Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 - CUDNIEEEEE )))))))))))))))))))))
To teraz parę głębokich wdechów!!!! :-*
jest dobrze. Jest dobrze. Jest PIĘKNIE!
Teraz pozostaje czekać na szczęśliwy finał
Carolq - trzymamy kciuki!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:09
luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
I robilam dzisiaj kolejny test i juz jasniejsza kreska od wczorajszej wiec cos mi se wydaje ze gdzies 2 dni temu moglam przeoczyc i wtedy byly mocne kreski
Dziewczyny co o moim wykresie powiecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:33
-
Natalii00 wrote:mowisz? moze tak byc ze wczoraj jasna kreska byla a dzisiaj ledwo widoczna i jutro mogla by byc ciemniejsza?
a widzialas moze moj wykres? -
katiuszaa wrote:Kjopa to rzeczywiście grupowe przytulanie i grupowe winko Ci się należy.
Patutka winka? a jaka to praca i dlaczego nici? a może kilka osób sprawdzają i zadzwonią akurat do Ciebie. Ja jak rekrutowałam to tak każdemu mówiłam i do kogoś oddzwaniałam
cinnamon ty tak nie gadaj bo jak nic czeka Cię dobra wiadomość już jutro jak tylko zrobisz test. Za złe myślenie kopa w ... Ci dać trzeba. To ja się boję wizytę mam już w środę i nie chce usłyszeć tego co w poprzednim cyklu29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyNo i wracamy , hormony tarczycy mi szaleją , zwiększenie dawki i powtórka badań za 3 tyg przed wizyta jak nie spadnie bedziemy inaczej działać ... Jestem zmęczona tak sie stresuje w tej ciąży jeszcze ja mam grupę krwi 0rh- mój maż A rh+ , ja chyba sie wykończę ... Ciagle cos jest nie tak , Kropku daj mamie być chodź trochę spokojna... ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 21:07
-
Cinnamonku Siostro mi to chodzilo po głowie, ale nie udało mi się kupić testu z Tesco,jutro kupię. Czuję się dziwnie,taki niepokój we mnie, rewolucje w podbrzuszu,jakby piekące piersi...ale z testem czekam do niedzieli. Jestem baardzo ciekawa jutrzejszej tempki.
Ale Ty zatestuj zgodnie z planem,o której wstajesz? Ja przed 7. Będę czekać na wieściKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam wieczorową porą
Kochane udało mi się wszystko przeczytać, a przy moim aktualnym nastroju to już mega sukces.
luna91 - gratuluję pięknej bety - nawet nie wiesz jak się cieszę, bo w końcu możesz się uśmiechnąć od ucha do ucha i trochę wyluzować. Rozumiem, że się boisz, ale sama widzisz jak kropeczek cudnie daje znać o sobie, więc musi być dobrze i będzie
cinnamon cookie - jesteś wielka Powinnaś obejmować jakieś wysokie stanowisko w naszym państwie, to wszystko chodziłoby jak w zegarku i każdy by się Ciebie słuchał
Szacun Kochana
Patutka - głowa do góry jak nie ta to inna praca, a najważniejsze, żeby znać swoją wartość i jej nie zatracać
Edycik - życzę zdrówka i oby nic poważnego Cię nie dopadło, a wszelkie wirusy sio sio
Bratek - jak Ty jesteś taką specjalistką od planowania, to ja się zastanawiam, czy aby zamiast do gina na konsultacje latać nie zapisać się na konsultacje do Ciebie Toż Ty niebawem zdobędziesz jakiś poważny tytuł doktora planowania cyklu, a to nie byle co
AgaL - Słońce Twój wykres jest mega Nic nie mówię, żeby nie zapeszać, ale ...
Kjopa3 - tulę Cię bardzo mocno
Carolq - Kochana trzymaj się i teraz odpoczywaj bo jesteście z kropeczkiem bardzo wymęczeni. Wszystko się ułoży
cinnamon cookie, ania__l, luna91 lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Czekająca mama jesteś kochana,dla każdego coś budującego i miłego:*
Musisz być silna,skoro masz kiepski nastrój,a potrafisz tak pozytywnie wpłynąć na innych (np na mnie;)
Spokojnego i kojącego wieczoru Ci życzęKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę