X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq śluz taki hmmmm trochę kremowy trochę rozciągliwy, nie umiem tego rozpoznać :P ale mnie ciągle boli jak na @... A temperatura to aż bucha ze mnie!!
    Aga testuj jutro ze mną :)

Carolq lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk oj biedaku :( mam nadzieje ze masz wolny weekend bo widzę ze Cie wszystko denerwuje tez miałam takie dni jak nie mogłam zajść w ciąże. Wiec rozumiem , spróbuj sie odprężyć jak wrócisz , wziąć gorąca kompiel napij sie lampkiw wina . Bedzie dobrze
    Cinamon hehe tez taki miałam kremowy rozciągający :) pózniej był coraz bielszy ... Rób dzis test. :) a brzuch tez mnie bolał jak na @ a luna mi wtedy powiedziała ze ten śluz jest dobry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 09:32

cinnamon cookie, madzikk, Natalii00 lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Madzikk oj biedaku :( mam nadzieje ze masz wolny weekend bo widzę ze Cie wszystko denerwuje tez miałam takie dni jak nie mogłam zajść w ciąże. Wiec rozumiem , spróbuj sie odprężyć jak wrócisz , wziąć gorąca kompiel napij sie lampkiw wina . Bedzie dobrze
    Cinamon hehe tez taki miałam kremowy rozciągający :) pózniej był coraz bielszy ... Rób dzis test. :) a brzuch tez mnie bolał jak na @ a luna mi wtedy powiedziała ze ten śluz jest dobry
    Dziś już nie zrobię bo jestem w pracy do 19... A wieczorem to bez sensu :) wytrzymam do jutra :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Carolq śluz taki hmmmm trochę kremowy trochę rozciągliwy, nie umiem tego rozpoznać :P ale mnie ciągle boli jak na @... A temperatura to aż bucha ze mnie!!
    Aga testuj jutro ze mną :)
    też dziś taki śluz zauważyłam a jednocześnie też bóle w dole brzucha trochę jak na @.

Cinnamonku chyba jutro nie zatestuje, jadę na ten panieński koleżanki, i jak nie wyjdzie to nie chcę siedzieć tam zamulona i zdołowana, a tak to pojadę sobie z moją podświadomą ciążą i będę nadal pełna nadziei. A w niedzielę zrobię testy te z rossmanna, jeśli @ nie przyjdzie.

Carolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikku zrób tak jak Carolq mówi, ciepła kąpiel, lampka wina, dobra książka lub film....też tak mam w te dni. Mi czasem spacer lub rower pomaga.
    buziaki :*

madzikk lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Mam ochotę rzucić tym cholerę...
    Ruby co jest?? jak się czujesz ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wizja kolejnej porażki mnie tym razem przeraża jak nigdy dotąd...

Wysłany: 18 września 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL jak masz w pobliżu Tesco to kup tam jeden test, nie wiem jak z czułością tych co kupiłaś w Rossmanie ale tamte wykrywają od 10hcg, moja szwagierka która jest po dwóch ciążach i jest testomaniaczką mówi że najszybciej u niej pokazały ciąże :) ja zrobię jeden z Tesco i jeden z Rossmana, żeby mieć pewność :)

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 18 września 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga wizja kolejnej porażki mnie tym razem przeraża jak nigdy dotąd...
    Ruby a dlaczego tak? :(

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby... masz nas, wirtualnie, ale masz :*
    wypisz sie tu, wyrzuć te żale z siebie....zobaczysz za dwa dni będziesz tu pisać takie rzecz, ze znowu się uśmieje od ucha do ucha.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku dzięki za info, mam tesco w mojej mieścinie, mam nadzieję, ze testy są. A jaka nazwa tego testu? czy jest tam jeden rodzaj? tak zrobię.
    A jutro z rana czekam na Twój wynik z dwiema krechami :*

• Edycik Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testować dziewczyny i chwalić się dwiema kreskami :) trzymam kciuki za Was

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 18 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku dzięki za info, mam tesco w mojej mieścinie, mam nadzieję, ze testy są. A jaka nazwa tego testu? czy jest tam jeden rodzaj? tak zrobię.
    A jutro z rana czekam na Twój wynik z dwiema krechami :*
    Jest jeden rodzaj, kosztują 4,99 :) jak u mnie będzie to nie wiem, bo ciągle mnie boli...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też boli...i w ogóle czuję się jak przed, tylko ta tempka inna niż w poprzednich cyklach daje nadzieję.
    Ale nie miejmy czarnych myśli, najwyżej będziemy walczyć dalej:*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby... masz nas, wirtualnie, ale masz :*
    wypisz sie tu, wyrzuć te żale z siebie....zobaczysz za dwa dni będziesz tu pisać takie rzecz, ze znowu się uśmieje od ucha do ucha.

Aga dzięki :* zapewne tak będzie, ale chyba chwilowe zmęczenie materiału...dzisiaj mam po prostu kiepski dzień, od rana chce mi się ryczeć,a jutro jedziemy na imprezę do znajomego i jak pomyślę o tym pytaniu "to kiedy drugie" to aż mi się słabo robi...

• Patutka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Dzięki :) za miłe słowa i wszystko . Od rana byliśmy na badaniach.
    Cinnamon śluz jaki jest ? To dobry objaw ja tez miałam śluz
    Kas50 współczuje ze masz tyle problemów i życzę Ci aby wkońcu beta cały czas rosła tylko z jednego powodu
    Edycik nic nie wykupuje i powodzenia
    Patutka - powidzenia dasz z siebie wszystko i bedzie ok , moze potrzebne są Ci zmiany po tym wszystkim co przeszłaś ( przytula )
    Madzikk - miłego <3. Miesiaca starań , my teraz sie wstrzymujemy bo boje sie ze cos sie moze stać złego Kropkowi
    Ania_| mi tez tempka schodziła w dół spokojnie poczekaj na wyniki
    Bratek moze to jacyś bracia czy cos :P
    Luna jak sie czujecie , czy lekarz kazał Ci robicnjakies badania juz?

O tych o których nie wspomiałam buziaki ni dla wszystkich miłego dnia
    A Ty nam sie kochanie lepiej nie denerwuj, tylko dbaj o kropka, on nie lubi Jak mama sie denerwuje!

Carolq lubi tę wiadomość

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby a dlaczego tak? :(

A to chyba przez to ciągłe testowanie, sama nie wiem przez co... nie mam takich temp jak wy, nie mam takiego śluzu jak wy, zresztą już wiem, że to nie ten cykl i zaczynam łapać doła przed @...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka - powodzenia na rozmowie :)
    a wam dziewczyny powodzenia jutro w testowaniu :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech te pytania...są najgorsze. Ja już trochę przywykłam, moje rodzeństwo i młodsze i starsze mają dzieci...tylko wciąż ja. Ale wierzę, że i na mnie przyjdzie kolej.
    Bardzo się cieszę, ze mamy to forum, przynajmniej trochę moje przyjaciółki i mąż odetchną od moich dołków.
    Także Ruby pisz śmiało, masz tu grono co wysłucha i postara się wesprzeć :*

Edycik, cinnamon cookie, luna91, madzikk, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A to chyba przez to ciągłe testowanie, sama nie wiem przez co... nie mam takich temp jak wy, nie mam takiego śluzu jak wy, zresztą już wiem, że to nie ten cykl i zaczynam łapać doła przed @...
    Ruby a w ogóle kiedy masz termin @??

‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ