X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie i każdą z kolei. Coś widzę że wszystkie dziś powinnyśmy zrobić grupowy uścisk. Za te co kolejny cykl zaczęły, za te co kochanego męża i kropka mają, za te co się denerwują testowaniem, oczywiście również za te co dzień próbny w pracy mają. Więc ja was mocno ściskam wszystkie i żeby nie było o żadnej nie zapomniałam.
    Ja dzisiaj też jakaś lewa jestem może to wizja weekendu z teściową i kuzynostwem męża wr.. chodzę dziś jak zombi normalnie spać, spać spać, a w nocy tak mnie jajniki bolały że szok raz jeden raz drugi jakby się prześcigały który mocniej. Do owulacji mam jeszcze tydzień więc to nie to

Edycik, cinnamon cookie, luna91, Mundek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby a w ogóle kiedy masz termin @??

Jak w podpisie 25 :) ale nie wiem czy nie zawita wcześniej bo chyba owulacja była jeden albo swa dni wcześniej tak mi się po testach owu wydaje....

• Edycik Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tak pytania o dzieci niestety dołują ,ale nie martw się wszystko się uda i będziesz miała te dwie kreseczki wreszcie :) Jak chcesz się wygadać pisz nam tu śmiało :)

AgaL napewno i Tobie się uda :D Będziesz szczęsliwą mamusią.

Pytania o dzieci hmmm chyba są wszędzie. U nas teraz temat na topie na każdej rodzinnej imprezie.Szwagierka 4mc zaczęła - każdy zachwyca się Jej brzuszkiem, powiem Wam że też się cieszę, ale w myślach sobie powtarzam ciekawe kiedy nam się uda.....ehh życie

Większość z nas ma dziś ciężki dzień :P
    katiuszaa grupowy uścisk świetna myśl - również ściskam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:16

AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Mundek, Mundek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszaa popieram grupowy uścisk :* :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga wizja kolejnej porażki mnie tym razem przeraża jak nigdy dotąd...

Wybacz, że Cię nie pocieszę, ale czuję dokładnie to samo, dlatego też jakoś siedzę cicho, bo nie mam sumienia żalić się i psuć nastroju przed weekendem. Jestem totalnie rozwalona emocjonalnie i jak tylko wstaję to ryczę...

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wrote:
    Wybacz, że Cię nie pocieszę, ale czuję dokładnie to samo, dlatego też jakoś siedzę cicho, bo nie mam sumienia żalić się i psuć nastroju przed weekendem. Jestem totalnie rozwalona emocjonalnie i jak tylko wstaję to ryczę...

to jest nas dwie :*

Wysłany: 18 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje życzę Wam spokojnego dzionka i samych pozytywnych wibracji, jak tylko jakoś wrócę w miarę do normalności to się odezwę, a na pewno dzisiaj po powrocie z pracy nadrobię Wasz cały dzionek na forum.
    Buziaki <3

AgaL lubi tę wiadomość

CzekającaMama
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra mam głupie pytanie bo zaczęłam analizować swój aktualny wykres i z poprzedniego miesiąca. Dlaczego moja temperatura nie spadła po okresie na poziom jaki był przed owulacją?? Normalnie poza 1 temperaturą wszystkie są na podobnym poziomie jak po owulacji. a może w poprzednim cyklu miałam zawsze zaniżoną?

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga dzięki :* zapewne tak będzie, ale chyba chwilowe zmęczenie materiału...dzisiaj mam po prostu kiepski dzień, od rana chce mi się ryczeć,a jutro jedziemy na imprezę do znajomego i jak pomyślę o tym pytaniu "to kiedy drugie" to aż mi się słabo robi...
    Ruby ludzie gadają i gadać będą, ja już chyba z tydzień po ślubie usłyszałam pierwszy raz pytanie czy już jestem w ciąży :/ a od tamtej pory już parę razy... A ślub brałam w lipcu! Trzeba odpowiadać głupio na głupie pytania i tyle :/ nie przejmuj się, to minie :* ja temperaturę mam wysoką ale do tego utrzymujące się już kilka dni bóle... Więc też się na nic nie nastawiam, będzie negatyw to działamy dalej... Będzie dobrze :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 18 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    to jest nas dwie :*

Nie wiem co się dzieje, ale chyba masz rację - zmęczenie materiału i człowiek już nie daje rady i musi dać upust emocjom, bo zwariuje.
    Buziaki Słonko <3

CzekającaMama
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby ludzie gadają i gadać będą, ja już chyba z tydzień po ślubie usłyszałam pierwszy raz pytanie czy już jestem w ciąży :/ a od tamtej pory już parę razy... A ślub brałam w lipcu! Trzeba odpowiadać głupio na głupie pytania i tyle :/ nie przejmuj się, to minie :* ja temperaturę mam wysoką ale do tego utrzymujące się już kilka dni bóle... Więc też się na nic nie nastawiam, będzie negatyw to działamy dalej... Będzie dobrze :*

ja usłyszałam w dniu ślubu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaiusza nie widzimy twoich wykresów poprzednich to ciężko coś powiedzieć, ale w 1 fazie temp powinna chociaż trochę być niższa w stosunku do fazy po owulacyjnej...

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszaa nooo kobito, pobity rekord! Można wiedzieć kto tak wypalił??

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie miałam dzisiaj znowu jakiś chory sen otóż śniło mi się, że miałam te moje testy i jeden zrobiłam ja i oczywiście negatyw, a drugi wzięła mama i wyszedł pozytywny...i zaczęłam się po niej wydzierać, że ma 50 lat, że to za późno na dziecko czy ona zwariowała, że jest taka nieodpowiedzialna...masakra jakaś :P

edit: a mama się tak bezczelnie śmiała jak ja po niej wrzeszczałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:35

luna91, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    I niestety... Czekam na @ :-(

Beta 0,1

:-( :-( :-( :-(

Ania to przybij piątkę, u mnie to samo, ale przynajmniej wiemy na czym stoimy i do boju, będzie dobrze : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jest jeden rodzaj, kosztują 4,99 :) jak u mnie będzie to nie wiem, bo ciągle mnie boli...

Dziewczyny, ten test to Pepino, w tesco kosztuje 4,99, a w Auchan 3,60 ; )

AgaL lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Katiuszaa nooo kobito, pobity rekord! Można wiedzieć kto tak wypalił??

brat Pawła (6 lat miał)

• mimona Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam sie do grupowego uścisku i kibicuje wszystkim staraczka i zaciążonym :)
    wiecie co , ja zaczynam trochę obwiniać moja teściowa za brak ciąży. Mianowicie jak dowiedziała sie że planujemy ślub, to zaczęła kupować ubranka dla dziecka .. strasznie mnie to zdenerwowało , ale nie powiedziałam jej tego wprost, tylko pomyślałam że żle to wróży i pewnie będą kłopoty z zajściem . I tak sie stało.
    sama nie wiem co mam o tym mysleć ...

mimona
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Dziewczyny, ten test to Pepino, w tesco kosztuje 4,99, a w Auchan 3,60 ; )

Jest czulszy niż te allegrowe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    I niestety... Czekam na @ :-(

Beta 0,1

:-( :-( :-( :-(

gdzieś minęłam tę wiadomość w gąszczu innych, przykro mi Ania wiemy co czujesz...

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ