Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie i każdą z kolei. Coś widzę że wszystkie dziś powinnyśmy zrobić grupowy uścisk. Za te co kolejny cykl zaczęły, za te co kochanego męża i kropka mają, za te co się denerwują testowaniem, oczywiście również za te co dzień próbny w pracy mają. Więc ja was mocno ściskam wszystkie i żeby nie było o żadnej nie zapomniałam.
Ja dzisiaj też jakaś lewa jestem może to wizja weekendu z teściową i kuzynostwem męża wr.. chodzę dziś jak zombi normalnie spać, spać spać, a w nocy tak mnie jajniki bolały że szok raz jeden raz drugi jakby się prześcigały który mocniej. Do owulacji mam jeszcze tydzień więc to nie toEdycik, cinnamon cookie, luna91, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby tak pytania o dzieci niestety dołują ,ale nie martw się wszystko się uda i będziesz miała te dwie kreseczki wreszcie Jak chcesz się wygadać pisz nam tu śmiało
AgaL napewno i Tobie się uda Będziesz szczęsliwą mamusią.
Pytania o dzieci hmmm chyba są wszędzie. U nas teraz temat na topie na każdej rodzinnej imprezie.Szwagierka 4mc zaczęła - każdy zachwyca się Jej brzuszkiem, powiem Wam że też się cieszę, ale w myślach sobie powtarzam ciekawe kiedy nam się uda.....ehh życie
Większość z nas ma dziś ciężki dzień
katiuszaa grupowy uścisk świetna myśl - również ściskamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:16
AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Mundek, Mundek lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Aga wizja kolejnej porażki mnie tym razem przeraża jak nigdy dotąd...
Wybacz, że Cię nie pocieszę, ale czuję dokładnie to samo, dlatego też jakoś siedzę cicho, bo nie mam sumienia żalić się i psuć nastroju przed weekendem. Jestem totalnie rozwalona emocjonalnie i jak tylko wstaję to ryczę...CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:Wybacz, że Cię nie pocieszę, ale czuję dokładnie to samo, dlatego też jakoś siedzę cicho, bo nie mam sumienia żalić się i psuć nastroju przed weekendem. Jestem totalnie rozwalona emocjonalnie i jak tylko wstaję to ryczę...
to jest nas dwie :* -
Kochane moje życzę Wam spokojnego dzionka i samych pozytywnych wibracji, jak tylko jakoś wrócę w miarę do normalności to się odezwę, a na pewno dzisiaj po powrocie z pracy nadrobię Wasz cały dzionek na forum.
BuziakiAgaL lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyDobra mam głupie pytanie bo zaczęłam analizować swój aktualny wykres i z poprzedniego miesiąca. Dlaczego moja temperatura nie spadła po okresie na poziom jaki był przed owulacją?? Normalnie poza 1 temperaturą wszystkie są na podobnym poziomie jak po owulacji. a może w poprzednim cyklu miałam zawsze zaniżoną?
-
Ruby wrote:Aga dzięki :* zapewne tak będzie, ale chyba chwilowe zmęczenie materiału...dzisiaj mam po prostu kiepski dzień, od rana chce mi się ryczeć,a jutro jedziemy na imprezę do znajomego i jak pomyślę o tym pytaniu "to kiedy drugie" to aż mi się słabo robi...
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby ludzie gadają i gadać będą, ja już chyba z tydzień po ślubie usłyszałam pierwszy raz pytanie czy już jestem w ciąży a od tamtej pory już parę razy... A ślub brałam w lipcu! Trzeba odpowiadać głupio na głupie pytania i tyle nie przejmuj się, to minie :* ja temperaturę mam wysoką ale do tego utrzymujące się już kilka dni bóle... Więc też się na nic nie nastawiam, będzie negatyw to działamy dalej... Będzie dobrze :*
ja usłyszałam w dniu ślubu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie miałam dzisiaj znowu jakiś chory sen otóż śniło mi się, że miałam te moje testy i jeden zrobiłam ja i oczywiście negatyw, a drugi wzięła mama i wyszedł pozytywny...i zaczęłam się po niej wydzierać, że ma 50 lat, że to za późno na dziecko czy ona zwariowała, że jest taka nieodpowiedzialna...masakra jakaś
edit: a mama się tak bezczelnie śmiała jak ja po niej wrzeszczałamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:35
luna91, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dołączam sie do grupowego uścisku i kibicuje wszystkim staraczka i zaciążonym
wiecie co , ja zaczynam trochę obwiniać moja teściowa za brak ciąży. Mianowicie jak dowiedziała sie że planujemy ślub, to zaczęła kupować ubranka dla dziecka .. strasznie mnie to zdenerwowało , ale nie powiedziałam jej tego wprost, tylko pomyślałam że żle to wróży i pewnie będą kłopoty z zajściem . I tak sie stało.
sama nie wiem co mam o tym mysleć ...mimona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny