Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:Jest czulszy niż te allegrowe?
-
A tak w ogóle witam z rana : ) nadrabiam zaległości od wczoraj trochę stron powstało.
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Kjopa- wczoraj robiłam betę to byłam według OF 8 dni po owulacji,
Patutka-powodzenia w pracy, fajnie, że udało Ci się znaleźćhttps://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:To ja się też nieśmiało dołączam. Dzisiaj w drodze do pracy pół drogi łzy mi ciekły jak grochy. Dzisiaj wieczorem winko planuję i to nie jeden kieliszek ; )
Ścikam !
Ja dzisiaj mam teściową na wizytacji, też bym chwyciła za jakiś trunek ale mocniejszy niż wino ale nie mam odwagi jeszcze, zrobiłabym betę ale z kolei odstawiłam auto do mechanika wczoraj więc dzisiaj picie nie jest mi dane, ale nadrobię to w przyszłym tygodniu, tak jak obiecywałam nawalę się jak stodoła!
Ściskam was :*AgaL lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:brat Pawła (6 lat miał)
-
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:To ja się też nieśmiało dołączam. Dzisiaj w drodze do pracy pół drogi łzy mi ciekły jak grochy. Dzisiaj wieczorem winko planuję i to nie jeden kieliszek ; )
Ścikam !
Tak mnie podkusiłaś z winkiem,że chyba i ja dziś kieliszek zapodam.
Tobie ciekły łzy, ja do pracy maszerowałam z dołem ...kiedyś musi nam się udać
Już chcę tą wizytę 23 u lekarza i kolejny cykl, bo zaczyna mnie to męczyć. -
Ruby wrote:A to chyba przez to ciągłe testowanie, sama nie wiem przez co... nie mam takich temp jak wy, nie mam takiego śluzu jak wy, zresztą już wiem, że to nie ten cykl i zaczynam łapać doła przed @...
Ruby, potwierdzam, to ciągłe testowanie jest dołujące. Ja w przyszłym miesiącu pójdę tylko na betę, bo po tych testach ( negatywnych) nastrój siada. A jak się robi je codziennie ( albo 2 razy dziennie) to już jest masochizm. Ja niestety tak robiłam : (
A tak, raz beta, przyjąć na klatę i koniec.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Kochane, witam Was, za chwilę uciekam do mamy więc kilka słów a wieczorkiem wpadnę na dłużej
Caroq - nie mam jeszcze żadnych badań, na następnej wizycie założą mi kartę ciąży.
Dołączam się do beznadziejnego nastroju. Boże, dziewczyny u mnie na usg nawet nie było widać jeszcze pęcherzyka jestem przerażona. Miałam iść rano na betę, ale nie dałam rady psychicznie.
Trzymajcie się wszystkie.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ruby wrote:Ja dzisiaj mam teściową na wizytacji, też bym chwyciła za jakiś trunek ale mocniejszy niż wino ale nie mam odwagi jeszcze, zrobiłabym betę ale z kolei odstawiłam auto do mechanika wczoraj więc dzisiaj picie nie jest mi dane, ale nadrobię to w przyszłym tygodniu, tak jak obiecywałam nawalę się jak stodoła!
Ściskam was :*
trzymamy za słowo : ) a tak serio, życzę Ci, żeby to nie był przyszły tydzień, tylko najwcześniej przyszły rok ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik wrote:Tak mnie podkusiłaś z winkiem,że chyba i ja dziś kieliszek zapodam.
Tobie ciekły łzy, ja do pracy maszerowałam z dołem ...kiedyś musi nam się udać
Już chcę tą wizytę 23 u lekarza i kolejny cykl, bo zaczyna mnie to męczyć.
Edycik, to zdrówko! a dzisiaj jest piątek i dobry humor powinien być obowiązkowy, narzucony Konstytucją, weekend przed nami : )Edycik, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Luna biedna :* musisz się trochę odstresować, nerwy nic dobrego nie przyniosą... Mimona dobrze mówi, może obejrzyj jakąś komedię beta by Ci pomogła ale skoro nie masz odwagi to siłą nikt nie zaciągnie... Chociaż żebym mieszkała blisko Ciebie to kto wie...
katiuszaa, luna91 lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Edycik, to zdrówko! a dzisiaj jest piątek i dobry humor powinien być obowiązkowy, narzucony Konstytucją, weekend przed nami : )
No i również Twoje zdrówko
plan zacny po pracy idę na ten egzamin, potem do biedronki po jakieś winko i do domu
walnę lampkę,może dwie, zawołałam moje dwa koty do łóżka i pójdę spać....mam dość tego tygodnia.Może jeszcze jakiś dobry film by się przydał