X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq myślami z Tobą

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 - CUDNIEEEEE :))))))))))))))))))))))
    To teraz parę głębokich wdechów!!!! :-*
    jest dobrze. Jest dobrze. Jest PIĘKNIE! <3
    Teraz pozostaje czekać na szczęśliwy finał :)

c1f0fe14548dc72e216c0ad9c5a20054.jpg

Carolq - trzymamy kciuki!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:09

luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolqu trzymaj się

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• luna91 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq - aż mi się łezka zakręciła :( trzymaj się mocno i napisz szybko co i jak.

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq trzymaj się:*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I robilam dzisiaj kolejny test i juz jasniejsza kreska od wczorajszej wiec cos mi se wydaje ze gdzies 2 dni temu moglam przeoczyc i wtedy byly mocne kreski
    Dziewczyny co o moim wykresie powiecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:33

Wysłany: 18 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii a może owu dopiero będzie? Masz trochę za niską temperaturę jak na fazę lutealną, tak mi się wydaje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:41

f2wl20mmrxkgechr.png
  • mimona Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolg jesteśmy myślami z Tobą.

mimona
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Natalii a może owu dopiero będzie?
    mowisz? moze tak byc ze wczoraj jasna kreska byla a dzisiaj ledwo widoczna i jutro mogla by byc ciemniejsza?
    a widzialas moze moj wykres?

Wysłany: 18 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    mowisz? moze tak byc ze wczoraj jasna kreska byla a dzisiaj ledwo widoczna i jutro mogla by byc ciemniejsza?
    a widzialas moze moj wykres?
    Widziałam i po tym skoku masz teraz dosyć niską temperaturę więc nie wiem czy to mogła być owulacja :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Kjopa to rzeczywiście grupowe przytulanie i grupowe winko Ci się należy.

Patutka winka? a jaka to praca i dlaczego nici? a może kilka osób sprawdzają i zadzwonią akurat do Ciebie. Ja jak rekrutowałam to tak każdemu mówiłam i do kogoś oddzwaniałam

cinnamon ty tak nie gadaj bo jak nic czeka Cię dobra wiadomość już jutro jak tylko zrobisz test. Za złe myślenie kopa w ... Ci dać trzeba. To ja się boję wizytę mam już w środę i nie chce usłyszeć tego co w poprzednim cyklu
    Kochanie Ja nie pije alkoholu ostatnio. A praca jako kelnerka, Mam 22 lata, wiec jeszcze sie nadaje, A zreszta lubie te prace. :) watpie zeby sie odezwala... na poczatku byla taka mila i w ogole, A potem po rozmowie z kelnerem ktory mnie szkolil zrobila sie okropna..

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️

Wysłany: 18 września 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto jutro ze mną testuje? :> :> :>

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wracamy , hormony tarczycy mi szaleją , zwiększenie dawki i powtórka badań za 3 tyg przed wizyta jak nie spadnie bedziemy inaczej działać ... Jestem zmęczona tak sie stresuje w tej ciąży jeszcze ja mam grupę krwi 0rh- mój maż A rh+ , ja chyba sie wykończę ... Ciagle cos jest nie tak , Kropku daj mamie być chodź trochę spokojna... ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 21:07

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku Siostro mi to chodzilo po głowie, ale nie udało mi się kupić testu z Tesco,jutro kupię. Czuję się dziwnie,taki niepokój we mnie, rewolucje w podbrzuszu,jakby piekące piersi...ale z testem czekam do niedzieli. Jestem baardzo ciekawa jutrzejszej tempki.
    Ale Ty zatestuj zgodnie z planem,o której wstajesz? Ja przed 7. Będę czekać na wieści :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq jak takie poczatki,to później będzie tylko lepiej!:* wtul sie w męża, żeby Kropkowi bylo cieplutko i dobrej nocy

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą :)

Kochane udało mi się wszystko przeczytać, a przy moim aktualnym nastroju to już mega sukces.

luna91 - gratuluję pięknej bety - nawet nie wiesz jak się cieszę, bo w końcu możesz się uśmiechnąć od ucha do ucha i trochę wyluzować. Rozumiem, że się boisz, ale sama widzisz jak kropeczek cudnie daje znać o sobie, więc musi być dobrze i będzie <3

cinnamon cookie - jesteś wielka :) Powinnaś obejmować jakieś wysokie stanowisko w naszym państwie, to wszystko chodziłoby jak w zegarku i każdy by się Ciebie słuchał :)
    Szacun Kochana <3

Patutka - głowa do góry jak nie ta to inna praca, a najważniejsze, żeby znać swoją wartość i jej nie zatracać <3

Edycik - życzę zdrówka i oby nic poważnego Cię nie dopadło, a wszelkie wirusy sio sio <3

Bratek - jak Ty jesteś taką specjalistką od planowania, to ja się zastanawiam, czy aby zamiast do gina na konsultacje latać nie zapisać się na konsultacje do Ciebie :) Toż Ty niebawem zdobędziesz jakiś poważny tytuł doktora planowania cyklu, a to nie byle co <3

AgaL - Słońce Twój wykres jest mega :) Nic nie mówię, żeby nie zapeszać, ale ... <3

Kjopa3 - tulę Cię bardzo mocno <3

Carolq - Kochana trzymaj się i teraz odpoczywaj bo jesteście z kropeczkiem bardzo wymęczeni. Wszystko się ułoży <3

cinnamon cookie, ania__l, luna91 lubią tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekająca mama jesteś kochana,dla każdego coś budującego i miłego:*

Musisz być silna,skoro masz kiepski nastrój,a potrafisz tak pozytywnie wpłynąć na innych (np na mnie;)
    Spokojnego i kojącego wieczoru Ci życzę :)

Wysłany: 18 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mierzę tempkę o 6:30, myślę że od razu wstanę siknąć :P i tak nie dam rady dłużej spać ze stresu :P
    CzekającaMama - normalnie aż przeczytałam Mężowi co o mnie napisałaś, jest ze mnie dumny :D

luna91 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 18 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zgadzam się z Agą - CzekającaMama wymiatasz po prostu! :) :*

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku ja tez jestem dumna :)

A teraz odpalam odcinek kultowego serialu FRIENDS

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ