Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Aga a ja czuję, że u Ciebie będzie!
Dziewczyny szalone jesteście tak mnie nastawiacie na pozytyw a ja przez te bóle naprawdę nie mogę uwierzyć że to może być to... Nie mogę się doczekać jutra
Ja też się nakręciłam, a objawy przed @ jak nic...już staram się myśleć, że jakby coś jakoś trzeba to przeżyć. Moja rodzona siostra ma być w tesco i kupi mi ten test co pisałaś Ona dopiero nie może się doczekać, aż mi się udaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Moja beta z 10dpo - 44
A z 12dpo - 287
Wiec jak na razie chyba prawidłowo przyrasta
luna91 z ktorego dnia dpo jest twoja beta ze taka wielka?
20 dpo3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Lunka super,że poszłaś zrobić betę
a u mnie ten dzień się już skończy rano test ciążowy negatywny,teraz teoria też negatywna bo 4 pkt mi brakło jedyne co mi wyszło to zakup wina na wieczór
idę kobitki brać się za sprzątanie i na mopie się wyżyjęmadzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ech nie ma u mnie w tesco testów ciążowych.....no nic kupię jutro w drodze do krk na panieński i w niedzielę zatestuję, a co!
Edycik mi sprzątanie zawsze poprawia humor, od razu widać efekty pracyEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Z pracy chyba nici..
Luna, ciesze sie, ze ladnie przyrasta. Pozarazaj nas troche... :* i nie stresuj sie kochana.
Ejjj, cos sie wyjasnilo z tymi tempkami w ciazy? Czy one SĄ wysokie przez caly dzien Jak sie mierzy?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ja też Was przytulam!!!
luna91 piękna beta!!!Suuuuuper!!!!!
Ja też mam bardzo kiepski dzień. Byłam na USG i lekarz rozwiał wszelkie nadzieje. Brak pęcherzyka dominującego i nici z owulacji. " Nic z tego nie będzie". Nawet z nim nie pogadałam. Dał opis i zdjęcia USG i powiedział, że mam iść do swojego lekarza z wynikiem.
-
No raczej nic. Powiedziala, ze sie zdzwonimy, wiec wiem Jak to bedzie. No trudno.... moze cos jeszcze znajde niebawem:) i tak jakos super tam nie Bylo, wiec nie ma czego zalowac z jednej strony.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyKjopa to rzeczywiście grupowe przytulanie i grupowe winko Ci się należy.
Patutka winka? a jaka to praca i dlaczego nici? a może kilka osób sprawdzają i zadzwonią akurat do Ciebie. Ja jak rekrutowałam to tak każdemu mówiłam i do kogoś oddzwaniałam
cinnamon ty tak nie gadaj bo jak nic czeka Cię dobra wiadomość już jutro jak tylko zrobisz test. Za złe myślenie kopa w ... Ci dać trzeba. To ja się boję wizytę mam już w środę i nie chce usłyszeć tego co w poprzednim cyklucinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam test ovu- negatywny. Dziś 11dc śluz mam mega rozciagliwy przejrzysty, wydaje się być go dużo. Już zglupialam ale chyba dorwe męża wieczorem. Tempka też wyzsza o 0,3 od wczorajszej
-
nick nieaktualnyNo hej , a my siedzimy na izbie przyjęć i czekamy na mojego lekarza , wyniki limfocytów , i tsh podwyższone dzwoniłam i kazał mi przyjechać do szpitala bo ma dyżur ... Ciekawa jestem po co przecież to nie jest taka sprawa niezwłoczna ? Nie pokoje sie , denerwuje i mam dość Kropek chyba tez juz jest zmęczony i chce spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:02