X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq myślami z Tobą

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 - CUDNIEEEEE :))))))))))))))))))))))
    To teraz parę głębokich wdechów!!!! :-*
    jest dobrze. Jest dobrze. Jest PIĘKNIE! <3
    Teraz pozostaje czekać na szczęśliwy finał :)

c1f0fe14548dc72e216c0ad9c5a20054.jpg

Carolq - trzymamy kciuki!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:09

luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolqu trzymaj się

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• luna91 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq - aż mi się łezka zakręciła :( trzymaj się mocno i napisz szybko co i jak.

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq trzymaj się:*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I robilam dzisiaj kolejny test i juz jasniejsza kreska od wczorajszej wiec cos mi se wydaje ze gdzies 2 dni temu moglam przeoczyc i wtedy byly mocne kreski
    Dziewczyny co o moim wykresie powiecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:33

Wysłany: 18 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii a może owu dopiero będzie? Masz trochę za niską temperaturę jak na fazę lutealną, tak mi się wydaje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:41

f2wl20mmrxkgechr.png
  • mimona Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolg jesteśmy myślami z Tobą.

mimona
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Natalii a może owu dopiero będzie?
    mowisz? moze tak byc ze wczoraj jasna kreska byla a dzisiaj ledwo widoczna i jutro mogla by byc ciemniejsza?
    a widzialas moze moj wykres?

Wysłany: 18 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    mowisz? moze tak byc ze wczoraj jasna kreska byla a dzisiaj ledwo widoczna i jutro mogla by byc ciemniejsza?
    a widzialas moze moj wykres?
    Widziałam i po tym skoku masz teraz dosyć niską temperaturę więc nie wiem czy to mogła być owulacja :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Kjopa to rzeczywiście grupowe przytulanie i grupowe winko Ci się należy.

Patutka winka? a jaka to praca i dlaczego nici? a może kilka osób sprawdzają i zadzwonią akurat do Ciebie. Ja jak rekrutowałam to tak każdemu mówiłam i do kogoś oddzwaniałam

cinnamon ty tak nie gadaj bo jak nic czeka Cię dobra wiadomość już jutro jak tylko zrobisz test. Za złe myślenie kopa w ... Ci dać trzeba. To ja się boję wizytę mam już w środę i nie chce usłyszeć tego co w poprzednim cyklu
    Kochanie Ja nie pije alkoholu ostatnio. A praca jako kelnerka, Mam 22 lata, wiec jeszcze sie nadaje, A zreszta lubie te prace. :) watpie zeby sie odezwala... na poczatku byla taka mila i w ogole, A potem po rozmowie z kelnerem ktory mnie szkolil zrobila sie okropna..

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️

Wysłany: 18 września 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto jutro ze mną testuje? :> :> :>

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wracamy , hormony tarczycy mi szaleją , zwiększenie dawki i powtórka badań za 3 tyg przed wizyta jak nie spadnie bedziemy inaczej działać ... Jestem zmęczona tak sie stresuje w tej ciąży jeszcze ja mam grupę krwi 0rh- mój maż A rh+ , ja chyba sie wykończę ... Ciagle cos jest nie tak , Kropku daj mamie być chodź trochę spokojna... ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 21:07

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku Siostro mi to chodzilo po głowie, ale nie udało mi się kupić testu z Tesco,jutro kupię. Czuję się dziwnie,taki niepokój we mnie, rewolucje w podbrzuszu,jakby piekące piersi...ale z testem czekam do niedzieli. Jestem baardzo ciekawa jutrzejszej tempki.
    Ale Ty zatestuj zgodnie z planem,o której wstajesz? Ja przed 7. Będę czekać na wieści :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq jak takie poczatki,to później będzie tylko lepiej!:* wtul sie w męża, żeby Kropkowi bylo cieplutko i dobrej nocy

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą :)

Kochane udało mi się wszystko przeczytać, a przy moim aktualnym nastroju to już mega sukces.

luna91 - gratuluję pięknej bety - nawet nie wiesz jak się cieszę, bo w końcu możesz się uśmiechnąć od ucha do ucha i trochę wyluzować. Rozumiem, że się boisz, ale sama widzisz jak kropeczek cudnie daje znać o sobie, więc musi być dobrze i będzie <3

cinnamon cookie - jesteś wielka :) Powinnaś obejmować jakieś wysokie stanowisko w naszym państwie, to wszystko chodziłoby jak w zegarku i każdy by się Ciebie słuchał :)
    Szacun Kochana <3

Patutka - głowa do góry jak nie ta to inna praca, a najważniejsze, żeby znać swoją wartość i jej nie zatracać <3

Edycik - życzę zdrówka i oby nic poważnego Cię nie dopadło, a wszelkie wirusy sio sio <3

Bratek - jak Ty jesteś taką specjalistką od planowania, to ja się zastanawiam, czy aby zamiast do gina na konsultacje latać nie zapisać się na konsultacje do Ciebie :) Toż Ty niebawem zdobędziesz jakiś poważny tytuł doktora planowania cyklu, a to nie byle co <3

AgaL - Słońce Twój wykres jest mega :) Nic nie mówię, żeby nie zapeszać, ale ... <3

Kjopa3 - tulę Cię bardzo mocno <3

Carolq - Kochana trzymaj się i teraz odpoczywaj bo jesteście z kropeczkiem bardzo wymęczeni. Wszystko się ułoży <3

cinnamon cookie, ania__l, luna91 lubią tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekająca mama jesteś kochana,dla każdego coś budującego i miłego:*

Musisz być silna,skoro masz kiepski nastrój,a potrafisz tak pozytywnie wpłynąć na innych (np na mnie;)
    Spokojnego i kojącego wieczoru Ci życzę :)

Wysłany: 18 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mierzę tempkę o 6:30, myślę że od razu wstanę siknąć :P i tak nie dam rady dłużej spać ze stresu :P
    CzekającaMama - normalnie aż przeczytałam Mężowi co o mnie napisałaś, jest ze mnie dumny :D

luna91 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 18 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zgadzam się z Agą - CzekającaMama wymiatasz po prostu! :) :*

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku ja tez jestem dumna :)

A teraz odpalam odcinek kultowego serialu FRIENDS

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ