X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a ja czuję, że u Ciebie będzie! :)
    Dziewczyny szalone jesteście :) tak mnie nastawiacie na pozytyw a ja przez te bóle naprawdę nie mogę uwierzyć że to może być to... Nie mogę się doczekać jutra :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aga a ja czuję, że u Ciebie będzie! :)
    Dziewczyny szalone jesteście :) tak mnie nastawiacie na pozytyw a ja przez te bóle naprawdę nie mogę uwierzyć że to może być to... Nie mogę się doczekać jutra :)

Ja też się nakręciłam, a objawy przed @ jak nic...już staram się myśleć, że jakby coś jakoś trzeba to przeżyć. Moja rodzona siostra ma być w tesco i kupi mi ten test co pisałaś ;) Ona dopiero nie może się doczekać, aż mi się uda ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze godzina w pracy, a ja już nie mam motywacji do żadnego działania....śpię...
    a Wy jak z energią dziś? pogoda piękna!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja beta z 10dpo - 44
    A z 12dpo - 287
    Wiec jak na razie chyba prawidłowo przyrasta

luna91 z ktorego dnia dpo jest twoja beta ze taka wielka?

AgaL lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 września 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jeszcze godzina w pracy, a ja już nie mam motywacji do żadnego działania....śpię...
    a Wy jak z energią dziś? pogoda piękna!
    U mnie pogoda kiepska... I energii też brak :/ wróciłabym już najchętniej do domu..

f2wl20mmrxkgechr.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Moja beta z 10dpo - 44
    A z 12dpo - 287
    Wiec jak na razie chyba prawidłowo przyrasta

luna91 z ktorego dnia dpo jest twoja beta ze taka wielka?

20 dpo

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka super,że poszłaś zrobić betę :)

a u mnie ten dzień się już skończy rano test ciążowy negatywny,teraz teoria też negatywna bo 4 pkt mi brakło jedyne co mi wyszło to zakup wina na wieczór :P

idę kobitki brać się za sprzątanie i na mopie się wyżyję :P

madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech nie ma u mnie w tesco testów ciążowych.....no nic kupię jutro w drodze do krk na panieński ;) i w niedzielę zatestuję, a co!
    Edycik mi sprzątanie zawsze poprawia humor, od razu widać efekty pracy ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pracy chyba nici.. :)

Luna, ciesze sie, ze ladnie przyrasta. Pozarazaj nas troche... :* i nie stresuj sie kochana.

Ejjj, cos sie wyjasnilo z tymi tempkami w ciazy? Czy one SĄ wysokie przez caly dzien Jak sie mierzy?

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Was przytulam!!!

luna91 piękna beta!!!Suuuuuper!!!!!

Ja też mam bardzo kiepski dzień. Byłam na USG i lekarz rozwiał wszelkie nadzieje. Brak pęcherzyka dominującego i nici z owulacji. " Nic z tego nie będzie". Nawet z nim nie pogadałam. Dał opis i zdjęcia USG i powiedział, że mam iść do swojego lekarza z wynikiem.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]

Wysłany: 18 września 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa przykro mi :( faktycznie kiepskie wieści... Dlatego tak się boję tej wizyty 30-go, że dowiem się coś złego... Yhhhh życie!

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 18 września 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka czemu nici z pracy?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No raczej nic. Powiedziala, ze sie zdzwonimy, wiec wiem Jak to bedzie. No trudno.... moze cos jeszcze znajde niebawem:) i tak jakos super tam nie Bylo, wiec nie ma czego zalowac z jednej strony.

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa to rzeczywiście grupowe przytulanie i grupowe winko Ci się należy.

Patutka winka? a jaka to praca i dlaczego nici? a może kilka osób sprawdzają i zadzwonią akurat do Ciebie. Ja jak rekrutowałam to tak każdemu mówiłam i do kogoś oddzwaniałam

cinnamon ty tak nie gadaj bo jak nic czeka Cię dobra wiadomość już jutro jak tylko zrobisz test. Za złe myślenie kopa w ... Ci dać trzeba. To ja się boję wizytę mam już w środę i nie chce usłyszeć tego co w poprzednim cyklu

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 września 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie może by mi się przydał taki kop.... Hmmmm pomyślę jutro jak zobaczę wynik testu :P

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam na wynik bety...coś długo nie ma...

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kas50 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test ovu- negatywny. Dziś 11dc śluz mam mega rozciagliwy przejrzysty, wydaje się być go dużo. Już zglupialam ale chyba dorwe męża wieczorem. Tempka też wyzsza o 0,3 od wczorajszej

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorwij dorwij :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest wynik beta 0,3 :-) dziś mnie to cieszy. Czy po cb może być cykl bezowylacyjny? Martwią mnie te negatywne testy ovu

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej , a my siedzimy na izbie przyjęć i czekamy na mojego lekarza , wyniki limfocytów , i tsh podwyższone dzwoniłam i kazał mi przyjechać do szpitala bo ma dyżur ... Ciekawa jestem po co przecież to nie jest taka sprawa niezwłoczna ? Nie pokoje sie , denerwuje i mam dość Kropek chyba tez :( juz jest zmęczony i chce spać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:02

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ