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Cinnamonku dzięki za info, mam tesco w mojej mieścinie, mam nadzieję, ze testy są. A jaka nazwa tego testu? czy jest tam jeden rodzaj? tak zrobię.
A jutro z rana czekam na Twój wynik z dwiema krechami :*Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Cinnamonku dzięki za info, mam tesco w mojej mieścinie, mam nadzieję, ze testy są. A jaka nazwa tego testu? czy jest tam jeden rodzaj? tak zrobię.
A jutro z rana czekam na Twój wynik z dwiema krechami :* -
Mnie też boli...i w ogóle czuję się jak przed, tylko ta tempka inna niż w poprzednich cyklach daje nadzieję.
Ale nie miejmy czarnych myśli, najwyżej będziemy walczyć dalej:*cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby... masz nas, wirtualnie, ale masz :*
wypisz sie tu, wyrzuć te żale z siebie....zobaczysz za dwa dni będziesz tu pisać takie rzecz, ze znowu się uśmieje od ucha do ucha.
Aga dzięki :* zapewne tak będzie, ale chyba chwilowe zmęczenie materiału...dzisiaj mam po prostu kiepski dzień, od rana chce mi się ryczeć,a jutro jedziemy na imprezę do znajomego i jak pomyślę o tym pytaniu "to kiedy drugie" to aż mi się słabo robi... -
Carolq wrote:Dzięki za miłe słowa i wszystko . Od rana byliśmy na badaniach.
Cinnamon śluz jaki jest ? To dobry objaw ja tez miałam śluz
Kas50 współczuje ze masz tyle problemów i życzę Ci aby wkońcu beta cały czas rosła tylko z jednego powodu
Edycik nic nie wykupuje i powodzenia
Patutka - powidzenia dasz z siebie wszystko i bedzie ok , moze potrzebne są Ci zmiany po tym wszystkim co przeszłaś ( przytula )
Madzikk - miłego . Miesiaca starań , my teraz sie wstrzymujemy bo boje sie ze cos sie moze stać złego Kropkowi
Ania_| mi tez tempka schodziła w dół spokojnie poczekaj na wyniki
Bratek moze to jacyś bracia czy cos
Luna jak sie czujecie , czy lekarz kazał Ci robicnjakies badania juz?
O tych o których nie wspomiałam buziaki ni dla wszystkich miłego dniaCarolq lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ech te pytania...są najgorsze. Ja już trochę przywykłam, moje rodzeństwo i młodsze i starsze mają dzieci...tylko wciąż ja. Ale wierzę, że i na mnie przyjdzie kolej.
Bardzo się cieszę, ze mamy to forum, przynajmniej trochę moje przyjaciółki i mąż odetchną od moich dołków.
Także Ruby pisz śmiało, masz tu grono co wysłucha i postara się wesprzeć :*Edycik, cinnamon cookie, luna91, madzikk, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:A to chyba przez to ciągłe testowanie, sama nie wiem przez co... nie mam takich temp jak wy, nie mam takiego śluzu jak wy, zresztą już wiem, że to nie ten cykl i zaczynam łapać doła przed @...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę