Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Ile tu do nadrobienia.... :o
Kochane chyba o mnie zapomniały:(
A Ja żeby zapomnieć o staraniach, to jutro ide na dzien probny do pracy, tak więc trzymajcie kciuki.
Na testach samych dwóch kresek i milego dnia kochane ;* -
Edycik wrote:No i również Twoje zdrówko
plan zacny po pracy idę na ten egzamin, potem do biedronki po jakieś winko i do domu
walnę lampkę,może dwie, zawołałam moje dwa koty do łóżka i pójdę spać....mam dość tego tygodnia.Może jeszcze jakiś dobry film by się przydał
Edycik solidaryzuje się z Twoim hasłem na ikonce: I love my cats
Też uwielbiam się do mojego przytulać.
Miłego wieczorku Ci życzęEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Edycik solidaryzuje się z Twoim hasłem na ikonce: I love my cats
Też uwielbiam się do mojego przytulać.
Miłego wieczorku Ci życzę
cieszę się,że nie tylko ja jestem kociarą - ja mam swój dwupak który sama złapałam na działkach jak były małe zawsze się obok mnie kładą i buzia sama się śmieje
Lunka to ogromne kciukaski za betę trzymam i pozytywne uściski ślęAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:To ja się też nieśmiało dołączam. Dzisiaj w drodze do pracy pół drogi łzy mi ciekły jak grochy. Dzisiaj wieczorem winko planuję i to nie jeden kieliszek ; )
Ścikam !
Kochana ja niestety nie mogę się dzisiaj dołączyć do Ciebie z wiekiem, bo jeszcze klamka nie zapadła ale ja i tak cała się trzęsę na samą myśl o @ a ona już nie raz mnie zaskakiwała. Wypij za mnie i mam nadzieję, że poprawi Ci się humorekCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
katiuszaa wrote:No jednak Cinnamon ty to masz autorytet ;0 Luna trzymaj się i daj nam znać co i jak bo jak ty się denerwujesz to i my tu się denerwujemy
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Patutka - powodzenia na rozmowie
a wam dziewczyny powodzenia jutro w testowaniu
Trzymam kciuki za Twoja bete i glowa do gory z tą tesciowa....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
mimona wrote:Dołączam sie do grupowego uścisku i kibicuje wszystkim staraczka i zaciążonym
wiecie co , ja zaczynam trochę obwiniać moja teściowa za brak ciąży. Mianowicie jak dowiedziała sie że planujemy ślub, to zaczęła kupować ubranka dla dziecka .. strasznie mnie to zdenerwowało , ale nie powiedziałam jej tego wprost, tylko pomyślałam że żle to wróży i pewnie będą kłopoty z zajściem . I tak sie stało.
sama nie wiem co mam o tym mysleć ...
Ponoć wszystko tkwi w naszej psychice ....i stąd te nasze mozolne staraniaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ja tez dolaczam do zbiorowego uscisku. Dzieki dziewczynki za pocieszenie, az mi lzej. Od rana rycze w pracy, kolezanki chcialy mnie pocieszyc ale co one moga wiedziec. Znowu czytalam jakie sa powiklania po przebytej chlamydii i sie strasznie rozryczalam, bo kto wie kiedy to cholerstwo bylo we mnie i jak dlugo i jakie zniszczenia spowodowalo. A wizyta u lekarza dopiero w polowie pazdziernika. I czy powiedziec mamie czy poczekac po badaniach, zawsze mi mowila ze dziecko przed trzydziestka bo pozniej sa komplikacje, no i w moim przypadku miala racje, tyle ze jak przed 30 nie spotkalam faceta wyjatkowego, nie chce zeby mi tak mowila:(
Luna bardzo dobrze ze idziesz, trzymam kciuki za przyrost.
Ja dzis tez napije sie winka...
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny